blin!!!!!! Naf irlikiki shitaadu - pie 3.liimenja gandriiz sirstrieku dabuuju un no kreesla saraujoties nokritu, kad taa briesmone paraadiijaas!!!!!!!!!!
Nu nav vinji pareizi kvalificeejushi noziegumu, jo reaali nepastaav nozieguma sastaavs.. gruuti buutu ko pieraadiit, ja vien tas kuis pats neatziitos, tagad var par kraapshanu, attiecinot citus vispaariigaakus pantus par kraapshanu.... turklaat cik zinaams, lai buutu nozieguma sastaavam ir jaabuut arii cietushajam...
turklaat gribeetu zinat, ko tie vechi rakstija maksaajuma pamatojumaa.. varu dereet, ka neviens neraxtiija par meiteneem, bet pa kluba nauda utt....
Mozh kaads var paliidzeet! kad netaa skataas video, vinjsh maita prsa real player lai liek virsuu! nu noinsteleeju, bet nekaa shis vienalga nenjem (prasa get plugin)... Mozh kaads var paliidzeet kaa dabuut, lai ietu video tajaas lapaas real formaataa!
shjiet, ka agraak bija cits lady lux, tagadeejais ir tikai nosaukumu paarnjeemis. Cik atceros, tad agraak bija stabilaa cena 15ls/h, bet toreiz vinji njeema 25 LVL. Peec atsauksmeem sapratu, ka taas ir profesionaales un sniedz augstas kvalitaates pakalpojumus, jo 95/96.g. ta veel bija liela nauda.... bonuss bija ka nenjeema naudu pa celju!
Pac nozheeloju, jo tolaik bija pirmaas reizes kad saaku pa naud njemt, un atceros kaa izveeleejos labaak pa 20 (15+5 celjam) panjemt, kas beigaas izraadiijaas apdzeeries kroksis... )
Cik atceros, tad vinji SM Reklaama aizmugureejas lapaas lika pliku vecenju bildes ar vinju iesaukaam...
ir ir, bet visalabaak ir: "vai kādu, kurš vienmēr salasa un ņem līdzi izlietotos prezervatīvus, lai tajos esošā sperma netiktu izlietota kādiem nelietīgiem mērkjiem un ģenētiskiem eksperimentiem".
Vislabaakais shaada veida pasaakums, ko esmu dzirdeejis ir, kad amerikaanis sarakstiijaas pa e pastu ar krievieti, un peec ilgaakas sarakstes, uzskatot vinju jau par savu sievieti uz visu muuzhu, nolemj jeņkjis braukt pie shiis ciemos uz Māti Krieviju. Meitene, protams, lai liktos piesardziiga, pirmo tikšanos sarunaa kaadaa parkaa.
Amerikaanis, cerot uz romantisku pirmo tikšanās reizi laternu gaismaa, tika piekauts, izgjeerbts un aplaupiits
P.S. Atvainojos par savu ilgo kluseeshanu, bet tas saistiits ar reaalo laika truukumu un deelj taa ka peerkamaas meitens jau ilgu laiku neapmekleeju.
Nu taadaa gadiijumaa es Tev nedoshu, a to tieshaam jeelas palis un ne tikai luupas, bet arii domas!!! [/quote]
a to tieshaam jeelas palis.... (tas ta labi skaneja)
Da principa mans i neuzprasas...man ir sava meitene, ko buchot, ko sveikt un no ka sanemt buchas. A drugogo mne i ne nado
Klau? jautaajums nav personisks un iipashi nepaaerdziivo, bet kaapeec vinja Tevi veel nav pametusi, nesaprotu.... ?
Atkariigs cik daudz tautas, tad vajag arii attieciiga lieluma pirti! Turklaat vajag arii zinaat, ko grib dariit tajaa pirtii un vispaar pasaakumaa! Iespeejams, ka varu pamest kaadu variantu - iespeeja prieksh apm. 10 cilv. un buutiibaa jo mazaak jo labaak. Nav iipashi liela, guljbalkju pirts, pie uudens (ledus), no centra kaadas 25 min jaabrauc. Maxaa kaadi 50 ls pa sutku! Es neko neorganizeeju, bet ja Xtra grib to variantu apskatiit, tad varu tel. iemest! Pats protams veel uz daliibu neesmu nobriedis.
Shitam ir vienkaarhi viens variants. Esmu paarliecinaats, ka shis pats neko neorganizee, bet ir tjipa kaa maakleris, kuram samaksaa pikji par to ka sarunaa kaadu meiteni.
Ierakstīts
dzeks arii kautkaads turks vai kurds, peec rokaam!