Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
5 hours ago, Blondy said:

100% piekritu .

Tie,ir tie, kad sakārušies ar tām , kuras gatavas par mazām summām i gatavas  vīrietim auto veikt minetu  , vai gatavas pieņemt jebkuru , nešķiro klientus, kad tik maksā. Automātiski izveidojas stereotips , ka mauka ir nelaimīga , izmisusi būtne , ka gatava darīt visu , lai tik viņai maksā. Ir kategorija, ka uzskata , ja sieviete or prostitute, tas nozīme , ka pagrimusi sieviete , gaļas gabals , jo viņa gatava pārdot savu miesu .

 
Protams, ka katraii sievietei  ir savs stāsts , kāpēc viņas ir prostitūte , nevajag viņas bāzt vienā maisā . Cik  prostitutes , tik iemeslu, kāpēc viņas izvelejas šo nodarbi . Nevajag tēlot  psihologus, tas ir bezjēdzīgi . Tas ir tas pats ,ja mēs sāksim bāzt visus klientus vienā maisā, kāpēc jūs izmantojat prostitutes pakalpojumus


Ja runājot par attiecībām , kā iepriekš teicu , vīrietim 100x vajag pārdomāt, vai tiešām viņam to vajag . Vai tiešām viņs pieņemsi  viņu , kāda viņa ir , ko tu viņai vari dot un ko tu velies no viņas sagaidīt . Atstāsim liīriku un naivo mīlestību làbak  filmā  “ Pretty Woman” un būsiet reāli . Ja uzskatiet , ka prostituticija  ir kaut kas amorāls ,par ko vajag kaunēties ,  tad nemaz labāk nesākt veidot attiecības ar viņam  . 

Jebkura cienoša sieviete vai viņa ir prostitute vai ne, ja viņa veido attiecības , viņa nekad nemainīsi savu dzīvi uz slikto pusi . Iespējams , ka ir tādas, kuru mērķis sastapt bagātu virieti , kas vinu nodrošinās uz visu dzīvi un būt visu mūzu atkarīga no viņa .  
Iespējams, ka ir tādas prostitutes , kuràm  jau zb viss , grib mieru dzīvi, kliemti apnikuši, labāk dzīvošu  mierīgi ar labsirdīgo , garlaicīgo Pēteriti , labāk naudas nav ,klienti pretīgi, sekss arī , gribu mieru un esmu laimīga . 

Bet , domāju , ka pārsvarā vairākums prostitutes tomēr izvērtēs vai viņam vajag attiecības, kur  viņam būs gan finansiāli neizdevīgi , ne citas jomās- emocionāli , seksuāli , garīgo , utt. Viņas nekad nebūs ar tādiem vīriešiem , kur justisies  slikti ne emocinala zina, ne seksuāla, ne finasiālā . Nevajag domat  , ka visas  prostitute muļķes   

Jūs , vīrieši - kliemti , jūs esat ļoti dazadi . Citi skatās uz mums ka uz sievietēm, kas sniedz seksa  pakalpojumu, ir cilvēcīga attieksme un cieņa  , citi doma - mauka , sabiedrības pabira , Kā jūs skatīsities uz mums, tā ari dabūsiet attiecīgu attieksmi. 

Ciest  nevaru stereotipus - piemēram , àrprac , Janis dabujis draudzeni prostititi  , kā ar tadu mauku dzīvot.  Tajā paša laikā  Jurītis dzīvo  ar “pareizo “ Dacīti, kurai stradā oficiāla darbs no 8- 17 .00,   tas nekas , ka Jurītis ik pa laikam paslepus aizies  pie maukām un Dacite pašlūks  ar kādu kolegi .   .Un kurš godigaks no pāriem -   Jānis ar prostituti , kuriem ir attiecībās  atklātība vai Juritim ar Daciti   - Šeit gribu likt daudzpunktus .. ..  

p.s nav tie laiki, kad prostitūte  ir nelaimīga sieviete… Labāk neiedzilaties un baudiet viņu pakalpojumus . 


 

IMG_2095.jpeg.0573f6d00e9772fe406eca9070b1a85e.jpeg

Link to post
Pērkamais Sex Vs Mīļākā Vs Laulība
Ierakstīts
30 minutes ago, MotoKing said:

Zini,es to nezināju,bet tāpat katrs cilvēks izvēlas savu ceļu. Bija arī cits ceļš, viņa izvēlējās tādu 

Ne visi ir tik stipri, lai dzīvi nodzīvotu bez kļūdām un sāpēm. Arī pareizos un stipros dzīves vētras salauž, vai pārlauž uz pusēm! Deina nav sajūsmā par to, kā dzīve viņai izvērtusies! Par savām kļūdām paši arī maksājam, un nav lieku reizi nepieciešams no malas bakstīt un norādīt uz tām.  

Link to post
Pērkamais Sex Vs Mīļākā Vs Laulība
Ierakstīts
6 minutes ago, MotoKing said:

Да уж вот и показала себя с низкой самооценкой и не образованностью. Не надо переходить на личности, что-то против русских имеешь???? Иди работай а не пиздой торгуй умная ты наша . На каком хочу на таком языке говорю ясно. Знаю хорошо латышский язык,а тебе смотрю он в пизде пригодился . Недалекая баба,аж мерзко читать

Nenosodi tā Deinu! Viņai vīrs nomira, kad Deina ar mazu bērnu bija, nespēja atrast citu ceļu un tāpēc kļuva par prostitūtu. Un kad tā sanācis un nauda parādās, tad nav jau vairs īsti iemesla, lai apstātos! Bet Tu vēl jauns, gan jau kaut kad vēlāk varbūt arī sapratīsi!

 

Link to post
Par prostitūciju kopumā un detaļās
Ierakstīts
27 minutes ago, balovnik said:

Я тоже не могу понять когда торгуются за услугу. В автосервисе когда отдаёшь машину на ремонт я думаю мало кто торгуется. Тогда почему надо торговаться с феями этого я понять не могу? И если ты постоянный клиент и нормальный женщина сама может предложить секс без денег и у меня так было но я отказался и всё равно платил. Но сейчас торгаши меня за это закидают помидорами😁

Te nesen viens čalis rakstīja, ka dāmai samaksājis par stundu uz priekšu, bet pēc pirmā koka sapratis, ka vairāk negrib, un paprasījis pusi atpakaļ😂 

Link to post
Par prostitūciju kopumā un detaļās
Ierakstīts
2 hours ago, Blondy said:

Redzu , regulari  foruma paceļās tēma par meiteņu cenām .

@traxer rakstija :” 

Kāpēc es. Es runāju par Latvijas strādniekiem. Maz kam palielināja algas šajā gadā, a dažiem pat mazāk palika. Un vienīgā izklaide "fejas" palika dārgāk.

Ja man ļoti patika meičā, tad par cenu es jau nedomāju, biezi bijusi pa 90 un pa 100.

Es runāju par kopēju apstākļu Latvijā, ne vis par sevi.”

@traxer, Tev vajag saprast , ka escort pakalpojums ir ekstra pakalpojums nevis pamatpakalpojums , bez kura nevar iztikt. Nesen Tu rakstīji, ka valsti ir krīze un meitenēm ir jāsaprot un jāpadomā par parastiem strādniekiem .Viņām nav vajadzības saprast  Tevi un citus līdzīgos domātājus. Viņas siet nav tāpēc, lai nodarbotos ar labdarību .Runājot  par meitenēm no Ukrainas vai no citas valsts , viņas ir atbraukušas uz svešu valsti  dēļ peļņas . Vel nesen  viņam bija cenas par stundu 100, tad paceļas 120, tagad jau 150. Jo vairāk valstī cels cenas īrei , komunāliem , pārtikai, līdz ar to celsies viņu cenas . Viņas netaisās zaudēt savu esošo peļņas līmeni . Cenas var tikai var regulēt PIEPRASĪJUMS nevis valsts krize kā Tu saki. Ja meitenēm ir pieprasījums , lvinas var atļauties celt cenas . Un pieprasijums vinam iIR.
Tu saki, ka vienīgā izklaide palikusi dārgāk fejas . Tā nav , viss ir palicis dārgāk . Piemēram , solārijs. Pirms pusgada bija lētākas cenas par 30% l nekā tagad , jo valsti  pacēlās elektrības tarifi . Solarijs nav pamatpakalpojums, pēc ka nevar iztikt . Ja es vēlos sauļojoties , man patreiz ir jāmaksā vairāk. Ļoti daudzi pakalpojumi ir cēluši  cenas , jo vēlas saglabāt esošo peļņu. 
Tāpat arī runajot vispār par meiteņu cenam , gan par vietējam , gan importa meitenēm . Katra meitene nosaka savu pakalpojumu cenu un lidz ar to arī regulē ar kādiem klientiem tiekas . Bieži lasu atsauksmes , kad jūs “ apliekat “ meiteni, nav vērta  par tādu cenu, utt.- vai nu resna,/ pārāk kaulaina , vai nu nesmuka, vai veca, pupi mazi , vai pupi pārāk lieli , vai nemāk sūkāt , slinka utt. Bet redzat, ka viņa mierīgi turpina sludinās un nemaina cenu uz leju . Vai kā jums tas nav saprotams,    tas nozīme , ka viņai - resnai, nesmukai , slinkai, kura nemāk sūkāt ,  ir pieprasījums un vinai klienti ir pietiekoši. 

Un vel vien lieta, par ko gribeju pateikt - par vīriešiem, kas kaulejas ar meitenēm un mēģina sist cenas . Jums jāsaprot vienu lietu , ja meitene ir norādījusi cenu, tad tāda arī ir. Kāpēc vinai ir jāsamazina cenu, ja vinai ir pietiekoši klienti, kuri viņai maksa . Ja jūs esat regulārs klients un viņu bieži apmeklējāt , iespējāms , tad arī meitene panāks pretī un iedos atlaides, tikai tāpēc jūs esat bieži . Bet tāpat svešam klientam, neviena meitene netaisās to darīt, ja nu vienīgi tad ,  ja vinai nebūs pieprasījuma.

Es kādreiz pati liku sludinajumus un esmu saskārusies ar šo problēmu , kad virietis pasaka , ka viss apmierina , bet,  kad tiek runātā  tikšanās, sākas kaulēšanas.  Tas man nav saprotams , jo sludinajumos ir dažādas meitenes ar dažādām cenam . Kapec jūs neejat pie lētākas  nevis presējat meiteni un sistat nost  cenu. Tas man nav saprotams , jo automātiski šī tikšanās nebūs laba. Ja pat izsitīsiet  atlaidi, attieksme pret jums nebūs tā labākā  , kas ietekmēs ari servisa kvalitati , tikai tāpēc, ka jus sitāt nost cenu. Tie , kuri strāda pakalpojuma  sfēra , sapratis , ka  tas ir . Kad klients sāk sist cenu . Piemēram , galdniekam tiek pasūtīta virtuves iekārta . Un klients sāk kaulēties par cenu par jusu darbu. Te lasiju foruma, kad  IT speciālists saskaras ,ar to, ka  klients mēģina sist cenu par darbu un argumentē , tev  taču patik savs darbs, ko tik daudz prasi.

Man tas nav saprotams.  jo es nevarētu manikirei, frizierei , masierei , utt lūgt atlaides . Ja man šķiet , ka par dārgu, meklēju lētāku variantu .
 



 

 

Blondy, vai Tev bija dzīvē periods, kad satikies ar vīriešiem, lai izbaudītu seksu, un neprasīji par to samaksu? Pirms nāca apskaidrība, ka var darīt visu to pašu, tikai par samaksu. 😀

Link to post
Par prostitūciju kopumā un detaļās
Ierakstīts
18 minutes ago, Blondy said:

Ja tas notiks, tad latvieši dosies uz tam valstīm , tur, kur būs legāla . Tā ka nekas  traks, tikai lielākas neērtības tikt pie kārotā  🙂

Vai arī ilgāk pasēdēs sociālajos tīklos un atradīs sievieti, kura gatava seksam bez atlīdzības! 

Link to post
Par prostitūciju kopumā un detaļās
Ierakstīts
23 minutes ago, Blondy said:

Vienmēr prostitūcijai būs pieprasījums , ne velti tā ir vissenākā profesija .

Ja VISAS sievietes būtu tik atvērtas seksā, būtu mazāks pieprasījums pērkamam seksam , bet tā nekad nenotiks. 
Nesaprotu Tavu jēdzienu - sekss jābūt ar simpātijām . Vai Tu doma simpātijas ar jūtam , vai vizuālas simpātijas ? Sekss vnm parasti ir ar simpātijām - jūs izvēlēties prostituti pēc izskata , vecuma , utt. Citiem patik jaunas meitenes, citiem vecākas, citiem patik lielas krūtis, citiem patik mazas , citiem slaidas , citiem apaļīgas . Ļoti ceru, ka jūs nedrazat visu , kas kustas .
Tev ļoti patik salīdzināt Maximas darbinieci ar prostitūti 😊 katram savs . Pareizi saki, Maximas darbiniece “ mocās”, es neuzskatu, ka sievietei ir jākrāmē plauktus un vajag stiept smagumus . Katrs pats izvēlas ka dzīvot . Kāpēc Maximas darbiniece nav ofisā  kā personāla vadītāja , grāmatvede vai lietvede? Vai kāpēc viņa nav uztaisījusi savu biznesu ? Maxima darbinieces parasti ir sievietes, kuras nav izglītotas , kur ir problēma mācīties un sevi pilnveidot  ? Tas nekad nav par vēlu. Tā katrai sievietei ir izvēle ka dzīvot un kur strādāt . 


Pērkamais sekss ir vajadzīgs . Papēti tās valstu izvarošanas gadījumus, kur prostitūcija ir ar likumu aizliegta . Tur ir daudz augstāks nekā tam valstīm, kur prostitūcija ir legāla .
Tapat visiem ir savas seksa velmes - citiem patik Rimings, citam patik dziļais minets, citam gribas Bargo kundzi , citam Analais sekss. Mājas sieva/ draudzene, kuru jūs mīlat , viņa nevar to sniegt . Tapec ir prostitutes, kas to var dot un virietis nebojā attiecības gimene . 
Ja Tev liekas, ka tik loti viegli atvērt kājas , Tu loti smagi maldies . Ne jau jūs meklējat prostituti , kura vnk papleš kājas un gulēs ka dēlis vai ka jūras zvaigzne.  Un tieši tāpēc , visas sievietes nevar būt prostitūtes. Sekss ir enerģijas apmaina  un sieviete dot lielu enerģiju gan psiholoģiski , gan fiziski, viss ir vērsts, lai klients , būtu gandarīts un seksuāli apmierināts . Jūs esat visi dažādi , katram savi fetiši un savas velmes, prostitutes uzdevums, lai tās tiktu apmierinātas . Es neuzskatu neko sliktu, ja sieviete to var sniegt vīrietim un par to viņa saņem pateicību naudas izteiksmē. 

Es tagad nerunāšu par kvalitāti. Tā ir cita tēma . Un prostitutes ir dažādas . Es varu atbildēt tikai par sevi. Katrai ir savs stāsts, kāpēc viņas ar to nodarbojas . Jūs paši izvērtējam pie ka jūs ejat. 
 

Gan jau agrāk vai vēlāk arī pie mums kriminalizēs prostitūcijas pakalpojumu pirkšanu, tā kā to ir izdarījušas Zviedrijā un Norvēģija. Tur var iedot par pirkšanu 6 mēnešus cietumsodu. Kad tas notiks, tad šajā teritorijā tikai ļoti drosmīgie varēs atļauties seksu pirkt. 🤗

Link to post
Pērkamais Sex Vs Mīļākā Vs Laulība
Ierakstīts
19 minutes ago, Blondy said:

Jebkura gadījumā man ir prieks, ka šis topiks ir atdzīvojies . Varbūt daudziem nav saprotams tāds modelis , ka sieva mauka. Jo pēc dabas virietis ir privātīpašnieks. Bet , ja tas abiem uzbudina , tad tas ir pats labakais nekā melot un  aiz muguras to darit   . 

Domaju, ka Tev ir daudz godīgākas attiecības ar sievu nekā citiem ģimenē, jo jūs esat patiesi atklāti . 
 

Uzbudina ne tas, ka sieva guļ ar citiem par naudu, bet tas, ka par sievas nopelnīto naudu varēs sev bumeram jaunas riepas ar labiem diskiem nomainīt!😂

Mājās jātaisa razborka, citiem sievas ar pežu naudu pelna, a mūsu ģimenē jāknapinās!😂😂😂

Link to post
Pērkamais Sex Vs Mīļākā Vs Laulība
Ierakstīts
6 minutes ago, sidlav55 said:

nu par tiem 280 baigi šaubos.... lai es Tev uzbrauktu vēl ļoti šaubos, kamēr  acīs nelieni dzīvo kā patīk....bet slavas alksti , tas 100 punkti, vai arī ceri ka tuliņ vesels bars paviksies rakstot pm, lai piespermotu Tavu sievu.....  interesanti būs palasit , ko banderlogi sarakstis....

Piespermotās sievas pežas laizīšanas finālā Tu Resnais ar sievu iespējami noķersiet kādu nedziedināmu vīrusu, kuru kāds tur būs iekaidis, jo pirms tam to būs to saķēris no Latvijā ievestajām latīņamērikānietēm. Skumjas vecumdienas un nožēla uz atlikušo dzîvi garantēta. 
Nav jau māksla riskēt un sapist savu dzīvi.C1D64CF2-5D94-479B-9F1B-12DCF03D86C7.jpeg.a3ae3fc82d826bc0d0508c212d475f63.jpeg

Link to post
Blondy buduārs
Ierakstīts
8 minutes ago, BlondyIsLoveBlondyIsLife said:

Nu...Tākā ar ausīm....huļi ieraudzīsi kad viņs tev uz galvas. 👑

Jūsu majestāte 🙇‍♂️.

Atļaujiet jums nepiekrist. Tautai ir jāzin savi varoņi. Ne jau katru dienu redzam tādas lietas. Atļaušos teikt, ka notikums velk kā minimums uz nomināciju'' Latvijas Lepnums''😁.

Neturiet lūdzu intrigu, mēs kā uz adatām sēžam,mums nepieciešams zināt, kā tas gadijās.Vai tas bija notikums reizi mūžā, varbūt tas bija līdzīgi kā kāda komēta,kura  reizi 60 gados palido garām Zemei, varbūt tā bija laimes spēle? Gribam zināt, ko darīt, skatīties pūlkstenī, skatīties zvaigznēs,pirkt Super Bingo? . Kak že biķ.

@sidlav55 @Vienīgais Gators Kungi. Ko jūs par to domājat? Personīgi es, esmu apmūlsis un pieprasu atbildes.

Es, piemēram, aiz mulsuma novilku rokas bremzi, un nezinu, kad laidīšu vaļā.

Link to post
Blondy 10 postu krājējiem
Ierakstīts
6 minutes ago, Blondy said:

Nesapratu Tavu domu gājienu ? Es neesmu nevienam likusi krāt 10 postus, vel spiedusi kādam  . Es jau iepriekš rakstīju, ka parasti nemēdzu rakstit pati vīriešiem , jo uzskatu, ka tas ir dīvaini . 
Protams, ka ir forši , kad virietis, kurš man raksta un paskatoties uz viņu postiem , var daudz ko saprast par viņu , kāds cilvēks . Bet tas nenozīmē, ka dēļ manis vajag krāt 10 postus, es nevienam to neesmu likusi darīt . Tur nav nekāda sakara  ar filtriem 

 

Jā, tas nav Tavs uzliktais filtrs, tas ir šī portāla filtrs, kuram visi šeit jauniņie ir spiesti iziet cauri, ja grib kādai uzrakstīt.

Link to post
Pērkamais Sex Vs Mīļākā Vs Laulība
Ierakstīts
On 10/5/2019 at 4:16 PM, Heida said:

 Nepiekrītu! Varbūt Tev ir sanācis saskarties ar aseksuālām sievietēm, bet jebkuram cilvēkam ar veselīgu domāšanu ir vēlme pēc seksa. 

Nesaku, ka mans piemērs ir attiecināms uz visām attiecībām, laulībām, bet bieži vien vīrieši aizmirst, nevēlas censties lai aplidotu savu sievieti, vieglāk ikdienas aizņemtībā ir nomest naudu svešai sievietei un zināt, ka būs garantēts sekss. Nekā aizvest savu sievieti pastaigā, randiņā vai izdarīt kādu citu lietu kas attiecīgajai sievietei liksies justies īpašai un tad vēl beigās nav garantēts sekss, jo tā laikā dēļ neuzmanības var pamanīties izdarīt, pateikt kaut ko tādu kas visus pūliņus sagrauj. 

Ja sieviete nav attiecībās un/vai nemeklē neko nopietnu viņai pārsvarā gribas drāzties. 

Ja sieviete ir attiecībās, laulībā tad viņai gribas mīlēties. 

Domāju man nav jāpaskaidro, ka drāzties un mīlēties ir divas atšķirīgas nodarbes 🙂.  

 

 

 

Viss ir tik skaisti (9).🤗

On 11/26/2019 at 10:57 PM, meklejujaunumus said:

Kaķē nedzer, nepīpē, neskvirto....... daži trūkumi.

Gribu, lai skvirto!(8)🤗

On 11/2/2022 at 7:58 PM, Lada Deina said:

Liels lūgums vīriešiem, kas regulāri izmanto prostitūtu pakalpojumus sekot līdzi savām telefonam.Tīriet saraksti, kaut kā nobloķēja ekrānu, un t.t. Jo jūsu sievas-draudzenes sāk zvanīt no jūsu numura uz manu,un domāju citu manu kolēğu telefoniem,pie kurām jūs bijām,vai kaut ko rakstijāt un sāk uzdot visādas jautājums un stāstīt par pajukušo ğimeni.

Es no savas puses neko neatbildēju, tikai noliku trubu, pirms tam stulbi ieņirdzot. Bet tomēr esiet piesardzīgi.

Čau, Lada!🤗(7)

On 11/29/2022 at 10:29 AM, Blondy said:

Gribu piekrist, ka tiešām sievietes pašas izprovocē savu vīrus /draugus uz sānsoļiem . Nekas nenotiek tāpat , ir iemesls , kāpēc virietis meklē seksu ārpus mājas . 
Sievietes ir daudz emocionālākas nekā vīrieši , aizskarts viņas  EGO, daudzas sievietes uzskata, ka viņas virs ir viņas īpašums , tāpēc ari viņas brūk virsū ne tikai vīram par sānsoli , bet sieviete tajā pašā laikā  aizmirst mazu niansi, padomāt , kāpēc tā noticis un izvērtēt sevi.

Rakstot šo postu, iedomājos jums pajautāt ,ja būtu otrādi . Ko jūs darītu , ja jūs uzkertu sievu/ draudzeni par sānsoli. Jūsu rīcība ? Jūs zvanītu vīrietim un runātu ar viņu, vai jūs tikai risinātu šo jautājumu tikai ar sievu ? Interesanti, kāda  jūsu rīcība, ja būtu otrādi 😊

Gribu Tevi!🤗(6)

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.