Nu ir tak fejas , kas nejēdz darboties, bet ir čiepas kas zin kā ģelu darīt! Nu tad es meklēju kādu zinošo! Vai lepnums neļauj ar labajam dāmām dalīties?
Sveiki kungi! Īsti nevarēju saprast kur jautāt, tāpēc pieļauju domu , ka šī varētu būt īsta vieta! Vai varat padalīties ar kādu feju kas patiesām labi taisa riningu? Busu ļoti pateicīgs!
Hello. Sveiki. Vēljoprojām lēnām , nesteidzīgi , bet ļoti cītīgi meklēju sievieti , kurai tomēr būtu drosme ieģerbties lateksa . No manas puses viss nepieciešamais no daiļā dzimuma brīvs prāts un vēlme kam savādākām.
Mazums būs kad super mačo, drosīgais učiks kurām nebūs slinkums rokas smērēt. Un vispār ir taču kkadi kursi kur skuķi iet mācīties pareizi paņemt rīkle/ līdz mandelēm
Apmēram jā. Vakars izdevies, pussy magnēts iekustināts, maziņā izpurināta. Taka sūdzēties nebūtu pieklājīgi manā situācijā! Par pupu foto - lai šoreiz izpaliek! Bet bija ritigi labi. Tikkai mans secinājums jaunajai paaudzei mazliet vairāk japastude , savādāk tas sausais atlikums diezgan čābīgs. Bet visā visumā bija okey. Kā te pieņemts rakstīt vai brauksu vel? Ne! Kāpēc ? Lai pamacās !!!
Salam , pa palam vīri. Īsāk sakot īss rezumē. Uz pasākumu aizvaļiju viens, iedevu aploksnīti, nesmukajai līgavai bucu uz vaiga un floksi iespiedu rokas. Pasākums beidzās diezgan īsi prieks manis. Bet jautrakais sākas naktī kad pienāca zvans vai nevaru šo to šur tur aizvest. Un tad jau bija pilns pussy magnēts ar žubēm un izvēle bija pietiekami liela, ko protams izmantoju lietderīgi un savā labā. Taka pasākums +/- izdevies un jā. Nebija tik traki. Bet vēl tiek meklēta zube vēl vienam pasākumam. Bet tas viss sīkums. Tur kko ne būt sazimes. Taka milzīgs paldies vīri par atbalstu cerot uz turpmāku sadarbību paliekam uz līnijas.
paklau Janci tu mani ja zb, tu par mani neko nezini un personiigi nepaziisti un arii neiepaziisi, taa kaa beidz visu laiku mani azkaart un muljkiibas rakstiit par mani.Agraak tu gudriniek vispaar rakstiiji ka esmu transvestiits vai vecis, Gators jums apliecinaaja ka taa nav! Tev uz sho teemu uzreiz mute aizveeras, bet tagad citaadi meegini mani iekost.Liec man mieru.
Wow wow wow. Mieru tikai mieru. Ir svarīgāks uzdevums .
Ne gluži visā runa ir par ex. Bet šeit nebūs tā vieta kur velesos izplūst dziļos sīkumos. Tāpēc pieklājīgi jums paludzu. Varbūt kāds kko var līdzēt. Tāds bija mans mērķis. Bet vairāk saņēmu uzbraucienus nekā ko jedzīgu. Veiksmīgu visiem vakaru! Tikšu galā saviem spēkiem.
No sākuma jāatrod daiļava ar ko ierasties. Un nu jau man lēnām tas viss sāk likties pēc mison inposible. Tik sarežģīti. Kamoon. Esmu gatavs visus materiālos resursus nodrošināt un vēl samaksāt. Bet ne. Tak vajag kkadus pasaules brīnumus gudrot. Kamoon.
Man liekas es pietiekoši skaidri izskaidroju ko man vajag un kāpēc. Ne jau attiecību skaidrosanai , vai asins izliešanai. Ne. Tīri tāpēc, lai neierastos viens ka lohs pēc divu gadu šķiršanās.
Tāpēc arī meklēju simpatisku, elegantu būti , kas ar mani dotos uz pasākumu un ar mani kopā pavadītu laiku .
Zini, ja tev vajag tieši tā, ir jāsāk aizdomāties par terapeita apmeklējumu pašvērtējuma problēmu tematā... tas tev draudzīgs padoms
Terapeita un terapijas apmeklējums man viennozīmīgi nav vajadzīgs, un ar pašvērtējumu arī man viss ir ļoti laba kārtībā. Bet šajā brīdī un situācija neuzskatu par vajadzību taisnoties un mēģināt kādu pārliecināt.
Es tīri cilvēcīgi paludzu palidzibu ar padomu un variantu jo šis pa tiešām ir aktuāls jautājums man dotajā brīdī.
Smalkāk izklāstīt. Okey. 6dien mana brālim ir kāzas ,kuras ieradīsies arī persona kuru jau kādu laiku saucu par ex ar savu "mačo" !
Attiecīgi es nevaru ierasties viens , vai nesagatavojies!
Tāpēc lūdzu palīdzību ! Un šeit apsaluti nav nekāda sakara ar pašapziņu!
Ceru pietiekoši skaidri izteicos lai nebūtu lieku domstarpību un shēmu kalšanas galvā par apsalūti nevajadzīgām tēmām.
Es tomēr ceru ka šeit izdosies atrasts, kas savā ziņā prieks manis būs ideāli jo nav tik daudz laika kkur vazaties un kādu baigi šarmēt. Man dotajā brīdī vajag easy variantu. Atrodu sazvanu kleita , kurpes bla bla bla un 6dien bez galvas sāpēm aizeju, pašikoju , pārējie apdirš pakalpēdas attiecīgi visas puses apmierinātas.
Kolēģu uzmanība nav jānovērš gan, bet gan jādodas uz kāzām,kurās būs daudz visādu nu nosauksim viņus par fuflamicīniem. Un nu tad īsāk sakot man vajag ierasties ar kārtīgu blīkšķi.
Ar tinderi ir tā ka diezgan izmisīgi kādu laiku meklēju, un ne tikkai tinderi, bet neko wow nesastapu izņemot mazgadigas žubes kas vairāk par lūpu nemāk parsplaut ka vārdi Just un CoyoteFly.
Tāpēc arī esmu ķēries šeit pie nosacīti smagās artilērijas un vajadzētu ko saprātīgu īsā laikā periodā sazimēt.
Nu šaubos vai tajā kompānija būs kāds darbinātājs nopietns. Bet nu es uz to elitāro pusi vairāk skatos . Tādu efektivo čiepu vajag. Tā lai visi apkrīt tajā barā.
Ierakstīts
Nu ir tak fejas , kas nejēdz darboties, bet ir čiepas kas zin kā ģelu darīt! Nu tad es meklēju kādu zinošo! Vai lepnums neļauj ar labajam dāmām dalīties?