| QUOTE (javis @ Feb 21 2005, 04:01 PM) |
| Kristīnei |
Paldies par aizstaveshanu ![]()
| QUOTE (su4ka @ Feb 18 2005, 01:19 PM) |
| Paniekojos... Roku darbs! |
Labi, piekritu tev, ka shis darbs ir labaks par maniem vakardienas postiem ![]()
Sheit vinus ir daudz:
http://gamez.com.ua/ero/index.html
Un viena no tam spelem:
http://gamez.com.ua/game154.html
| QUOTE (javis @ Jan 4 2005, 06:52 AM) |
| ja es būtu sieviete, tad droši vien lezbiete. p.s. varbūt esmu vecmodīgs tachu mani kaut kā tie vīrieši nesaista. |
Sakumaa vajag tomer pameiginat, pirms ta teikt ![]()
Un pec savas pieredzes varu pateikt, ka atteiktos no seksa ar virieshiem, tu ljoti daudz ko zaude! ![]()
| QUOTE (javis @ Jan 3 2005, 10:23 AM) |
| Kristrīn, un kā tur var tikt iekšā? |
Vai tad tev bija kaut kadas grutibas ar ienakshanu?
Man liekas, ka viss ir ka parasti.
Un starpcitu, javis, tu tacu neesi meitene ![]()
Krievu forums otradaak, kur meitenes apspriez un dod atsauksmes par klientiem:
| QUOTE (su4ka @ Dec 9 2004, 10:50 AM) |
| Sheit es domaaju par taveejo... Es patreiz nestraadaaju, esmu atbraucis sheit uz [ceru] diezgan iisu laicinju. Pietiktu jau ar divaam dienaam, bet sheit visur ir pierakstiishanaas [advokaati, aarsti, valsts iestaades...] un tapeec pirmajaa dienaa pierakstiijos un tagad divas nedeeljas vareeshu gaidiit pienjemshanas... |
Istenibaa es sapratu, ka runa iet par mani. Bet es neteiktu, ka visu laiku esmu aiznemta tikai ar darbu.
Man ir pietiekoshi daudz laika ari uz citam lietam, atputu ieskaitot.
Un vai tad "citigi stradat" - nozime kaut ko bedigu? Jebkura gadijuma, man liekas, ka tev pagaidam iet daudz bedigak. Jutu lidzi... Un turies
!!!
| QUOTE (profesors @ Dec 9 2004, 04:35 AM) |
| Izbeidz Kristiin! Tev arii ar humoru viss ir vislabaakaa kaartiiibaa: http://www.xtra.lv/forums/index.php?showtopic=2643 Eh, buutu es Latvijaa.......... buutu es jaunaaks.............. |
Atputies kartigi
!!!!!
| QUOTE (su4ka @ Dec 8 2004, 01:32 PM) |
| Beediigi, ka visu laiku darbs un darbs... |
Tiesham, cik tu vari stradat? Vajag tacu dazreiz darit ari kaut ko citu ![]()
| QUOTE (profesors @ Dec 8 2004, 07:58 AM) |
| 1.Ziimiigi 2.Vai Kristiinei un Su4kam ir probleemas ar humoru |
Sveiks, profesors!
Varbut labak nevajag tik uzmanigi sekot manai darbibai meitenu reklameshanaa. Jo man paliek kaut ka neerti, sezot pie datora. Labak butu, ja tu tiesham pamacitu mani, kas ir humors. Jo ta varetu but, ka man ir problemas ![]()
| QUOTE (su4ka @ Dec 7 2004, 12:44 PM) |
| 1) Man prieks par vinju. Nopietni! Un ja kas arii buutu tad par to veesture kluseetu |
Vai tas ir domats, ka no manas puses kaut kas varetu but pastastits?
Vari neustraukties, es maku glabat noslepumus. Mans darbs ar to ir cieshi saistits.
Tev ir laba ideja Johny, jo vispar par sho vietu zin loti maz cilveku. Es, ja gadas, ari reklameju sho vietu, bet diezvai kads grib maksat par kaki maisaa.
...Es atpletu tavu slapjo kaajstarpi un pieplaku tavam klitoram. Vinsh bija kluvis ciets, un tava pezina bija kluvusi parsteidzoshi jutiga. mana meele saaka rinkveida kustiibas ap tavu alinu. Tad izbraukaaju tavu shkirbinu shurpu turpu. Tev bija debeshkiigi labi...
...Es lauju tev dariit ar mani visu, ko veelies...
...Es ar strauju kustiibu parauju augshup tavus svaarcinus. Tagad varu piekluut tavam apakshbiksiiteem. Un mani pirksti saak glastiit tavus apaksheejaas luupinas. Vienu pirkstu es pavisam nedaudz iebaazu tavaa uzbudinaataajaa caurumaa. Mana roka kluust slapja, bet tavs shkidrums saak patiikami teceet gar kaajaam. Kustiibas paliek straujaak, un vinus pavada shlakstosha skana...
Ipashi perversi nav, bet varbut noderes:
Es tevii iebaazu savu locekli, un saaku leeni, bet dzili draazt. Mani pauti sitaas tev gar dibenu. Nezinu cik ilgi taa bija, jo jutos tuvu orgasmam, kad paluudzu tevi nostaaties cetrraapus. Pieliku locekla galvu pie shkirbinas, paneemu ar abaam rokaam aiz guuzaam un uzvilku tevi virsuu loceklim. Es ar katru briidi draazu tevi stipraak un stipraak. Tu kliedzi kaa nenormaala, jo tev loti patika, ka es to daru. Tad sajuti, ka es saaku raustiities, un tevii ieshlaacaas pamatiiga deva spermas...
Rediģēja Kristinakristy@sexriga.lv
done
Rediģēja xTra
Ierakstīts
Pati ta arii neko neatveru, no vienam nosaukumiem jau bail paliek. Varbuut tas, kas ir drosmiigaak par mani, peectam pastaastis, kas tur iisti ir?
www.deadhouse.ru