| QUOTE (adims @ Feb 1 2008, 11:48 AM) |
| Vai kāds var palīdzēt. Apmeklējot latvijas lapu www.rea.lv ir iespēja iegādāties piejas kodu , kur norādīts kāda īsziņa jāsūta uz Nr. bet nummurs nav norādīts, vai arī es nevaru atrast! |
prieksh kam tev tas kods, tur bez ta visu var redzet. diezgan ienteresanta lapa, jo publicetie tur numuri nekur citur interneta nav atrodami.
ReXXX 35
| QUOTE (goga @ Jan 22 2008, 05:18 PM) |
| http://www.delfi.lv/news/national/politics...php?id=20067969 nu vai nav maitas??? |
ziepes ![]()
![]()
![]()
ReXXX 35
| QUOTE (spokz @ Oct 2 2007, 03:29 PM) | ||
Nii ar mani tur nau nekaada sakara, pirmo draazu pirms 1,5 gadiem, otru gribeeju pirms gada.... Cik tad prasa tagad ? |
ReXXX 35
Uzrakstiju ka naudu nevajaf, bet vienigais nosacijums "SAMOVISOS" ! Atteicas ![]()
ReXXX 35
http://ss./msg/ru/58/2873/114900/UnoN...oNGEFkRA==.html
Sro4no dlja isledovanij v medicinskom institute nujna sperma za pomo6 zapla4u otzivatsja prosu tolko serjeznijh ljudej. Telefon nevernij pisite na e-mail
sveta2188@inbox.ru
Rediģēja ReXXX
ReXXX 35
Mani neinteresē ![]()
![]()
![]()
ReXXX 35
He - he, Piars Ladyluxam ![]()
ReXXX 35
| QUOTE (spokz @ Jan 13 2006, 10:54 AM) | ||
tas jau noteikti ir atkariigs no taa kaada valsts ir iekss windowa uzstaadiita, var jau redzeet, ka ssamai bloknots rokaa
Vienkarshi biju aizbraucis uz Lietuvu |
ReXXX 35
Oooo, man uzrada Vilnius ![]()
ReXXX 35
Un ko rada jums ?

ReXXX 35
...
Rediģēja ReXXXReXXX 35
Varejat sheit iekopet. Vairs naf atrodams sludinajums ![]()
ReXXX 35
Es nemu pa 25, kad visur bija pa 15, ipashas atshkiribas nesaskatiju, laikam neveicas ![]()
ReXXX 35
ReXXX 35
Flashu varu ierakstit bez programmas, vajag tikai Internet TEMPa sameklet, sheit ir problema ka flash pats kaut ko pumpe no citas vietas un rada uz ekrana. Vienigais kas paliek ierakstit ekrana dalju video faila, bet ta ka no latvijas IP vini nelaizh nacas iet caur proxy un viss baigi bremze
Ierakstīts
ir ir tur teksti par konkursu un apakšbiksēm pa pastu