| QUOTE (Kristina @ Dec 9 2004, 04:57 AM) | ||
Sveiks, profesors!
Varbut labak nevajag tik uzmanigi sekot manai darbibai meitenu reklameshanaa. Jo man paliek kaut ka neerti, sezot pie datora. Labak butu, ja tu tiesham pamacitu mani, kas ir humors. Jo ta varetu but, ka man ir problemas Izbeidz Kristiin! Tev arii ar humoru viss ir vislabaakaa kaartiiibaa: http://www.xtra.lv/forums/index.php?showtopic=2643
Eh, buutu es Latvijaa.......... buutu es jaunaaks.............. |
http://apollo.lv/portal/articles/35775
http://www.tvnet.lv/news/latvia/index.php?id=3604809
Divi rakstinni-zinnas par ssiem traggiskajiem notikumiem ![]()
Rediģēja profesorsSu4kam ir alibi vinnss naf tur, vinnss ir sseit pie Kristiines.
Eu Su4ka atkal Tavs darbs? ![]()
Su4kam ir alibi vinnss naf tur, vinnss ir sseit pie Kristiines. ![]()
Nu Tu jau arii gribi na hallevu dziivokli un gultinnu uz puseem un par frei ![]()
Izbeidz MrXX- pareekkini cik tas izmaksaas(braukaassana) un ja veel laiks kaut ko maksaa, tad vispaar!!! Un galvenais, ka pa to braukaassanas laiku vareetu priecaaties ar Riigas meiteneem ![]()
![]()
![]()
Mavrikina prasa Fedosijai (PSRS laika TV humoristi): - Saki, kas Tev labaak patiik Sekss vai Jaunā gada sagaidīšana(Vstrecha Novovo Goda)?
Fedosija brīdi padomājusi atbild: - Saprotams, ka Jaunā gada sagaidīšana.
Kāpēc, prasa Mavrikina?
Fedosija: -Tamdēļ, ka tas biežāk notiek. ![]()
1."Vladimirs Iļjichs ļeņins jautājis Feliksam Edmundovicham Džeržinskim: -Skažikje požaluista, Vi onaņizmom zaņimaikjes?
Uz ko Felikss Edmundovichs atbildējis: - chto vī Vladimir Iļjich, koņechno ņet.
Vladimirs Iļjichš: - Naprasno, naprasno Feliks Edmundovich. Vsegda dostupno, boļšoje udovoļstvije i glavnoe - massa svobodnogo vremeņi." ![]()
Piebilde: "šais laikos varērtu teikt - massa svobodnih deņeg" ![]()
2.Tajos laikos(mūsu laikos, jo Jūs jau vēl nebijāt piedzimuši) bija vēl kaut kāda teorija(tika draudēts) par smadzeņu izžūšanu tiem, ka nodarbojās ar onanēšanas.
Rediģēja profesorsTiessaam labs. Un taisniiba, ka nav tik svariigi kas notiek, bet gan kaa to uztver.
Bet, varbuut, vinnai tajaa dienaa vienkaassi taa sanaaca un tad vinna veel krita veseliigaa latviessu(krieviessu) mantkaariibaa un nespeejaa atteikt, cerot ka viss buus O.K. un panneema beidzamo(-os?) klientus. Interesanti - cik klientus vinnas speej kvalitatiivi apkalpot? Domaaju, ka ssai zinnaa greeko viesstraadnieces, kas atbrauc sseit uz noteiktu laiku, iemauc regulaari desmitiem reklaamu visos saitos un tad tikai uz priekssu - iisaakaa laikaa vairaak nopelniit un peec tam pazust.
P.s. Vai tad Harrisonam nekad nav naacies pastraadaat ieveerojamas virsstundas savaa branzzaa, lai tiktu pie lieka 20,-? ![]()
Vecci - es aizdomaajos, kamdeell par vienu un to passu meiteni ir tik lloti atsskkiriigi viedoklli. Protams, gaumes jautaajums ir svariigs - kam patiik lielas, kam mazas, kam jaunas, kam pieredzeejussaakas utt. Bet lloti svariigs jau ir personiigais fiilings(es sseit domaaju abas puses). Nu ir kaut kaada juutu, abpuseejo simpaatiju kkiimija, kas nav izskaidrojams. Veel lloti lloti svariiga ir noguruma(paarguruma) pakaape. Ja meitene visu diennakti ir smagi nostraadaajusies un taadaa briidii veel uzrodaas kaads nesmalkjuutiigs, uzstaajiigs teevinnss ar augstaam pretenziijaam - tad uz jauku attieksmi Jums nav ko cereet
. Turpretim ja meitene atgriezusies no briivdienaam un arii vinnai zinaama interese un iekaare par klientu - tad variet sagaidiit briinumus
. Es ceru, ka par sso tematu savos uzskatos padaliisies arii muusu XTR-as VIP meitenes Keitija, Kristine, Sasha u.c.
P.s. Tad veel zinaams paarsteiguma moments pie satikssanaas, kas reklaama vai iedomas saskan vai nesaskan ar iisteniibu(realitaati). Sk. pielikuma bildi.
Rediģēja profesorsVai Juus ziniet, ka vinnam salonaa bija divas zakkeniites?
Ierakstīts