Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Tikshanaas Vietas Riigaa
Ierakstīts
Otrais gadiijums ir saistiits ar manu iireeto biroju pie Alfas. Esmu jau iepraktizeejies, ierodos ar meiteni, aizsleedzu durvis, izlaizhu diivaanu, iesleedzu muuziku un darbojos divas vai triis reizes nedeeljaa.
Shonedeelj mani uzrunaaja seetnieks, - Es tiiru teritoriju, pacelju acis uz augshu un skatos, ka Juus tur kails un nemaz nekautreejaties, te tachu ir biroju eeka, dienas laiks, kaa taa var?

Pirmaa doma, kas ienaaca praataa, ka jaaiedod vinjam mazliet naudas, lai tur muti, bet naakoshajaa mirklii padomaaju, ka taa vareeshu maksaat visu laiku, kameer sheit iireeshu biroju.
Naakoshnedeelj jaaiet pie eekas iipashnieka maksaat biroja iires maksa, domaaju, ka seetnieks ar meerkji celt savas akcijas eekas iipashnieka aciis jau taapat ir izstaastiijis, kaa es sheit dziivojos un kaadam noluukam man shis birojs ir nepiecieshams, taapeec liegties netaisos, uzdoshu tikai jautaajumu - kaadu skaadi mana briivaa attieksme ir nodariijusi nomaatai telpai?
Jaa, protams, aizvakar pieliku aizkarus, citaadi seetnieks skatiisies ikreiz nevis uz savu daraamaa darba vietu, bet blenziis manas nomaataas telpas logaa.
Viens pazinja nokomenteeja, ka kautreeties par sho lietu faktiski nav pamata, tagad droshi uz savaam durviim vari uzliimeet plaaksniiti - Natural one!

Tikshanaas Vietas Riigaa
Ierakstīts

Sveiciens forumieshiem!

Man ir divi spilgti notikumi sakaraa ar noiireetajaam tikshanaas telpaam.
Pirmais ir saistiits ar Vecriigas pagrabinju. Vienaa dienaa ierados savaa pagrabtelpaa mazliet uzkopt un uzkaveeties paaris stundas, jo veelaak bija plaanotas dariishanas Vecriigaa. Saakumaa jau viss bija klusi, peec kaada briizha dzirdeeju aiz sienas meitenes elsas, uuu, aaaa, cik labi, uh, ai, cik labi, es izsleedzu telefonam skanju, lai kaads neiztraucee ar zvanu vai iiszinju, skanjas turpinaajaas, tieshi tajaa briidii zvaniija cilveeks, ar kuru veelaak bija norunaata tikshanaas, es neatbildeeju, meitene turpinaaja elsot, aizsuutiiju zvaniitaajam iiszinju, ka nevareeju atbildeet uz zvanu, jo neveeleejos iztrauceet meiteni, kas blakus telpaa vairoja savu labsajuutu.
Peec kaada laicinja skanjas miteejaas un meitene izgaaja aaraa pa to pashu koridoru, pa kuru ir ieeja uz manu telpu, sanaak, ka muusu telpas atrodas tieshi blakus un taas atdala plaana starpsiena, paareejaas sienas gan ir biezi muuri. Jutos mazliet paarsteigts, ka meitene bija viena, jo biju klusiibaa cereejis, ka vinja aizrausies ar baudas profesiju un interese par manu noiireeto telpu strauji kaaps.

Tikshanaas Vietas Riigaa
Ierakstīts

Sveiki, Biedri!

Tencinu par Juusu neatsveramo feedbacku un supportu!

Sausais atlikums pagaidaam ir taads, ka vadoties no Juusu ieteikumiem, esmu atmetis garaazhu pie Alfas - iziireejis to taalaak.

Garaazhas vietaa esmu noiireejis vienu telpu skaistumkopshanas salonaa Matiisa ielaa. Telpa nav liela, bet apriikota ar masaazhas kusheti un salonaa ir dusha un citas muusu civilizeetajam kontingentam nepiecieshamaas ekstras. Iires maksa ir 100 eiro meenesii. telpa ir ideaali izmantojama vakaros un naktiis.

Aicinaajums jau ierastais - ja kaads veelas iireet telpu kopaa, dalot to peec grafika, un mainoties ar prieka meitenju variantiem, esmu atveerts sadarbiibai.

Lai visiem ilgi staav un labi noiet!

Tikshanaas Vietas Riigaa
Ierakstīts

Sveiki, Biedri!

Vienreiz jau jautaaju, kur vareetu buut klusa vietinja Riigaa, kur aizvest meiteni, un aicinaaju iireet taadu vietinju kopaa peec grafika, tachu juutamu atsauciibu neguvu, taapeec pastaastiishu, cik taalu esmu ticis shajaa sakaraa.

Taa kaa mainiiju dziivesvietu, paskatiijos ari citus sludinaajumus un pie reizes noiireeju veel dazhas poziicijas.

Shobriid taadas ir triis

Garaazha Teikaa pie Alfas - tuksha, bez plauktiem, ir elektriiba, var iebraukt mashiinu, aiztaisiit garaazhas durvis un draiskoties, izmantojama siltaa laikaa, taadeelj paredzu iireet to liidz juulija beigaam.

Birojs Teikaa pie Alfas - pie eekas iespeejams bez maksas novietot mashiinu, var ierasties jebkuraa diennakts laikaa un puceet valjaa.

Pagrabinjsh Vecriigaa pie Raatslaukuma - atsevishkja ieeja no ielas, var ierasties jebkuraa diennakts laikaa, peec pasaakuma Vecriigaa, izguleet ekstaazi vai vienkaarshi atveesinaaties, veldzeejoties ar alu vai citu dzeerienu, kas, nu, attieciigajaa mirklii atrodams uz plaukta, un, protams, izbaudiit divvientuliibu ar kaadu klubaa nocopeetu zakji, lai peec tam shkjirtos un katrs dotos uz savu pusi.

Pluss visaas vietaas ir zemaa iires maksa - 50 eiro meenesii, miinus ir dushas truukums.

Katraa vietaa esmu izvietojis gultu.

Visas shiis vietas ir pieejamas jebkuraa diennakts laikaa.

Ja kaadam ir nopietna interese daliit kaadu no telpaam peec grafika, esat laipni aicinaati sadarboties.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.