Sudulacis un Sport30 atbildes, viņiem, visticamāk, neapzinoties, tikai nostriprina manis apgalvoto. Jūs sakat, ka ir gana labu piedāvājumu, tikai jāzin kur meklēt. Bet lieta tāda, ka, ja vidējais iesācējs - mauku pisējs vēlas atrast tādas 'vietas' un 'adekvātas' cenas, viņš to reāli bez 20 neveiksmīgiem apmeklējumiem un bez izpētes, un datu ievākšanas n-to stundu garumā, nevar. Tātad, tas par ko jūs runājat reprezentē nevis reālo tirgus situāciju, bet kaut kādu mazu tā nišu, kuru esat veiksmīgi uzgājuši. Ar to arī jūs apsveicu
Pētīju sludinājumus un nevarēju saprast, kā ir iespējamas tādas cenas valstī, kur minimālā mēnešalga ir EUR 380 un vidējā alga ap EUR 600.
Ja klients nevēlas satikt resnu pusmūža sievieti, un vēlas pavadīt +/- stundu relaksējoties, tad nākas šķirties no EUR 100-150, kas ir aptuveni 17-25% no vidējās algas, kas ir nesamērīgi liels pārsvars pār citām attīstītām valstīm (~8-15%). Datus neievācu milzīgā daudzumā, taču izpētīju diezgan daudz pašmāju un arī ārzemju sludinājumu lapas un nonācu pie šadiem guesstimations.
Tātad, šādai nesakritībai, manuprāt, var būt divi iemesli:
1. Latvijas eskorta tirgus ir tēmēts uz ārzemju turistiem, kuriem šīs cenas ir krietni adekvātākas. Taču palasot mūsu daiļavu sludinājumus ar viņu briesmīgo, primitīvo, nesakarīgo angļu valodu, šāds variants ir mazāk ticams, kā nr. 2
2. Tirgū valda milzīgs pieprasījuma pārākums pār piedāvājumu, kas arī izraisa pilnīgu bezsakaru no 'eskortu' puses un tādus sludinājumus kā 'masaza minimums 100 eur, ja tu man patiksi tad varbut var kaut ko vairak' un vājprātīgu cenu nesamērību kopumā.
Varētu taisīt valsts mēroga streiku Bet tā kā krānam ir tieksme pārņemt kontroli pār domāšanu un darīšanu, tas nekad nenotiks.
Rezumējot, man nav ne jausmas ko vēlējos panākt ar šo postu, bet kaut kur tas sašutums un dusmas ir jāizliek. Mani vienkārši sadusmo tā nostāja un attieksme no mauku puses (protams, ne visu). Kā var sevi novērtēt uz 150 eur, ja tu esi REĀLI stulba, aprobežota un ar pretīgu raksturu un attieksmi, bieži vien arī neglīta un ar lieko svaru un/vai veca.
Ierakstīts
Varbūt mainījušās domas?