surogats 0 Ierakstīts 2004. gada 30. jūlijs Autors Saulitemila Ierakstīts 2004. gada 30. jūlijs QUOTE (Pepper234 @ Jul 30 2004, 11:03 AM) Un vinjam nebija slinkums tik daudz rakstiit. Man gan bija slikums tos murgus lasiit. Es nerakstīju bet nokopēju Link to post
surogats 0 Ierakstīts 2004. gada 30. jūlijs Saulitemila Ierakstīts 2004. gada 30. jūlijs Ko jūs domājat par šo atbildi man . Doskā iepazīsanās bija emails ar adresi saulitemila@banda.lv. Un re ko man atsūtīja Laba Tev dienina! Te Linda Tev raksta. Paldies,ka atsaucies uz manu aicinajumu un sludinajumu!Mes tiesam jau sodien-tulit-varetu tikties burvigam sex un atputai.Un es to loti gribetu.Tapec jau rakstu Tev.Un es macetu un gribetu Tev tiesam davat istu baudu un prieku.Un to es tisam maku...un gribu...Bet lieta ir tada,ka lai mes varetu tikties-nu ir ta-Tev tad ir jaiestajas taja musu klubaa un nu savadak mes to nekadi nevaram.Taa nu ir.Vini jau noteikti Tev ari rakstija,jo parasti jau vini uzreiz ari atbild.Bet tagad rakstu Tev es pati.Es rakstu,jo loti gribetu un ceru,ka-ja izlemsi staties kluba-tad varbut Tu gribetu tiesi ar mani to nakti sodien pavadit..Un es macetu Tevi priecet un loti censtos.Nu visu es daritu,ko vien Tu gribesi un kaa gribesi un liksi..To es loti Tev apsolu...Varesm mes ari analo seksinu-nu dibentina...un visu,visu,ko gribesi...Un es macesu loti Tevi priecet...Vienkarsi man sobrid ir tada situacija,ka nu loti man tas vajadzigs un ir grutibas un es nu censos ar tam saviem spekiem tikt gala...Bet,Tu tikai nedoma-iestajoties kluba jau Tev nemaz vispar man nekas nebus jamaksa,jo tagad viniem ir taa atlaizu nedela(laikam sodien pedejo dienu)un tad tiksanas pirmaa vispar ir bez maksas un vel saunaa varetu mes atpusties(nu to visu tur...)ari Tev bez maksas un ari iestasanas ir tikai-25Ls(parasti ir-60Ls).Taa kaa tas jau Tev butu loti izdevigi un labi(man jau klubs to tiksanos kompenses-par to neuztraucies.Bet Tev es jau rakstu-nu domajusi biju,ka varbut Tu gribesi ari velak-nu pec tam ari ar mani tikties-nu par pavisam nelielu-tiesam nelielu atlidzibu-un tad jau tas bus bez kluba un mes visu norunasim un sarunasim-tad jau visu vares...Es taa biju domajusi...Un es zinu,ka Tev patiks,ka macesu es Tevi priecet,nu apmierinat...ES Tev apsolu,ka visu darisu un busu loti mila un centisos...Nu nemaku es neko pateikt...Nu ka gan lai to pasaka?Nu visu es darisu un priecesu Tevi,ka vien Tu gribesi...Un varesi gan dibentinaa man,gan es teV APSOLU TADU LOTI UZBUDINOSU,TADU IPASU STRIPTIZINU-nu pats tad redzasi...busi priecigs-to es maku...Un ari minetinu tadu-nu mutitee un loti taa ar meliti-to ari maku loti-ne taa,kaa parasti...TU NEVILSIES!Nu ja...Redzi-cik gari man iznak un neko pateikt nemaku..Esmu istenibaa ari uztraukusies..Nu varbut Tev nebus zel to -25Ls,lai iestatos kluba un tad jau sodien mes varetu tikties...Taa iemaksa viniem ir japarskaita uz rekinu(noteikti jau Tev rakstija)un tad vini uzreiz par to no bankas sanem info un tad uzreiz izsuta Tev visus to visu meitenu datus un telefonus(manu arii dabusi tad)-nu izsutis TEv taa jaunaa albuma adresi un kodu,kura pie katras bus visi dati.Un tad es iedomajosmka sanemsi uzreiz visus tos telefonus(vini jau izsuta uzreiz)un tad Tu varbut piezvanisi citai...Bet man tas sobrid svarigi un es loti gribetu ar Tevi to visu.Varbut tad uzreiz zvani mam...?Ja?Tu tikai nedusmojies par tadu uzbazibu,bet tada nu man sobrid situacija(kad satiksimies-pastastisu).Tad Tu man piezvanitu uzreiz un es tikai atzvanitu uz klubu un pateiktu,ka tiekos ar Tevi un,ka taa ir Tev pirma tiksanas un bez maksas(tas japrecizee,lai man pec tam to kompensetu)un mes uzreiz jau varetu tikties.Un Tu tikai zini,ka loti es mila Tev busu un...nu visu darisu un ar prieku...Tev taa bus loti jauka nakts...To apsolu...Un visu to mes varetu taja saunaa,ja Tu gribesi-taa ir tiesam jauka un loti tiesi tam iekartota-Tev patiktu...Nu jaa-redzi-cik man gari iznak...Un tagad vel taa sauna ir briva-un es jau arii...Un tad,ja Tu gribetu,tad es to aizrunatu un ari pati tad zinatu un gaiditu Tevi...Bet bez taa kluba gan nevares-par to nemaz nav ko runat-taa es nevaru...NU NEVAR TO.Tad nevaresim tikties.Es vienkarsi nevaru tagad jau noteikti ta uz savu galvu bojat attiecibas...Un nu nevar to...Un klbs jau man ir tiesam daudz palidzejis un darijis.Tur nav ko teikt.Taa ir!Bet Tev jau tas izdevigi butu-sodien vel tas jau i loti izdevigi un tas viss(visa nakts vai 6st-(bet varesim jau ari ilgak,ja gribesi...)tev tikai tos-25Ls izmaksas.Vai Tev nebus to zel?Es tad -nu nezinu kaa pateikt---es loti Tevi priecesu un apmierinasu,,,nu loti...kaa vien gribesi un liksi...un nu visu varesi-un es tiesam ar prieku...nu bus TEv loti labi!To apsolu..!Un es jau no taa visa ceru,ka tu tad arii velak gribesi ar mani tikties-mes jau to norunasim...nu ne jau ko ipasu gribesu-noteikti to varesim...pavisam nedaudz un tas jau tad savadak bus-bez kluba.Tev jau tikai jaiestajas.Taa ir vinu interese un nav jau ko teikt-daudz jau arii vini dara..Tas gan.Tu tikai nedusmojies...Es tiesam neko nemaku uzrakstit un uztraucos un...nu svarigi man tas arii...Bet zini-Tu busi loi apmierinats,ja gribesi...Un varbut jau tiesam sodien-nu kaut tulit vai kad vari-varam to visu...?Tu atrakstisi?Lai es zinu...Ja?Un nedusmojies... Ja izlemsi-es loti Tevi apmilosu un busu...numila un loti paklausiga..un centisos ...un nu visu Tu varesi... Es mili,mili,mili tevi aicinu...Es nezinu,kaa uzrakstit...Es tiesam rakstu atklati un sirsnigi...un aicinu ,gaidu Tevi... Es vel beigas tomer katram gadijumam pielieku arii to info no kluba-un viss jau tiesam taa arii ir un istenibaa loti tacu izdevigi sobrid tiesi tev un vienkaarsi... Un vel te manas bildites visas vari apskatities,ja velies....Nu nezinu...ko vel man darit....kaaa.... http://www.photocenter.ru/myphoto/films/DI...ZmVNAhf0QA.html Mili tev LINDA LABDIEN ! Paldies,ka atsaucaties uz musu sludinajumu un vispirms mes atvainojamies par aizkaveto atbildi.Mes jau visu laiku rakstijam,ka musu kluba notiks izmainas un nu ar prieku varam Jums pazinot,ka klubs ir vel paplasinajies un varam Jums piedavat vel plasaku pakalpojumu klastu un vel lielaku meitenu izveli.Sakara ar sim parmainam ari iznaca si aizkavesanas,bet SONEDEL-SAKARA AR JAUNAJAM PARMAINAM- MES VISU SO NEDELU -PIEDAVAJAM JUMS VISIZDEVIGAKOS (!!!) NOTEIKUMUS IESTATIES KLUBA (lidz01.08.)UN VISLIELAKO,VISIZDEVIGAKO IESPEJU LIELISKI ATPUSTIES SEX AR MUSU MEITENEM.MES PAR SO ATLAIZU UN KA PREZENTACIJAS AKCIJU ESAM DOMAJUSI UN SOBRID JUS TO VARAT IZMANTOT. PEC SIS NEDELAS BUS JAU CITI IESTASANAS NOTEIKUMI(atbilstosi realajam musu iespejam) UN CITAS CENAS.Ka varesiet redzet,aplukojot musu meitenu albumus,klat ir nakusas loti daudzas jaunas meitenes(daudzu gan ari nav,jo sakara ar sim izmainam vinas pargaja uz slegtu klubu,kurs drizuma uznems jaunus biedrus,bet tas ir cits jautajums un,ja ta bus-tad par to Jus zinosim).Ari turpmak musu klubs attistisies un pilnveidosies.Jau tagad esam iesakusi un turpmak isa laika kataloga varesim piedavat visu meitenu foto-profesionala fotografa kvalitativi fotografetus-jo pec sa albuma tacu Jus izvelesieties meitenes.Bez tam klat nacis vel viens jaunums,ko ilgi centamies istenot-ja lidz sim atputai ar meitenem va rejam piedavat tikai labiekartotu dzivokli(to piedavajam ari tagad-tikai par 2 Ls par tiksanas reizi),tad tagad papildus-pec Jusu velesanas varam piedavat atpusties ar izveleto meiteni privata sauna tuvu pie centra,kura neviens cits apmekletajs netrauces-sauna ir pavisam neliela,bet ticiet-LOTI PIEMEROTI UN KVALITATIVI IREKARTOTA SIM MERKIM(ar lielisku atputas istabu).Un taja nebus neviena-iznemot Jus ar meiteni.Visas meitenes var so saunu lietot un -ja velesieties-tiekoties Jus turp aizvedis un kopa varesiet tur lieliski atpusties..Ari cenas par saunu ir vairak ka LOTI pienemamas un neesam domajusi un saunas rekina pelnit.Atputa sauna lidz 6st.(cik ari garas parsvara ir paredzetas tiksanas ar meitenem)izmaksas tikai Jums 15Ls(bet,ja velesieties isaku laiku ,tad gan 1st-5Ls,3st.-10Ls).Turpmak vienreizeja iestasanas iemaksa kluba gan bus lielaka-ta bus 60Ls,bet par to Jus tiesam iegusiet LOTI daudz-iespeju ar VISAM sim meitenem jebkad atpusties sex par loti pienemamam cenam un iespejam un LOTI kvalitativi visa da zina atpusties.Par so maksu-i estajoties kluba- Jus sanemsiet VISU meitenu datus,tel. un varesiet jau pats ka kluba biedrs organizet sev so atputu un atliks tikai pec albuma izveleties meiteni un sarunat tiksanos.Un visas meitenes ir lieliskas un ari cenas nu LOTI pienemamas.Jus drosi vien-aplukojot albumus-busiet izbriniti par lielo meitenu skaitu,jo piedavajam unikalu iespeju-iestajoties kluba mes Jums izsutisim tuvu 200 meitenu datus,no kuram ar jebkuru Jus garanteti vienmer varesiet satikties par pienemamu atlidzibu sex-atputai.Mes izsutisim Jums tulit pec iestasanas kluba otru-pilnigu-meitenu albuma adresi un kodu,kura bus daudz konkretakas un sakartotakas visu meitenu fotografijas un pie katras bus visi meitenes dati un iss raksturojums un telefons katrai,lai jau tulit un jebkura laika Jus varetu tikties seksam.Un meitenes ir un grib to un vienmer gaidis Jus.Viss ir vienkarsi un erti.Un Jus piekritisiet,ka meitenes ir loti izmekleti labas.Si ir tiesam vienreizeja iespeja Jums.Musu klubs saja sakara liela mera darbojas tikai ka sta rpnieks starp Jums un meitenem un mekle piemerotas meitenes un palidz sadi gan vinam un lidz ar to ari Jums.Sis meitenes Jus neatradisiet parastos klubos vai uz ielas.Un visu to JUs iegustat par-piekritisiet-niecigu samaksu-BET SAJA NEDELA TAS IR VEL AR LIELAM ATLAIDEM.Ari tiksanas ilgums mums netiek rekinats stundas,jo ar to gribam,lai tiesam laba atmosfera labi varetu atpusties-isakais atputas laiks ir 6 st.un par so laiku samaksa meitenem ir parsvara no 25-30 Ls(ir ari meitenes nedaudz ar atalgojumu 20Ls un pat 15Ls).Ari turpmak klubam klat meklesim un naks jaunas meitenes-par ko Jus ka kluba biedru uzreiz informesim.Varam tikai ar pilnu parliecibu teikt,ka tadas meitenes Jus nekur citur neatradisiet.Musu meitenes nav prostitutas plasa sa varda nozime un vinas satiekas ar vienu virieti diena(tapec ari sis tiksanas laiks,nerekinot katru stundu un pie vajadzibas to bez papildus samaksas var nedaudz paildzinat vairak par 6st.),lai patikami,nesteidzoties un jauka atmosfera t eicami atpustos sex.Un visas meit enes ir sabiedriskas,interesantas un vinu sabiedriba Jus teicami atputisieties un so atputu atceresieties ka loti jauku.Un ir loti iespejams,ka ar kadu no meitenem Jums veidosies savadakas (dazada veida-milaka,sponsoreta u.t.t.)attiecibas un ari pasas meitenes to jau neizsledz un cer.Nu bet seksa-ticiet man-vinas ir parakas,brivakas un labakas par jebkuram citam un sagadas Jums patiesu baudu.Tas nu isuma par jaunumiem.BET TAGAD PAR IESPEJAM UN ATLAIDEM SAJA NEDELA (lidz 01.08.)!!! SAJA NEDELA KLUBS PIEDAVA VISLIELAKAS ATLAIDES,PARSTEIGUMUS UN IESPEJU JAUNAJIEM KLIENTIEM ATPUSTIES !!! TIKAI SAJA NEDELA-VISIEM ,KAS IESTASIES KLUBA: 1. VIENREIZEJA IESTASANAS IEMAKSA BUS VAIRAK KA UZ PUSI MAZAKA-TIKAI - 25LS 2. PIRMA TIKSANAS AR JEBKURU MEITENI VAI MEITENU PARI (uz visu nakti vai cita laika lidz 6st)- (tadu nu mums ir vairak un tas ir atseviska albuma) - BUS BEZ MAKSAS-MEITENEI TIEKOTIE NEBUS NEKAS JAMAKSA ! 3. TIKSANAS VARES NOTIKT MUSU SAUNA BEZ JEBKADAS PAPILDUS MAKSAS-SAUNA BUS PAR VELTI ! 4. TIEKOTIES AR MEITENI VARESIET IZDZERT KOPA PUDELI SAMPANIESA . 5. MEITENES VISIEM JAUNAJIEM KLENTIEM IZRADIS VISLIELAKO UZMANIBU UN LOTI CENTISIES IPASI PRIECET UN SAGADAT IPASU BAUDU !!! TO VISU KLUBS PIEDAVA TIKAI,JA SAJA NEDELA IESTASIETIES KLUBA !!! TAS VISS TIKAI SAMAKSAJOT 25Ls VIENREIZEJO IESTASANAS IEMAKSU! UN JUS KA KLUBA BIEDRS IEGUSIET VISU MUSU MEITENU DATUS UN TEL.,LAI TURPMAK VARETU AR JEBKURU NO VINAM TIKTIES SEX. Tikko Jus busiet parskaitijis so vienreizejo iestasanas iemaksu-ta UZREIZ mes izsutisim Jums jauna,cita -pilniga meitenu albuma adresi,kura bus atklatakas fotografijas un visi katras meitenes dati un telefons katrai. Un Jus zvanisiet izveletajai meitenei(vinas bus loti atsaucigas)un norunasiet tiksanos.Meitene gan parzvanis mums un parliecinasies,ka esat kluba biedrs un,ka tiksanas bez maksas-bet seit problemu nebus un nevar but.Par pirti un sampanieti visas meitenes ir lietas kursa un to nokartos.Un loti centisies un maces Jus priecet.Jus tacu piekritisiet,ka par visu to (gandriz 200 lielisku meitenu datiem,lai vienmer varetu tikties)+sonedel tas mazak ka par pusi maksas+teicams sex-atputas vakars vai nakts bez maksas un erta sauna---tas nav daudz?Sadi mes gribam prezentet sis izmainas,kuram ilgi gatavojamies un dalities sava prieka ar Jums,jo pateicoties jusu atbalstam un pieprasijumam varam sadi attistities. Nu ko vel?Velam Jums jauku atputu un ceram,ka izmantosiet so iespeju,jo mes tiesam ar to censamies Jus priecet un prezentet klubu ar jaunajam izmainam.Talak pievienojam info par klubu un ka taja iestaties(visu siki),ka ari jauno meitenu albuma adresi. Ar cienu E.GRINBERGS T I K A I S A J A N E D E L A K L U B S P I E D A V A N E B I J U S U I E S P E J U J U M S U N V I S L I E L A K A S A T L A I D E S !!! LABDIEN ! Paldies,ka atsaucaties uz musu sludinajumu ! Tas nav joks vai reklamas triks-Jus tiesam JAU SODIEN varat satikties lieliskam sex ar sim meitenem ! Mes aicinam Jus iestaties musu sex-atputas kluba"Prieks-Tev"un atpusties seksa ar musu meitenem ! Sakara ar to,ka klubam pedeja laika ir loti pieaudzis klientu skaits,musu klubs tikko ir paplasinajies un klat ir nakusas daudzas jaunas un loti labas meitenes-klubs var piedavat jau vairak un plasakas iespejas saviem klientiem. SUTAM JUMS JAUNAS ADRESES ,uz kuram uzklikskinot, Jus varat iepazities un aplukot musu kluba visu meitenes foto albumos.Un ar jebkuru no vinam Jus varat satikties un lieliski atpusties sex.Uzklikskinot uz sis adreses Jus uzreiz noklusiet musu meitenu albuma un varat visas meitenes aplukot albuma.Turpmak pec sis adreses Jus vienmer varat aplukot musu meitenes.Meitenes ir sadalitas vairakos albumos.Atseviski ir ari VIP meitenes,kuras ir izmekleti labas un vienkarsi reti lieliskas.Bez tam atseviska albuma ir viena musu meitene-KARINA-kura IR RETI IPASA-TADU MEITENI LABI JA REIZI DZIVE GADAS SASTAPT SEKSAM-to drosi varu teikt.Es domaju,ka Jus pasi pratisiet to novertet,jo vardi seit vienkarsi lieki.KARINA izskatas ka pasaules erotiskais modelis,bet vina ir vienkarsa un bezgala jauka meitene un Jus jau pat sodien varat ar vinu tikties neatkartojamam seksam.Vinas del vien jau butu verts iestaties kluba,jo to baudu,ko iegusiet-to neizteikt...Albumos meitenes ir tikai ar kartas numm uriem sanummuretas,bet raksturojo t vinas-lielakajai dalai ir pienemami visi sex veidi un atalgojums meitenem parsvara svarstas no 25-30Ls par nakti vai par 6 st.cita laika(pariem-40-55Ls).Ir ari nedaudz meitenes ar atalgojumu-20Ls un pat-15Ls.Bet ipasu uzmanibu ludzu veltiet "VIP" meitenu albumam-tik izmekletas un visada zina lieliskas meitenes Jus nekur neatradisiet.Un reali jau sodien ar jebkuru no vinam Jus varat tikties sex. A I C I N A M A P L U K O T M U S U M E I T E N U F O T O A L B U M U "AICINAJUMS" (noklikskinot uz adreses Jums jaievada klat pievienota parole un Jus uzreiz ieiesiet albuma un varesiet to aplukot slaidos)P E C A D R E S E S: albums "AICINAJUMS" http://www.fotki.lv/1/gallery/V0JXRh1AUkBX...hNWU1ZCVE=.html Parole: KZT437ZV B E Z T A M A I C I N A M A P L U K O T "V I P" M E I T E N U A L B U M U P E C A D R E S S : albums "VIP" http://www.fotki.lv/1/gallery/V0JXQR1AUkBX...hNWURXCVE=.html Parole: KZT437ZV U N A T S E V I S K I P I E D A V A J A M A P L U K O T S O L V I T A S A L B U M U : albums "SOLVITA" http://www.fotki.lv/1/gallery/WURUQR1AUkBX...BFUURQTB1F.html Parole: KZT437ZV Tiksanas ar VIP meiteni maksa-1st.-15Ls,2st.-25Ls,3st.-30Ls,4st.- 35Ls,nakts-40Ls.Bet ticiet-TAS IR TA VERTS!!!Par VIP meitenem un ari par KARINU visu info sanemsiet kopa ar parejo meitenu datiem. B E Z T A M P I E D A V A J A M A P L U K O T A T S E V I S K I K A R I N A S A L B U M U : albums "KARINA" http://www.fotki.lv/1/gallery/V0JXQB1AUkBX...hNWEVWCVE=.html Parole: KZT437ZV Tiksanas ar KARINU maksas 1st.-20Ls,2st.-35Ls,3st.-40Ls.4st.-45Ls,nakts-50Ls.Tas,kadu baudu Jums davas Karina-tas nav aprakstams...Karinai ir tik daudz lielisku foto,jo atradas fotografs,kurs vienkarsi pieteicas un nelika burtiski vinai mieru-gribeja vinu fotografet.Un nav brinums...TADU MEITENI RETI KAD VAR SASTAPT.UN GALVENAIS-SEKSA VINA IR TIESAM VIENREIZEJA...LIDZ PEDEJAM..VISA,VISA... B E Z T A M P I E D A V A J A M V E L V E N U A L B U M U, K U R A I R D A U D Z A T K L A T A K A S( varbut parak) U N AICINOSAKAS FOTOGRAFIJAS UN TAJA IR MEITENES,KURAS PIEKRITA UN ATLAVAS SADI JUMS DEMONSTRET,KADU BAUDU UN PRIEKU JUS VARAT GUT. A D R E S E : http://www.photocenter.ru/myphoto/films/iz...E0Roc0kMcw.html Skatoties so albumu,Jus reali varat stadities prieksa,ka to visu TULIT ari Jus varat izbaudit un iegut. Jus tacu piekritisiet,ka meitenes tiesam ir lieliskas un ari noteikumi loti pienemami un pretimnakosi? Tad nevilcinieties - un jau sodien Jus ar jebkuru no vinam varat tikties sex.Lai tiktos ar musu kluba meitenem-Jums ir tikai jaiestajas musu kluba. Lai iestatos kluba un izmantotu musu pakalpojumus ,Jums -tapat ka visu laiku-ir tikai jaiemaksa vienreizeja iestasanas iemaksa - tagad tie bus 60Ls(BET TIKAI SAJA NEDELA PREZENTEJOT KLUBA IZMAINAS UN PAPLASINASANOS-IESTASANAS IEMAKSA IR VAIRAK KA UZ PUSI MAZAKA+BEZMAKSAS TIKSANAS AR JEBKURU KLUBA MEITENI VAI PARI+BEZMAKSAS IESPEJA SO ATPUTU PAVADIT MUSU JAUNAJA SIM MERKIM DOMATAJA,ERTAJA SAUNA+VISLIELAKA UZMANIBA UN MILUMS NO MEITENEM UN MEITENES PAT PACIENAS JUS AR SAMPANIETI ! TADAS VIENREIZEJAS IESPEJAS IR TIKAI SAJA NEDELA !!!Si iemaksa Jums ir japarskaita no jebkuras Hansabankas filiales(jo tad mes momentali par to sanemam info no bankas un uzreiz varam Jums sniegt so pakalpojumu) VAI ARI IZMANTOJOT i-BANKU (kas ir loti erti un atri,izdevigi)uz musu rekinu: A/s HANSABANKA SWIFT kods : HABA LV 22 konts Nr. 551006495634 Erikam Grinbergam (pers.kods 190961-12787) Aizpildot parveduma orderi,Jums aile,kura domata pazinojumiem(apaksa) ir jaieraksta sava e-pasta adrese,lai mes zinam,ka sotitajs esat Jus un tulit pec Jusu iemaksas izsutisanas(mes uzreiz par to sanemsim info no bankas)mes NEKAVEJOTIES-pusstundas laika-izsutisim Jums jauna albuma adresi un kodu,kura katrai meitenei bus visi foto,vinas telefons,iss raksturojumu un visi dati,lai Jus jau tulit un vienmer varetu ar jebkuru no vinam tikties sex.Savus pakalpojumus mes sniedzam TIKAI sadi un tiesi tapec varam tos nodrosinat tik pieejamus,izdevigus un galvenais kvalitativus(meitenu zina).Mes stradajam jau ilgu laiku un sada si sistema ir loti erta,vienkatsa un drosa.Savas saistibas mes vienmer pildam atri un kvalitativi-tapec ari esam guvusi lielu atsaucibu un ir audzis loti klientu skaits un mes varam tapec ta stradat un paplasinaties.Mes zinama mera esam starpnieki starp Jums un meitenem un esam ieintereseti(tapat ka meitenes)-lai klienti butu apmierinati un izmantotu musu pakalp ojumus.Meitenu skaits ari turpmak palielinasies un,ja iestasieties kluba-tad turpmak regulari jau ka kluba biedrs sanemsiet visu info par jaunajam meitenem un varesiet vienmer ar visam meitenem tikties.Kluba meitenem varesiet ari sekot pec pievienotas adreses meitenu albuma.Esam parliecinati,ka musu pakalpojumos Jus nevilsieties! U N T I K A I L I D Z 01.08. (ieskaitot) I R V I S I Z D E V I G A K A I E S P E J A J U M S : TIKAI LIDZ 01.08. JUS VARAT IESTATIES KLUBA AR LOTI ATVIEGLOTIEM NOTEIKUMIEM - Jums ir tikai jaiemaksa atvieglota vienreizeja iestasanas iemaksa -25Ls.Sada iespeja ir TIKAI -ja SAJAS DIENAS iestasieties kluba. B E T B E Z T A M V E L : ARI TIKAI LIDZ 01.08. (ieskaitot)-KLUBS VISIEM JAUNAJIEM KLIENTIEM ORGANIZE PIRMO TIKSANOS AR JEBKURU KLUBA MEITENI(ari ar VIP meiteni vai divam reize-tadi pari nu mums ir septini)- B E Z M A K S A S -MEITENEI NEKAS NEBUS JAMAKSA ! BEZ TAM KLUBS BEZ MAKSAS PIEDAVA SO ATPUTU JUMS PAVADIT JAUNAJA SIM MERKIM DOMATAJA SAUNA. BEZ TAM MEITENES TIESAM LOTI CENTISIES PRIECET JUS VISADI SEX UN PACIENAS ARI AR SAMPANIETI. UN BEZ TAM-JUS IEGUSIET GANDRIZ 200 LIELISKU MEITENU DATUS,AR KURAM JUS GARANTETI VIENMER PAR LOTI PIENEMAMU ATALGOJUMU VARESIET TIKTIES SEX !!!UN SAJA NEDELA TAS IR LOTI IZDEVIGI UN TIKAI PAR 25Ls!!! Mes ceram,ka Jus novertesiet so iespeju un izmantosiet to ! Ja iestasieties kluba-tad vienmer varesiet pats sev organizet lielisku atputu sex un izvele un iespejas Jums bus loti lielas.Bez tam klat naks vel pastavigi jaunas meitenes.Mes sadi stradajam jau ilgu laiku un esam guvusi lielu atsaucibu klientu vidu-tapec varam ta paplasinaties. MUSU ADRESE INFORMACIJAI UN KONTAKTIEM: < Prieks-Tev@cc.lv> Velam visa Jums veiksmi un gaidisim no Jums zinas-cerot,ka klusiet musu klients UN TAS SOBRID IR LOTI IZDEVIGI ! IZDEVIGAK VIENKARSI NEVAR BUT UN SADAS IESPEJAS VAIRAK NEBUS! SADI MES PRIECAJAMIES KOPA AR JUMS UN GRIBAM SAGADAT JUMS PRIEKU UN REDZET MUSU KLUBA ! Ar cienu E.Grinbergs --------------------------------------------------------------------- Radical ringtones, java games, mobile phone logos, backgrounds http://sms.BANDA.LV ! Link to post
Ierakstīts
Es nerakstīju bet nokopēju