Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Prostitūtas Ārpus Darba Laika
Ierakstīts

Nu laikam mani nepareizi saprata. Es biju domājis ja abi grib. ABI GRIB. Nav nekas bezcerīgāks, kā censties apmierināt sievieti, kura to negrib. Mana doma bija, ja meotene pie kuras esmu aizgājis vēlas ko no manis tad labprāt to arī daru (saprāta robežās). 

Un ja meitene neko negrib no manis un saka lai iz baudu pasākumu, tad tā arī daru. Galvenais lai viņai tas patīk.

Ierakstīts

Tas pirmais iepazīšanās mirklis un tās sajūtas jau bieži vien ir galvenais tanī procesā. Man ir tā ja ir abpusējas simpātijas tad tikai kkas var sanākt, nav svarīgi ir vai nav tur nauda. Nu nav nekāda gandarījuma no seksa ja es redzu ka meitene tikai nomoči un viss. Ja vina pati no procesa gūst baudu tad ir riktīgi labi un arī man ir patīkami sagādāt baudu otram. 

Es biju pie vienas meitenes uz masāžu, zaķis uz goda, bet nekādas dzirkstelītes, masāža+ bija, bet nekas sakarīgs. Aprunājāmies un izrādās viņa šausmīgi nogurusi un izbesījusies. Tad es piedāvāju pamasēt viņu, lai atslābinās un atūšas. Pēc tam es domāju ka viņa man mugurkaulu izraus ārā, vienas no labākajām erotiskajās sajūtām kādas biju baudījis. 

Atieksme un attiecības gandrīz vienēr ir noteicošais faktors daudzās lietās. 

Ja meitene grib satikties ārpus darba jau privāti, tad tas jau ir randiņš ar visām no tā izrietošajām sekām. Ja tikai labam seksam, savam priekam tad tas atkal ir kas cits. 

Ierakstīts

Es ļoti reti eju pie meitenēm pa maksu un ari tad galvenokārt uz masāžu. Bet bija viena meitene pie kuras aizgāju nokniebries, bet mēs ņēmāmies kādas 3-4 stundas un beidzām tikai tāpēc ka bija vēls un katram bija sava ģimene. Un kad prasīju cik, viņa paprasīja vai vēl kādreiz atnākšu. Tas bija riktīgi labi, satikāmies vēl dažas reizes ārpus viņas darba. Tur bija kautkāds klikšķis, meitene biija riktīgi laba, bet aizbrauca dzīvot uz ārzemēm un telefons kopš tā laika klusē. 

Vēl esmu vedis mājās pēc masāžas vienu meiteni, parunājāmies un tā. Pa lielam tas ir tāds pats darbs kā citi, bet tikai sabiedrības attieksme neļauj atklāt savu nodarbošanos un varbūt daža laba grāmatvede pēc darba kļūst par seksa atkarīgo un metās iekšā trakās orģijās. 

Bat vienu gan es zinu, ja tas notiek ar abpusēju vēlēšanos nevis pa naudu, tad process ir krietni labāks. Tāpēc man patīk ka meitenes naudu neprasa, bet liek saprast ka jāmaksā un procesa laikā nav sajūtas ka nākošais klients ir klāt. 

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.