Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Jautajums Viriesiem
Ierakstīts

Sveiki.

Man nav bernu, bet ir strijas - pabalejusas, nav jaunas, no svara zaudesanas kadus gadus atpakal. Vinas ne parak izcelas, bet nu var pamanit, ja skatas. Ir uz vedera apaksas, saniem un ieksa augsstilbiem. Mana privataja dzive tas nav sagadajis problemu jo no trukumiem varu noverst ar skaistu apaksvelu un aksesuariem bet nu es domaju ka saja joma viss ir savadak.

Visadi citadi man nav slikta figura. Es eju uz sportzali un solariju. Svars tagad turas 54kg uz 171 augumu. Cik daudz tas strijas trauce vizuali?

Solarīju vēzim, gan patīk strijās dzīvoties, tā kā sāc krāt naudiņu pati zini kam.

Tikshanaas Vietas Riigaa
Ierakstīts

Sveiki, Biedri!

Tencinu par Juusu neatsveramo feedbacku un supportu!

Sausais atlikums pagaidaam ir taads, ka vadoties no Juusu ieteikumiem, esmu atmetis garaazhu pie Alfas - iziireejis to taalaak.

Garaazhas vietaa esmu noiireejis vienu telpu skaistumkopshanas salonaa Matiisa ielaa. Telpa nav liela, bet apriikota ar masaazhas kusheti un salonaa ir dusha un citas muusu civilizeetajam kontingentam nepiecieshamaas ekstras. Iires maksa ir 100 eiro meenesii. telpa ir ideaali izmantojama vakaros un naktiis.

Aicinaajums jau ierastais - ja kaads veelas iireet telpu kopaa, dalot to peec grafika, un mainoties ar prieka meitenju variantiem, esmu atveerts sadarbiibai.

Lai visiem ilgi staav un labi noiet!

Musaru priekšā tu atstrādāsi par visiem?

Sveiki, tauta!

Sodien pieregistrejos saja portala, un daudz, ko interesantu palasiju par meitenem, par sludinajumiem...

Man 25 gadi, simpatisks, kopts, puisis, nekad neesmu meginajis sexu ar prostituti, bet ir velme pameginat, jo pa dzivi satiekas dazadas meitenes, neko sliktu neteiksu, bet ir, ka ir.. (Sexa bads man nav :D ), bet veletos apciemot kadu jauku meiteni!

Tatad, veletos pajautat, varbut kads var ieteikt patiesam labu, patikamu meiteni lidz kadiem 35 +/- g., slaidu, simpatisku, nedaudz sportisku, patiesam koptu, ta lai vis ir ok, jautra, ar humoru, ar kuru var papljapat, iedzert sampanieti, un doties uz guljamistabu :)

Budzets, hmm, lidz +/- 100 euro, bet labprat izskatitu vairakus variantus, pat auto variantus :)

Paldies! 

Tu zem kura akmens dzīvo? maukas nav jaukas, it sevišķi 0.1k eur budžetā. Max ko tu vari dabūt ir 50+ milfu ar bojātiem zobiem un uzpampušu feisu.Labāk aizej uz jelgavas ČBK un nocopē sadzīves mauku.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.