es to saku peec savas pieredzes, man neko nevajadzeeja no vinja lai tikai vinjsh buutu blakus) Bet to, ka viirietis ir aiznjemts (lai gan taa nebija oficiaala lauliiba un beernu vinjiem nebija) es nezinaaju ilgu laiku, lai gan vareeju nojaust, bet roza brilles man to neljava/
Nu labi, man arī ir tāda studente gadījusies, bet viņa arī nojauš laikam, ka es pie citām staigāju, viņa manu horoskopu parādīja, bija rakstīts, ka mīlu daudz un daudzas, es biju šokā, ka man tāds horoskops bet taisnība vien ir..)))
Es domāju viņa Jūs gribēja parādīt pareizo ceļu! Tas ir : ne viss pie pērkamām iet, bet labāk atrast mīļāko un uzturēt viņu! Nu tas ir sauca pie sadzīves prostitūcijas (kā es to saucu)! Tas ir Jūs ar sievu un viņu tikai (dodat naudu katru mēnesi vai arī pats apmaksājat visus rēķinus, dāvināt viņai dāvanas un vediet ceļojumos utt ). un viņa Jums pretī seksu, vnk LIELISKU SEKSU! UN PLUSĀ SLIMĪBAS, jo Jūs noteikti nebūsiet vienīgais viņas mīļākais 100%!
Es labāk eju pie prostitūtām nekā pie tām masierēm, kas krānu norausta. Masāža bija Okey, bet raustīšana bija brutāla, pret olām sitās, tā ka olas sāpēja pāris stundas...
Ierakstīts
Atmetu maksas meitenes, jo atradu Tinderī tādu tik ļoti seksuāli gribošu un skaistu, ka nav laika citām... XD
Protams pilnīgi par brīvu tas nav, bet nav tās summas, kas pie prostitūtām noteikti.