Imports 200+ ir tiešām sūdigs cik esmu bijis dažas reizes.
Vietējas 200+ būs drīzāk premium. Bet tu nedrīksti būt kapeiku pisējs lai to izbaudītu.
Gandrīz visas manas labākās (izskats 9+, attieksme 9+) vietējās regulārās ir 200+ .
Importu tāpēc arvien retāk un retāk apmeklēju.
Diezgan precīzi, par 200-300 imports ir importa konveijers, ar pasūdīgu pēcgaršu. Price performance - 0/0. Nav gadaijies labs variants šajā cenu kategorijā vismaz 6 mēneši. Labs variants ir Klusā iela 20 kantoris, 160 h + dopi. Meitenes komunikablas, 80% GFE, labi apmācītas bez attieksmes problēmām. Bet viņas tad ir tad nav :(.
Man ar iedeva kurvīti. Pirmajā ziņā atsūtija price list, otrajā ar uzdoto jautājumu, kad var tikties?! Atbildēja : kad netiekas.
To jau varēja arī pirmajā ziņā pateikt.🤷🏻♂️
Krč, priekšspēle bija, bet turpinājums neseko. Ejot pa centru, jūtoties kā neglītais pīlēns, kad par naudu ar vairs nevar. Iegāju “ My fitness”, nopirku mēneša abonomentu + 3x privātos treniņus ar treneri. 1h laikā, tagad izlādēšanās veselas 30dienas💪🏻дякую!
Pirmais atraidījums dzīvē😁
Ļaunu prātu neturu, lai Marijai viss labi un forši.
Lai šodien skan Dona un Ozola kopdarbs. Героям слава!🇺🇦
Nemīz, izdarīji pareizu izvēli. Par man ar visādas riebeklības sarakstītas NB. Viena pat ierakstīja, ka es procesa vidu esmu sapsihojies un aizgājis. Un prasijis naudi atpakaļ.
Realitāte - durvis atvera paplūdusi dāma, es nodomāju poh, spiediens ir laika nav - iesāktais jāpabeidz, pēc 5 min mineta(lasi zelēšanas - reali sūdīgākais minets 3 gadu laikā) pateicu ka te nekas nebūs, piecēlos pateicu, lai atgriez naudu par analo (150 eur) un devos prom. Beibe aizmirsa pieminēt ka 200 eur vinai atstāju par 5 min. Nekaunīgas tās m*** paliek. Sanemu dārgāko dušu manā mūžā, tabaks zelēšanas cienīgu minetu un sliktu atsauksmi NB. 🤣
Ierakstīts
Diezgan precīzi, par 200-300 imports ir importa konveijers, ar pasūdīgu pēcgaršu. Price performance - 0/0. Nav gadaijies labs variants šajā cenu kategorijā vismaz 6 mēneši. Labs variants ir Klusā iela 20 kantoris, 160 h + dopi. Meitenes komunikablas, 80% GFE, labi apmācītas bez attieksmes problēmām. Bet viņas tad ir tad nav :(.