Vakcinēties vajag,bet tas nenozīmē ka nevar salimt un pat nokļūt slimnīcā,galvenais lieki nevazāties apkārt lietot masku pareizi,salīdzinājumam ja esi vakcinējies pret ērču encefalītu,pēctam pliks pa krūmiem neskraidi jo tev tagad viss poh,jo tu taču esi vakcinējies
Dalbajobi! Tādu deģenerātu un krāniņa raustītāju dēļ par reālām bildēm sludinājumos un sarakstēs varat aizmirst, visas top meitenes pieņems tikai pastāvīgos vai ar rekomendāciju. Varēsit darbināt begemotus un narkomānes pa 50 eiro. Ko tik debilu nebiju redzējis. Un personas datu izpaušana ir likuma pārkāpums. Un beigās tiešām jums sievas saņems video kā pisat prostitūtas atriebībai. Adminam to visu vajadzētu slēgt un visiem banu uz IP. Lohi.
Nu mūsdienās,ar to nevajadzētu būt problēmas, ja prot veļas mašīnu ieslēgt 😀
pirms 5 minūtēm, Andris2022a teica:
ar sievu viss ok, izņemot sex... iespējams iepriekš man bija liels sarūgtinājums, ka pisās ar citiem. nevarēju pieņemt to, meklēju mierinājumu citur....
Nauda nav problēma. Ja māk nopelnīt godīgi, tad ir ok! Automātus nespēlēju, ar alko viss ok, nekaujos utt.. no malas esmu paraugbērns jeb jau paraugvīrs. Šobrīd diskusija ir par to, nevis kam sieva vajadzīga, bet kā atmest hobiju.. doma ir, ka sākt iet uz vienkāršu masāžu biežāk.. nevis uz erotisko, bet relaksējošo.. lai dabūtu tos pieskārienus un sieviešu glāstus, bet ne HJ un nekas vairāk, tad jau iespējams atmetīšu visu...
120 eur mēnesī, tie ir 1-2 apmeklējumi mēnesī. Ja vienā mēnesī aizej 3x pa 70 eur, un nākamajā neaizej.. nav jau regularitāte!
Nav jau tā, ka es jūtos labi un esmu lepns.. jūtos sūdīgi, un domāju.. mosh pat kāds zina par manām izdarībām, piemēram, kāds paziņa dzīvo tajā mājā (tīri minu), un redzēja , ka ieeju kāpņu telpā, piemēram, dzirdēja, kuras durvis aptuveni atveras utt.. nav jābūt ģēnijam, lai saprastu.. kuri izmanto eskortu, kuri nē.. ja tavā paģītī tādas būtu..
+ ja ieeja ir pa taisno no ielas uz dzīvokli/masāžas salonu.. un Tevi kāds ierauga, kurš nojauš, kas tur atrodas.. tur ir sūdi!!
p.s. esmu diezgan labs stalkeris, katru 1/4 masieri esmu atradis fb/instagramā utt... dzēšu kopigos draugus ārā. pat pamanu, ka daži labi pazīstami džēki ''laiko'' viņu bildes..
Spriežot pēc sevis,tev nesanāks atmest nodarbi,un sanāk ka tu vēlies sievietes uzmanību un mīlestību,nevis pliku sex,ja sieva tev to nesniedz, kam tev viņa.......
Ierakstīts
Vakcinēties vajag,bet tas nenozīmē ka nevar salimt un pat nokļūt slimnīcā,galvenais lieki nevazāties apkārt lietot masku pareizi,salīdzinājumam ja esi vakcinējies pret ērču encefalītu,pēctam pliks pa krūmiem neskraidi jo tev tagad viss poh,jo tu taču esi vakcinējies