Palasot sludinaajumus un pamanot ka dazhas darbones sludinas ar nereaalu intensivitaati, liekas ka inflaacija skaarusi arii sho nozari un ir veerojams klientu samazinaajums.Redzeeti jau piedaavaajumi uz pusstundu utt.
vienkaarshi bez vaardiem!! Nezinaaju ,ka ar shito kads Latvijaa nodarbojas un veel taada liimenii!!! Francijaa man liekas, ka tas ir populaars, tas pat skaitaas kaut kaads sporta veids, ir franchu filma par shitiem dzhekiem!
Nu jaa tur jau visas baigi ''pieprot'' to lietu, bet nu man negribas shoreiz experimenteet! Varbuut kaadam tomeer ir konkreets info par kaadu jauku striptizdejotaaju, kuru kaads ir arii redzeejis darbojoties??
It kaa offtopiks, bet laikam jau tomeer pa teemu. Vai kungi nevar ieteikt, kur privaatam, sleegtam pasaakumam vareetu dabuut normaalu striptizdejotaaju, par pusliidz sapraatigaam summam??
Tas ir vienkaarshi p......... es nesaprotu vai tieshaam policija neskataas uz shaada veida kraapnieciibaam. Bet runaajot par to dzheku, domaaju ka 1983.g. dzimushais ir nozaudeejis pasi un tagad kaads to izmanto, nedomaju, ka vinsh buutu taads idiots, ka uzraaditu savus datus.
Nu ko var teikt, laikam pirmo reizi dzirdi par taadu Grinberga kungu, pameklee forumaa, te par vinju ir jau bijushas plashas diskusijas, shis buus jaunais superpiedaaavaajums no ietekmiigaa kraapnieka.
Man pat ir ideja kur vinsh tik dazhaadas amatieu bildes ir savaacis, droshi vien sarakstiijaas ar meitenem un tagad suuta vinju bildes kaa peerkamo meitenju bildes!!!
Neesmu idiots, tapeec mans loceklis nepavisam nesakarsa to taas tuftas, bet taas aptuveni 15 bildes izskatiijaas reeaalas, vienkaarshi prasiiju vai veel kaads taas ir sanjeemis??
Man uz e-pastu shodien atnaaca kaudze ar bildeem no taa mistiskaa kluba Andora+shis apraxts, domaju, ka daudziem atnaaca taas bildes, izskataas peec reaalaam amatieru bildeem, sejas redzamas, kaadi viedoklji kungi par to???
p.s.Varbuut kaads var iemest taas bildes, kam taas protams ir??
IZSUTAM INFORMACIJU-KA SATIKTIES AR MUSU KLUBA MEITENEM UN KO
DARIT,LAI KOPA AR VINAM ATPUSTOS SEKSA:
LABDIEN !
>>> Musu sex-atputas klubs "Prieks-Tev"(no"ANDORA-SEX") piedava
Jums
>>>lieliski seksa atpusties ar musu kluba sievietem.Mes izsutam(vai
>>>esam jau izsutijusi)Jums musu kluba meitenu foto ar isu vinu sex-
>>>pakalpojumu raksturojumu,ka ari noradi par so pakalpojumu
>cenu.Musu
>>>kluba sievietes ir izmekleti skaistas,seksualas un vinu sniegtie
>>>pakalpojumi tapat ir augstas klases un tiesam profesionali sa
>varda