Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
M91 abižojusies un dosies uz policiju 🤣
Ierakstīts
21 hours ago, JānisMik said:

Tu pat nesaprati par ko kolēģis raksta, tomēr atradi iespēju paust savu nevienu neinteresējošo viedokli.

Krastus nevajag jaukt. Šis nav valsts finansēts resurss. Te vispār politikai nav vietas. Nepatīk valoda - nelasi. Ceru, ka pie fejām arī runā tikai valsts valodā, citādi kaut kā nesmuki sanāktu.

Es +/- saprotu. Bet nē- nerunāju īpaši. Eng, De, Lv un nedaudz Dāniski varu. Tāpēc tādas neapmeklēju. Tīri smuki sanak😉

Link to post
M91 abižojusies un dosies uz policiju 🤣
Ierakstīts
2 hours ago, xtris said:

Runa vispār neiet,tas pirmkārt! 

Otrkārt - okupanti bija 1939-1945 gadā,viņu pēcteči,patīk tev vai ne, šeit piedzima bez izvēles iespējas un tā ir arī viņu dzimtene!  Vienīgā iespēja kā veidot izdevušos Latviju ir runāt ar viņiem normālā tonī un integrēt,nevis tēlot reihkancleru Gebelsu,ibio! Ar to kļušku pastimulē savu smadzeņu rudimentāros iedīgļus,ja veiksies tās ar laiku spēs ģenerēt  domas,ne atraugas.

PS tas pats par aizmugurējās piedziņas ministru! Homoseksuāļi vispār nav problēma,problēma ir muļķi,homofobi un tie izdzimumi,kuri ar savām slimajām tieksmēm uzmācās bērniem!

Sory par of,nenoturējos

Ko Tu demagoģiju Te stum ,, Biedri Mairi,,

jebkurš, kurš 30 gadu laikā nav iemācījies valsts valodu, jebkādā valodā runājošs indivīds, kas atbalsta līdzîgus tipus ir vatenis un okupantu pabira. Vienā Tev ir taisnība. Pēcteči viņu, kas nav mainījuši uzskatus ir pabiras. Pat nav pilntiesīgi okupanti. Katram ir izvēle un iespējas. Tàpēc nevajag te DILST nesarkstot. Kungs. Ja ar 30 gadiem tolerances nepietiek. Tad varbūt pietiek??? Kā Tu domà Biedr?Vienīgais prieks ir par VDD darbu. Daudzi līdzīgi domājošie vai nu atpūšas telpās ar pilnu servisu vai regulāri piebraukā rakstīt paskaidrojumus. Tagad visi redzam, cik tālu ir novedusi tolerance un ,, līdzcietība,, pret ,,nabadziņiem kuriem nebija izvēles,,

Un pirms citiem iesaki sameklēt vēstures grāmatas. Labāk sāc pats ar to. Lielākā daļa ir ,,uz stroikām,, vesto pécteči. Kas izmantoja iespēju neaizbraukt atpakaļ uz laimes zemi. Labi vēl, ka metro neļāva celt. Tad būtu pāris desmiti tūkstošu vairāk ,,bezizejā,, 😉

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.