Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
QUOTE (javis @ Feb 21 2005, 04:01 PM)
Kristīnei rolleyes.gif jau vispār bildes un posti ir forši - nu štrunts, ka vienu dienu viņa sapostēja visādu eksotiku .... tongue.gif

Paldies par aizstaveshanu smile.gif

Starp mums meitenem...
Ierakstīts

QUOTE (javis @ Jan 4 2005, 06:52 AM)
ja es būtu sieviete, tad droši vien lezbiete. rolleyes.giftongue.gifbiggrin.giflaugh.gif

p.s. varbūt esmu vecmodīgs tachu mani kaut kā tie vīrieši nesaista.

Sakumaa vajag tomer pameiginat, pirms ta teikt wink.gif

Un pec savas pieredzes varu pateikt, ka atteiktos no seksa ar virieshiem, tu ljoti daudz ko zaude! wink.gif

Zinjas
Ierakstīts

QUOTE (su4ka @ Dec 9 2004, 10:50 AM)
Sheit es domaaju par taveejo...
Es patreiz nestraadaaju, esmu atbraucis sheit uz [ceru] diezgan iisu laicinju. Pietiktu jau ar divaam dienaam, bet sheit visur ir pierakstiishanaas [advokaati, aarsti, valsts iestaades...] un tapeec pirmajaa dienaa pierakstiijos un tagad divas nedeeljas vareeshu gaidiit pienjemshanas...

Istenibaa es sapratu, ka runa iet par mani. Bet es neteiktu, ka visu laiku esmu aiznemta tikai ar darbu.

Man ir pietiekoshi daudz laika ari uz citam lietam, atputu ieskaitot.

Un vai tad "citigi stradat" - nozime kaut ko bedigu? Jebkura gadijuma, man liekas, ka tev pagaidam iet daudz bedigak. Jutu lidzi... Un turies smile.gif !!!

Zinjas
Ierakstīts

QUOTE (profesors @ Dec 8 2004, 07:58 AM)
1.Ziimiigi wink.gif ziimiigi wink.gif Kristiine šorīt it atsākusi reklamēt sevi un savas draudzenes wink.gif
2.Vai Kristiinei un Su4kam ir probleemas ar humoru biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Sveiks, profesors!

Varbut labak nevajag tik uzmanigi sekot manai darbibai meitenu reklameshanaa. Jo man paliek kaut ka neerti, sezot pie datora. Labak butu, ja tu tiesham pamacitu mani, kas ir humors. Jo ta varetu but, ka man ir problemas smile.gif

Zinjas
Ierakstīts

QUOTE (su4ka @ Dec 7 2004, 12:44 PM)
1) Man prieks par vinju. Nopietni! Un ja kas arii buutu tad par to veesture kluseetu tongue.gif Vismaz no manas puses. ph34r.gif

Vai tas ir domats, ka no manas puses kaut kas varetu but pastastits?

Vari neustraukties, es maku glabat noslepumus. Mans darbs ar to ir cieshi saistits.

Help! sms
Ierakstīts

...Es atpletu tavu slapjo kaajstarpi un pieplaku tavam klitoram. Vinsh bija kluvis ciets, un tava pezina bija kluvusi parsteidzoshi jutiga. mana meele saaka rinkveida kustiibas ap tavu alinu. Tad izbraukaaju tavu shkirbinu shurpu turpu. Tev bija debeshkiigi labi...

...Es lauju tev dariit ar mani visu, ko veelies...

...Es ar strauju kustiibu parauju augshup tavus svaarcinus. Tagad varu piekluut tavam apakshbiksiiteem. Un mani pirksti saak glastiit tavus apaksheejaas luupinas. Vienu pirkstu es pavisam nedaudz iebaazu tavaa uzbudinaataajaa caurumaa. Mana roka kluust slapja, bet tavs shkidrums saak patiikami teceet gar kaajaam. Kustiibas paliek straujaak, un vinus pavada shlakstosha skana...

Help! sms
Ierakstīts (rediģēts)

Ipashi perversi nav, bet varbut noderes:

Es tevii iebaazu savu locekli, un saaku leeni, bet dzili draazt. Mani pauti sitaas tev gar dibenu. Nezinu cik ilgi taa bija, jo jutos tuvu orgasmam, kad paluudzu tevi nostaaties cetrraapus. Pieliku locekla galvu pie shkirbinas, paneemu ar abaam rokaam aiz guuzaam un uzvilku tevi virsuu loceklim. Es ar katru briidi draazu tevi stipraak un stipraak. Tu kliedzi kaa nenormaala, jo tev loti patika, ka es to daru. Tad sajuti, ka es saaku raustiities, un tevii ieshlaacaas pamatiiga deva spermas...

Rediģēja Kristina
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.