Ar lielu nožēlu jāatzīst, ka šī foruma pesimistiem ir izrādījusies pilnīga taisnība, un aktīvo dalībnieku trūkuma dēļ Osīša vārdadienas svinības tiek atceltas. Vismaz tajā formātā, kādā biju to sākotnēji ieplānojis, tas tusiņš nenotiks. Ļoti gribētos cerēt, ka kāds cits pārņems no manis stafeti, un tam izdosies sarīkot kaut ko reālu un sakarīgu, un arī mani uz pasākumu ielūgs, bet es pats pagaidām savu aktivitāti šajā frontē slēdzu. Visiem paldies par uzmanību! Lai veicas!
Paldies Locco par labiem vēlējumiem! Ja esi reāls nācējs, tad piesakies tagad, nevis gaidi nākamo pasākumu, jo vienmēr pastāv iespēja, ka šis tuss nenotiks kvoruma trūkuma dēļ, un tāpēc nākamo pasākumu neviens vairs nemēģinās rīkot. Zinu, ka neveiksmīgi mēģinājumi šeit saorganizēt līdzīgu pasākumu jau iepriekš ir bijuši vismaz daži. Ja arī es tagad aplauzīšos, tad otrreiz noteikti nemēģināšu, un gaidīšu, kad to uzņemsies kāds cits..
Ja tuss vispār notiks, tad atskaitei ir jābūt gana detalizētai, lai ļaudis izdarītu secinājumu, vai tādos pasākumos vispār ir vērts piedalīties. Protams, ka detalizācijas pakāpei ir jābūt arī pietiekami saprātīgai, lai kādam nerastos sarežģījumi privātajā dzīvē...
ja pasākums norisināsies ne tikai manās iedomās, bet arī reālajā dzīvē, par to noteikti tiks sniegta detalizēta atskaite, un kas zina, var būt nebūs pārāk ilgi jāgaida uz nākamo tusu....
Atceros tādu sludekli kaut kur iekš intim vai hvz... pat nemēģināju uz to atsaukties, jo ir nelāga pieredze no citiem pasākumiem, par ko biju ziņojis iepriekšējā postā. Protams, ka ticības līmenis gan teksta īstumam, gan bildēm ir tuvs nullei...
Redzu, ka visas sarunas nepārtraukti atgriežas pie vienas un tās pašas idejas... proti, ka daži te grib brīvprātīgu tusiņu pārvērst par darba dienu vismaz dažiem no iespējamiem tusa dalībniekiem. Esmu tādos pasākumos agrāk bijis - gan pie Daira, gan Rudās vistas (sorry, laikam gan lapsas), gan Kamillas.... Domāju, ka šajā forumā ir biezā slānī tādi aktīvisti, kuri saprot, par ko ir stāsts negribu rīkot neko līdzīgu tam, jo man nav mērķa pelnīt, un vēl jo vairāk negribu pelnīt ar meiču vāverēm - to uzskatu par džeka necienīgu rīcību, kaut arī "bizness ir tikai bizness"... bet tas nav un nebūs MANS bizness! Protams, ja mani kāds uzaicinās uz labi organizētu tusu, līdzīgu kādu rīkoja Dairis, var būt pats vēl kādu reizi piedalīšos.
Tiem, kuri nezina, par ko ir stāsts, skaidroju: visas līdz šim organizētās regulārās "pārtijas" pārsvarā bija divu veidu:
1) ir uzklāts galds ar dažiem cepumiem, pieklājīgu daudzumu kreisās šmigas un ir 5-6 noalgotas dāmītes (ne pašas augstākās raudzes). Nāk džeki, kuri maksā naudu, dzer un drāž visu, kas kustas. Attiecīgi nevienam nekas netiek atteikts, jo par visu ir jau samaksāts. Dažiem tas var patikt, dažiem nē. Man jau trešajā reizē piegriezās;
2) katrs nāk ar savu šmigu un redz, ka tusiņā piedalās 2-4 zaķi, kuri visi sēž savā stūrītī un kaut ko bazarē. Pist nevienam nedod un vispār pat sarunās neielaižas. Visi džeki ložņā apkārt un siekalojas. Pēc tam sāk brutāli dzert, jo atstāt tām cūkām savu dzērienu negribas, un cits nekas tajā vakarā tā pat nav ieplānots. Šādā izpausmē tusiņš laikam var patikt tikai tai rudajai kucei, kura no džekiem iekasē naudu par ieieju pasākumā, kurš tiek reklamēts kā "svingeru jestrā pirtiņa" vai tam līdzīgi...
Kā jau sākumā minēju, es aicinu ļaudis nosvinēt Osītim vārdadienu. Neviens netiek angažēts un nevienam nav nekādu pienākumu izpildīt citu tusētāju vēlmes. Atzīšos, pagaidām izskatās, ka cilvēki ir vairāk gatavi muldēt, nekā reāli piedalīties, bet priekšā ir vēl nedēļa laika, un tad jau manīs, kā šī lieta attīstīsies
Rīga, Latvija maza. Bail paziņas satikt, es arī vēlos darbu atstāt darbā.
teorētiski Tev ir taisnība, bet praktiski, arī Tev vienmēr pastāv risks, ka ciemos uz darbu var atnākt kāds, kuru Tu pazīsti un kuram ir šis tas zināms par Tavu ģimeni... no šāda riska izvairīties nav iespējams, bet tas ir risks abām pusēm, jo arī Tu pazīsti viņu, tāpēc abiem ir jāklusē...
Arī man pašam ir svarīgi, lai šajā lietā tiktu ievērots zināms diskrētums... ko tas faktiski nozīmē dzīvē:
1) Ja Tu esi publiski atpazīstama persona, kuru cilvēki ikdienā redz TV zilajos ekrānos, Tu uz šo pasākumu vienkārši neiesi, un arī šajā forumā nesēdēsi (pat slēpjoties aiz proxy serveriem);
2) ja pasākumā satiksi kādu pazīstamu cilvēku, droši vien jums abiem pirmajā brīdī būs neliels mulsums, bet realitātē tev nebūs neviena, kuram to izstāstīt, jo tad nāksies pašam atzīties, ka esi bijis tur un darījis to, un redzējis šito.... diez vai kāds no mums to gribēs stāstīt savu paziņu, kolēģu, vai vēl stulbāk - radinieku lokā. Tātad šis risks ir minimāls;
3) savukārt, ja tev pa lielām šaibām ir pohuj, tad arī citiem ir tik pat daudz pohuj... un atkal liela riska nav.
Atceros, kādreiz pašam gadījās vienā "salonā" pie dušas durvīm uzskriet virsū pazīstamam džekam, ar kuru strādājam kopīgā industrijā. Viens otru atpazinām, sasveicinājāmies... jā, abi bijām apmulsuši, bet abi sapratām, ka nevienam par šo nejaušo tikšanos izstāstīt nevarēsim, jo tad nāksies pašam savas kārtis atklāt, un uz to neviens no mums noteikti nav gatavs
var būt tomēr vienojamies kopīgā dziesmā, ka ne visi maucības klienti ir ir tizli un neglīti kropļi, tieši tā pat, kā ne visas meičas, kuras kaut kādu iemeslu dēļ ir atradušas sev darbu šajā industrijā, ir slimas un amorālas mātītes. Gan vienā, gan otrā barikāžu pusē parasti atrodas pilnīgi normāli cilvēki, kaut arī mēdz būt arī diezgan pabriesmīgi izņēmumi, un tie vislabāk paliek atmiņā, tādēļ arī kādam var rasties greizs priekšstats par attiecīgo publiku kopumā....
Pagaidām izskatās, ka mans priekšlikums negūst lielu atbalstu.... ja līdz kādai nākamās nedēļas otrdienai nekas būtiski nemainīsies, tad būs jāpieņem lēmums vai nu par to, ka Osītis savu vārdadienu svinēs viens pats pavisam bez ciemiņiem, vai arī ar tiem dažiem aktīvistiem, kuri ir izrādījuši savu gatavību piedalīties, mēģināsim sarunāt pasākumu mazliet citādā formātā....
Lai realizētu Tavu ideju, šai lietai būtu jāpieiet ar komerciālu aprēķinu un uz komerciāliem pamatiem jābūvē visa šī izklaides industrija. Lieki piebilst, ka par šāda formāta pasākumu "uzraugošās iestādes" ātri vien mācēs piemeklēt pantu iekš Krimināllikuma, bet pat ne tas ir svarīgākais... personiski man negribas rīkot pasākumu, kurā man priekš Tevis būtu jāpērk maukas un pēc tam pašam jādomā, kā atpelnīt visas investīcijas. Protams, ja organizēšanu uzņemsies Tu pats, tad vari rēķināties gan ar manu klātbūtni, gan piedalīšanos zaudējumu segšanā saprātīgā apmērā, gan arī esmu gatavs atturēties no pārāk skarbas kritikas par to, kas pasākumā nav līdz galam izdevies.... Mana šī brīža ideja ir uzrīkot atpūtas vakaru ar iedzeršanu un papēršanos pirtī, bez komerciāliem plāniem kaut ko pelnīt pašam vai citiem... Tā taču ir Osīša vārdene, fucking!!!!
Tu domā par iedzeršanu džeku kompānijā un secīgi arī meiču izsaukšanu? Vai uzreiz noalgot 3-4 aktīvistes dzērāju iegribu izpildei? Iespējams, tas būs vieglāk no organizēšanas viedokļa, bet jebkurā gadījumā būs kāds, kuram kaut kas nepatiks, un tad organizatori būs vainīgi pie tā, ka kādam nestāv, cits negrib stāvēt rindā uz grūdienu, vēl kādam liksies, ka meičas nav gan labas, cits nesapratīs, par ko te vispār būtu jāmaksā utt.
Pagaidām man vēl ir zināma deva optimisma, ka ir iespējams uzrīkot tusu bez šāda veida gemoroja, un brīvā atmosfērā atpūsties var gribēt vienlīdz gan džeki, gan dāmas, kurām neviens nemēģinās uzbraukt ar tekstu tipa "tu esi mauka un esi šeit lai pistos, tādēļ nedirs daudz un dari savu darbu"
Iespējams, ka pietiktu arī arī vienu Morenu, un ja šoreiz nekas prātīgs neizdosies, tad var būt nākamajā reizē mēģināsim rīkot citāda formāta pasākumu, kurā piedalās noteikts skaits džeku un angažētas dāmītes, bet šoreiz mana ideja bija par citu formātu, kurā neviens netiek noalgots sava darba izpildei, bet visi atnāk vienkārši padzerties, papērties un atkal padzerties. Ja kādam nospīd kādu sakoļīt, tad tas būs šī personāža individuālais nopelns, nevis maksas pakalpojuma pirkums
Bet varbūt veiksies un saņemsi pilnu pastkasti ar aicinājumu "Oskar, neķer lašus, ķer mani" :D
Tā jau piektdienas vakars u.t.t., bet bļ#*, pasaule reizēm ir tik riebīgi maza un negribētos sastapties ar kādu savu paziņu, kaimiņu vai vēl trakāk - radinieku
laikam vēl ļaunāk būtu tur sastapt savu sievu... tad būtu garantēts strīds par to, kuram no jums Osītis ir labāks, tuvāks vai senāks draugs
Atceros, kādreiz vēl vidusskolas laikā bija nepieciešams atrast iemeslu, lai mazliet iedzertu un patusētu. Iemesls tika atrasts ātri - kalendārā bija ierakstīta Īzaka Ņūtona dzimšanas diena, un to arī veiksmīgi nosvinējām līdz rīta gaismai. Mans priekšlikums ir nākamajā piektdienā, t.i., 14.07. nosvinēt Oskara vārdadienu. Ja kādam nepatīk Oskars, derēs arī Ritvars vai Anvars (tādu gan nevienu nepazīstu, bet pofig). Zinu, ka te jau pirms manis daži aktīvisti ir kaut ko centušies saveidot, bet reāli trūkst infas par rezultātiem. Var būt kādā no slēgtajām foruma daļām tas ir noticis...
Doma ir noīrēt kādu pirtiņu Rīgā un vienkārši patusēt bez sievām, vīriem un citiem radiem. Negribu konkurēt ar svingeru pasākumu rīkotājiem, bet vienkārši patusēt un iedzert kopā ar cilvēkiem, kurus ļoti iespējams vairs nekad nesatikšu. Tas nozīmē, ka pasākums tiek plānots bez jebkādām saistībām un bez pienākumiem, un tātad arī nekādu garantiju uz "laimīgām beigām" nevienam nav un nebūs.
Esmu gatavs uzņemties atrast piemērotu vietu un sagādāt pašu elementārāko galdā liekamo sortimentu, bet vispār mana doma ir par "groziņu vakaru", kurā katrs paņem līdzi savu šmigu un uzkožamo, kas tiek salikts kopējā galdā + pavisam neliela brīvprātīga kompensācija par maniem tiešajiem izdevumiem, kuras apmērs tiktu aprēķināts atkarībā no dalībnieku skaita (vairāk ļaužu, mazāka līdzdalības summa).
Ziņoju, ka pasākums notiks, ja uz to pieteiksies vismaz 15 pastāvīgie foruma dalībnieki (neskaitot tos, kuri piereģistrējās vakar un tos, kuru bilancē ir 1-2 posti), un vismaz 1/3 no tiem būs dāmas. Ciparu "15" es ņēmu no zila gaisa, jo apzinos, ka puse no tiem, kuri pieteiksies, tik un tā neatnāks. Pasākums notiks arī tad, ja uz to pieteiksies tikai dāmas, bet ticības šādam nereālam iznākumam man nav.
Tiem, kuri uztraucas par savu privātās dzīves neaizskaramību - visi telefoni un citas filmējošas ierīces tiks konfiscētas pie ieejas (līdz pasākuma beigām vai "ardievām"). Apdirst manu iniciatīvu varat arī foruma publiskajā daļā, bet pieteikumus uz Oskara vārdadienas svinībām lūdzu sūtiet man PM.
Ierakstīts
Ahoi, cīņubiedri!
Ar lielu nožēlu jāatzīst, ka šī foruma pesimistiem ir izrādījusies pilnīga taisnība, un aktīvo dalībnieku trūkuma dēļ Osīša vārdadienas svinības tiek atceltas. Vismaz tajā formātā, kādā biju to sākotnēji ieplānojis, tas tusiņš nenotiks. Ļoti gribētos cerēt, ka kāds cits pārņems no manis stafeti, un tam izdosies sarīkot kaut ko reālu un sakarīgu, un arī mani uz pasākumu ielūgs, bet es pats pagaidām savu aktivitāti šajā frontē slēdzu. Visiem paldies par uzmanību! Lai veicas!