Killer13 4 Ierakstīts 2018. gada 11. decembris Autors Sekss Ir Skams Ierakstīts 2018. gada 11. decembris Zaza, paldies! Paldies par postu, saņemt normālu postu no 80d online lietotāja man diezgan daudz nozīmē. Nē, esmu tough guy, varu izturēt mūžīgi. Bet, jā, visdrīzāk paņemšu pauzi no foruma un varbūt iepostošu 100, 200, 250 dienas vēlāk,kad esmu to izturējis un rezultāti jau "bankā", e.g. fucked hot sluts free. Done. Nevis šis izvēlos to vai šito mauku, maksāju un zaudējudrusku katru reizi. Link to post
Killer13 4 Ierakstīts 2018. gada 11. decembris Autors Sekss Ir Skams Ierakstīts 2018. gada 11. decembris Tas jau nav aplauziens, ka naturāli nedabū seksu un jāpērk prostitūtas par īstu naudu? Daru NoFAP challenge, un to izturēšu. Link to post
Killer13 4 Ierakstīts 2018. gada 10. decembris Autors Sekss Ir Skams Ierakstīts 2018. gada 10. decembris Kādā valodā tas ir rakstīts?! Perfekti Latviski. P-E-R-F-E-K-T-I. Tu tiešām esi tik dolbajobs, ka šis ir tas, ko tu raksi? Riebjas tādi cilvēki kā tu. Kartupelis. Link to post
Killer13 4 Ierakstīts 2018. gada 10. decembris Sekss Ir Skams Ierakstīts 2018. gada 10. decembris Tad jau labāk trenēju NoFAP un neiesaistos visā šajā BS. Pat netaisos pavadīt laiku ar meiteni randiņā, stulbā kuce. Viedoklis. Link to post
Ierakstīts
Zaza, paldies! Paldies par postu, saņemt normālu postu no 80d online lietotāja man diezgan daudz nozīmē.
Nē, esmu tough guy, varu izturēt mūžīgi. Bet, jā, visdrīzāk paņemšu pauzi no foruma un varbūt iepostošu 100, 200, 250 dienas vēlāk,
kad esmu to izturējis un rezultāti jau "bankā", e.g. fucked hot sluts free. Done. Nevis šis izvēlos to vai šito mauku, maksāju un zaudēju
drusku katru reizi.