Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Blondy buduārs
Ierakstīts
6 hours ago, Blondy said:

esmu

 

6 hours ago, Blondy said:

esmu piepildījusi sapni , kā ir - dzīvot ar divām galvām 😇 Lai jums

Paldies par sveicieniem, vislabākie vēlējumi Blondy! Saprotams - ikvienam ir tiesības izklaidēties tā, kā viņa/viņš uzskata par vajadzīgu. Bet tomēr - pirksti niez pajautāt, iespējams, ne tik īsi atbildamu jautājumu - kas gan šķiet interesants šāda veida “tehniskajos uzlabojumos” (ja pareizi saprotu, te minētas mehāniskas palīgierīces, ne ķirurģiskas pārvērtības)? 

Link to post
Brieža gaļa
Ierakstīts

Humors humoram - bet, ja šis “ konservu piedāvātājs” pats ir mednieks, tad te ir acīmredzams mednieku ētikas kodeksa pārkāpums: “ Ētiska attieksme pret nomedīto dzīvnieku ietver sevī arī atbilstošu un cieņpilnu medījuma izmantošanu un eksponēšanu tādā veidā, lai tas nebūtu aizskaroši citiem medniekiem un sabiedrības locekļiem.” Interesenti var paskatīties - te vēl ir arī citi atbilstoši citāti https://www.lms.org.lv/Uploads/2018/12/12/1544593505_1416.pdf

Link to post
Par prostitūciju kopumā un detaļās
Ierakstīts
On 6/3/2023 at 12:34 AM, Blondy said:

@Ummis, ja Tev ir iespēja , aizbrauc uz Pompeju, paņem labu gidu un pajautā par Lupanare ( bordelis)  , kurš Tev izskaidros , ka jau pirms aptuveni 2000 g, prostitūcijai bija liels pieprasījums . Nekādu jaunu pasauli neatklāsi , jo arī 2023 .g prostitūcijai ir tik pat liels pieprasījums kā iepriekš , kā arī izskaidros , kāpēc tā  . Vai vienkārši palasi prostitūcijas vēsturi .Tad padomā, vai Tavu domu vārstījumi ir vērti salīdzinot ar prostitūticijas pieprasījumu , kurai ir tūkstošiem gadiem , pat vēl senāk . 
Labāk tērē enerģiju citur , piemēram , labam seksam 😊
 

Tādēļ pat uz Pompeju nav jābrauc - par šo tēmu ir pieejama virkne publikāciju dažādas valodās (piemēram, pirmā, kas gadījās https://ermakvagus.com/Europe/Italy/Pompeii/brothel-rus.html ), kā arī YouTube video, ja nav vēlames lasīt. Interesanta nianse - arheologi domā, ka pirms katastrofas Pompejā bija ap 20 000 iedzīvotāju. Bordeļu skaits (ap 30) šķiet neparasti liels šādai, pc mūsdienu mērauklas, mazpilsētai. Tas, ko acīmredzami nekad neuzzināsim - vai tā bija parastā romiešu pilsētu prakse, vai tur ur bijusi kāda īpaša “kūrorta zona” sekstūristiem, piemēram, no Neapoles. Labi, tā būtu atkāpe. Taču, atgriežoties pie diskusijas tēmas - &Ummja kungu varu aicināt iepazīties ar šīs parādības vēsturi, tad arī izvirzāmie jautājumi būtu mērķtiecīgāku .  Piem., angliski - te būtu tāds fundamentāls 19.gs. apcerējums - https://www.gutenberg.org/files/41873/41873-h/41873-h.htm. ; krieviski (ne tik fundamentāls)  https://www.litres.ru/book/ivan-bloh/istoriya-prostitucii-11656911/chitat-onlayn/

 

 

Link to post
Morenas putnu būris
Ierakstīts
5 hours ago, Morena said:

Mazliet jūs izklaidēšu😊 ar dabīgiem, nokāreniem pupiem kā saka, gribu te ekšn, arī negatīvu. Negatīvu pat labāk 

20210911_142938.jpg

Dabiski, simpātiski - ko gan te teikt negatīvu? Saprotams, pilnīgākam ieskatam būtu vēlams koptēla attēls, taču uzaicinājumus te izteikt lieki -  tas lai paliek autores pašas ziņā. 

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.