Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Tiek Mekl'ets Ojars !
Ierakstīts (rediģēts)

No calis.lv, Ojars atsaucies, tevi mekle :D :D :D 

http://calis.delfi.lv/forums/tema/18311111-sex-ar-nepazistamo/

tagad esmu gatava sevi nosist par to, ka ļāvos sexam neizsargajoties ar virieti, kuru esmu satikusi vien pāris reizes..viņš gan manī nebeidza, bet lietas būtību tas nemaina...pagajusas laikam nedelas 3..sākumā man viss likās aizdomigi, bail no slimibam bij un tā...tad nomierinajos...un tagad pēc MR parādijusies vairāk izdalijumi balti..pat nezinu vai agrāk tā bijis..ja bijis, tad nebij pamata tam pievērst uzmanibu...saaukstējos...sāku jau domāt, ka tas kāds sts paveids...bet man mājās visi apslimuši....lejā tāds neliels diskomforts..varbūt tik no domām...ceru...nu luuk..gribeju vaicāt par pašu virieti, ar kuru tas viss bija...sākumā loooti sarakstijamies, aplidoja, u.t.t...kā pārguleja uzreiz aiztransporteja majas un viss...pāris dienas vel jaa uzrakstija ko daru..nu tā starpcitu un VISSS...un tad es sāku domāt, kur palika tā viņa lielā mīla?!!!varbut viņš ar daudzām iet pārguļ un pamet..varbut citas grib ar kaut ko aplipinat...iepazināmies iepazišanas portālā..saka, protams, ka ir vesels.sauc Ojārs......

Rediģēja ReXXX
Kas Iisti Ir Kikers
Ierakstīts

Es nedomāju, ka "uzbraucieni" citiem lietotājiem spēs palielināt VĒLAMO foruma popularitāti. Iesaku šo tēmu slēgt. Man personīgi ir pajāt, kas ir kikers - mani vairāk uztrauc forumā nesen parādījušās "meitenes". Es uzskatu, ka viņām kaut kādā veidā vajadzētu adminiem pierādīt savu autentiskumu - pretīgi paliek iedomājoties, ka mauku vietā aiz monitora sēž onāns! Admini varētu viņām paprasīt darba telefonu nummurus un piezvanot pārbaudīt vai trubas galā ir sieviete, protams, neizpaužot nummuru citiem foruma dalībniekiem

re kur Inesei ir telefons, vari parbaudit

http://www.xtra.lv/user/10145-inesse2x/

Frizetava
Ierakstīts

Re kur cenas un bilde:

Galvas mazgāšana, masāža, maska matiem, griezums, veidošana maksā, aplūkot friezieri apakšveļā 20Ls

Vēl piedāvājam manikīru, kuru arī veic metene apakšveļā par 10ls

post-130-1290283366,13_thumb.jpg

QUOTE (adims @ Feb 1 2008, 11:48 AM)
Vai kāds var palīdzēt.
Apmeklējot latvijas lapu www.rea.lv ir iespēja iegādāties piejas kodu , kur norādīts kāda īsziņa jāsūta uz Nr. bet nummurs nav norādīts, vai arī es nevaru atrast!

prieksh kam tev tas kods, tur bez ta visu var redzet. diezgan ienteresanta lapa, jo publicetie tur numuri nekur citur interneta nav atrodami.

Hohma..
Ierakstīts

QUOTE (spokz @ Oct 2 2007, 03:29 PM)
QUOTE (hugo @ Oct 2 2007, 03:21 PM)
Tu laikam esi labs skolotājs biggrin.gif:D:D

Nii ar mani tur nau nekaada sakara, pirmo draazu pirms 1,5 gadiem, otru gribeeju pirms gada....

Cik tad prasa tagad ?

Interesanta bilde!
Ierakstīts

QUOTE (spokz @ Jan 13 2006, 10:54 AM)
QUOTE (ReXXX @ Jan 9 2006, 04:53 PM)
Oooo, man uzrada Vilnius smile.gif

tas jau noteikti ir atkariigs no taa kaada valsts ir iekss windowa uzstaadiita, var jau redzeet, ka ssamai bloknots rokaa wink.gif ar riigaam, pariizeem un citaam galvaspilseetaam...

Vienkarshi biju aizbraucis uz Lietuvu biggrin.gif Bilde gan katru dienu mainas blink.gif

TOP100
Ierakstīts

Flashu varu ierakstit bez programmas, vajag tikai Internet TEMPa sameklet, sheit ir problema ka flash pats kaut ko pumpe no citas vietas un rada uz ekrana. Vienigais kas paliek ierakstit ekrana dalju video faila, bet ta ka no latvijas IP vini nelaizh nacas iet caur proxy un viss baigi bremze

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.