Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai

Offtopik no seksa, bet Viņai to dakteris ieteica, vai pati uz savas galvas izdomāja, ka tieši šī kontracepcijas metode būs viņas? 

Iedod izlasīt šo - https://www.kontracepcija.lv/, tur diezgan plaši un sakarīgi aprakstītas populārākās izsargāšanās iespējas, gan plusi gan mīnusi. 

Personīgi lietoju stienīti implantu, nav sieviešu dienas vispār, tikai PMS gan nav aizgājis prom. Libido ir nokrities, bet man tas tāpat bija ļoti augsts, tā kā par gribēšanu nevaru sūdzētiesVT

Šo neesmu viņai prasījis, jo spirāle viņai jau bija kādus 8mēn pirms satikāmies, bet domāju, ka konsultējās ar ārsti.  Reāli tās blaknes jau nav noslēpums nevienam. Vnk manā gadījumā viņas tiešām izpaužas un tas traucē attiecībām..

Sveiki!

Man ir tāds stāsts, ka draudzenei kopš hormonālās spirāles ielikšanas libido ir faktiski uz nulles. Tā bija jau, kad iepazināmies, bet nu sākumposmā, kamēr rozā brilles, nebija tik uzskatāmi, un arī viņa bija iemīlējusies un izrādīja biežāk iniciatīvu. Šobrīd ir tā - man reāli gribas seksu katru dienu - rītā un vakarā. Viņai - principā tā īsti negribas vispār. Bet nu, kompromiss ir tāds, ka katru otro dienu, varbūt katru trešo dienu - mums ir sekss. Man ar to ir pamaz, tāpēc bieži jūtos negribēts, dusmīgs, aizvainots un nav garastāvoklis. Turklāt apziņa, ka viņai līdz galam negribas arī pabojā nedaudz noskaņu... Gribēju interesei uzjautāt:

1.Cik bieži Jums ir sekss MĀJĀS.

2.Cik bieži Jums reāli gribas? (Respektīvi, vai katru reizi, kad gribas variet dabūt)

3. Vai kādam ir līdzīga pieredze ar to ka sieva vai draudzene uz kontracepcijas tabletēm, vai spirāles pazaudē vai samazinās dzimumtieksme?

Morālās Pohas Un Vai Esat Greizsirdīgi Uz Sievām?
Ierakstīts

Sveiki xtrnieki!

1.Ziniet kas ir dīvaini - esmu pāris reizes bijis pie pērkamajām, neskatoties, ka biju aizņemts vīrietis, un tajā brīdī nebija sirdsapziņas pārmtumu. Bet tagad - pēc pāris mēnešiem ir nepatīkama sajūta, bet zinu, ka kas darīts, darīts - atpakaļ to nepaņemsi. Bļin... Gribēju zināt, vai vēl kādam ir bijis līdzīgi? Nafiga tad uzreiz nebija tāda tizla sajūta, ka esmu piekāsis savu dzīvesbiedri?

2. Tajā pašā kontekstā - agrāk nebiju greizsirdīgais tips, bet pēdējā laikā pamanu, ka palieku greizsirdīgs (bez reāla pamata). Domāju, varbūt tāpēc, ka par cik pats esmu laidis pa kreisi, tad arī savu otru pusi pielīdzinu sev... 

Nezinu, vai kāds mani sapratīs, bet pašam bik vieglāk kaut uzrakstot palika.. :)

Nevainīgs, 27 Gadi, Ieteikumi No Pieredzes.
Ierakstīts

Principā saprotu tēmas autoru, jo man bija kaut kur līdzīgi. Paša kompleksi traucēja, un likās, ka nevienai taču es nevarētu patikt un neviena taču mani nemīlēs. Un pirmie seksuālie notikumi tāpēc bija ar maksas paklpojumu sniedzējām. Bet tēmas autoram varu pateikt, ka tagad paskatoties atpakaļ, es tomer darītu savādāk. Tagad aiz muguras jau vairākas attiecības un šobrīd esmu ar sievieti, ko mīlu un kura mīl mani. Kompleksi ir palikuši, bet viņi netraucē, jo mana partnere zina tos un pieņem tos. Un tāpēc arī man ir kļuvis vieglāk tos pieņemt un teikšu godīgi - es nejūtos nelaimīgs. Atļaušos pat apglavot, ka tieši otrādi. Atskatoties atpakaļ, es saprotu, ka es nerisināju problēmas būtību. Es mēģināju rast kaut kādu mākslīgu aizvietojumu normālām seksuālajām atiiecībām. Bet maksas attiecībās, ja tās vispār var saukt par attiecībām, diemžēl nav nedz tuvības, ne intimitātes, ne uzticēšanās. Šāda veida attiecībās (par naudu) Tu nekad nejutīsies gribēts, mīlēts, vajadzīgs. Līdz ar to tavi kompleksi tikai pieaugs. Ja ir nauda, tad labāk aiziet pie psihologa vai psihoterapeita par to naudu un sākt sakārtot problēmas cēloni. Tas vienmēr ir labāk nekā cīnīties ar sekām. Bet jebkurā gadījumā - lai veicas. Neesi Tu vienīgais, ne pirmais un pēdējais. Varbūt no tā vien jau paliek nedaudz vieglāk. Vēlreiz veiksmes.

Pastāstiņi No Maukošanās Gājieniem.
Ierakstīts

Ienāca prātā, ka varbūt kādam būtu kādi interesanti atgadījumi no maukošanās gājieniem.. Varbūt komiski, varbūt vienkārši pamācoši sūdīgi, vai kaut kā tā. Kā tēmas autoram man būtu pirmajam jāpadalās ar savu pieredzi, bet pašam godīgi sakot tā maukosanās pieredze laikam bijusi par mazu, jo nekas netradicionals diemžel (man pašam protams par laimi) nav atgadījies.

Kad Meitene Beigas Grib Atdot Atpakal Naudu.
Ierakstīts

Kādam tā ir bijis? Prasu, jo nupat bija tāda situācija. Pati neko nepaskaidroja. Varētu jau tēlot baigo ērzeli un domāt, ka viņai tiiiik ļoti patika, bet nu ar zvaigznu slimibu neslimoju, tapec šis variants atkrīt. Varbūt pašai likās, ka nebija uzdevuma augstumos - bet arī tā nebija! Es arī nedevu nekādus mājienus ka man kaut kas nebūtu paticis, vai  kā - tieši otrādi, pa lielam, man viss patika.. Ja te lasa kāda no fejām - esat kādreiz gribējušas dot vai devušas naudu atpakaļ un ja jā tad aiz kāda pamatojuma? Paldies!

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.