Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Par prostitūciju kopumā un detaļās
Ierakstīts
On 11.04.2025. at 12:52, Leosexual teica:

Imports 200+ ir tiešām sūdigs cik esmu bijis dažas reizes. 

Vietējas 200+ būs drīzāk premium. Bet tu nedrīksti būt kapeiku pisējs lai to izbaudītu.

Gandrīz visas manas labākās (izskats 9+, attieksme 9+) vietējās regulārās ir 200+ .

Importu tāpēc arvien retāk un retāk apmeklēju.

Diezgan precīzi, par 200-300 imports ir importa konveijers, ar pasūdīgu pēcgaršu. Price performance - 0/0. Nav gadaijies labs variants šajā cenu kategorijā vismaz 6 mēneši. Labs variants ir Klusā iela 20 kantoris, 160 h + dopi. Meitenes komunikablas, 80% GFE, labi apmācītas bez attieksmes problēmām. Bet viņas tad ir tad nav :(.

Ierakstīts
pirms 16 stundām, Heaven-Seven teica:

Man ar iedeva kurvīti. Pirmajā ziņā atsūtija price list, otrajā ar uzdoto jautājumu, kad var tikties?! Atbildēja : kad netiekas. 
To jau varēja arī pirmajā ziņā pateikt.🤷🏻‍♂️
Krč, priekšspēle bija, bet turpinājums neseko. Ejot pa centru, jūtoties kā neglītais pīlēns, kad par naudu ar vairs nevar. Iegāju “ My fitness”, nopirku mēneša abonomentu + 3x privātos treniņus ar treneri. 1h laikā, tagad izlādēšanās veselas 30dienas💪🏻 дякую!

Pirmais atraidījums dzīvē😁

Ļaunu prātu neturu, lai Marijai viss labi un forši. 
Lai šodien skan Dona un Ozola kopdarbs.
Героям слава!🇺🇦

Nemīz, izdarīji pareizu izvēli. Par man ar visādas riebeklības sarakstītas NB. Viena pat ierakstīja, ka es procesa vidu esmu sapsihojies un aizgājis. Un prasijis naudi atpakaļ. 

Realitāte - durvis atvera paplūdusi dāma, es nodomāju poh, spiediens ir laika nav - iesāktais jāpabeidz, pēc 5 min mineta(lasi zelēšanas - reali sūdīgākais minets 3 gadu laikā) pateicu ka te nekas nebūs, piecēlos pateicu, lai atgriez naudu par analo (150 eur) un devos prom. Beibe aizmirsa pieminēt ka 200 eur vinai atstāju par 5 min. Nekaunīgas tās m*** paliek. Sanemu dārgāko dušu manā mūžā, tabaks zelēšanas cienīgu minetu un sliktu atsauksmi NB. 🤣

Ierakstīts
pirms 3 minūtēm, Leosexual teica:

Pirmajā apmeklējumā nevajag prasīt to kas nav minēts fejas piedāvājumā.

Pēctam, kad esi jau sevi pierādījis kā sakarīgu, vari arī uzjautāt.

Daudz extras ir atkarīgas arī no abpusējam simpātijām.

Es ar savām regulārajām daru lietas kas nebija viņu intro piedāvājumā.

Manuprāt normāls jautājums, neprasīju lai meklē 12v bateriju, virvi un vadus un 3l fantas 🤣

Es vienmēr pajautāju viss,kas mani intresē saprāta robežās, lai nav jādomā pie kura randiņa kādu no achievmentiem varēs unlockot 🤣.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.