Paskatījos poļu saitos, tur reālas modeles andelējas pa labām cenām... būtu jāizprovē kādreiz caurbraucot. Bet caurbraucot pēdējās reizes ir bijis vai nu ar slēpotāju grupu, vai ar autiņu uz tranzīta numuriem un tar tādu vazāties apkārt baigi prātīgi nav...
Pie mums točna, ņemot vērā, ka neesmu maratonists, par šāvienu 50 un vairāk un par apšaubāmu kvalitāti ... nu nez..
Es nedaudz mazturīgāks, kā mels.
Kādreiz Saiva baigais zaķis bija - 20 zivis prasīja, smuka, pupīga, laba attieksme... Un tas pirmskrīzes laikā, tā, ka nevajag teikt, ka tagad citi laiki.
Negribētos teikt, ka ir disfunkcija, bet gribētos funkciju uzlabot un lai nav jācep jauns topiks, tad rakstu šeit.
Mazliet par sevi:
Vēl jauns vecis, 34 gadi,
Dzīvesveids - gulta, darbā pie datora, televizors, gulta.
Attiecīgi fiziskais stāvoklis kļuvis diezgan apkaunojošs - paldies dievam apvēlies vēl neesmu, bet zināms alus vēders jau ir.
Varēšana, nu tāda... no rītiem gaisā dabū, raķeti nopulē, reizi nedēļā izmīlē sievu, it kā viss notiek, bet nav kārtīgs miets, kā 20 gadīgam, un ja godīgi gribētos arī ilgāk to procesu.
Teorētiski varēšanai vajadzētu uzlaboties, bet šķiet, ka ir pretējs efekts, nevaru saprast, tas īslaicīgi, kamēr ķermenis adaptējas jaunajam režīmam, vai kā?
Pirms tā mēneša pamēģināju Ciali no rokām, pa pus tabletei, uzlabojums pamanāms, bet negribētos uzsēsties uz tiem mēsliem, cik esmu lasījis, tad pēc tam vajadzēs vairāk un vairāk un bez tā vispār nekas nesanāks. :/
Varbūt kāds var padalīties pieredzē, kā uzlabot dzīves kvalitāti?
Ierakstīts
Paskatījos poļu saitos, tur reālas modeles andelējas pa labām cenām... būtu jāizprovē kādreiz caurbraucot. Bet caurbraucot pēdējās reizes ir bijis vai nu ar slēpotāju grupu, vai ar autiņu uz tranzīta numuriem un tar tādu vazāties apkārt baigi prātīgi nav...
Pie mums točna, ņemot vērā, ka neesmu maratonists, par šāvienu 50 un vairāk un par apšaubāmu kvalitāti ... nu nez..
Es nedaudz mazturīgāks, kā mels.
Kādreiz Saiva baigais zaķis bija - 20 zivis prasīja, smuka, pupīga, laba attieksme... Un tas pirmskrīzes laikā, tā, ka nevajag teikt, ka tagad citi laiki.
Nezin kāds kaut ko par viņu?