Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Par prostitūciju kopumā un detaļās
Ierakstīts
pirms 23 stundām, dexster16 teica:

Es arī baidos no covid. Vēl vairāk iekš auto, kurā nedrīkst būt 2 personas (ne vienas mājsaimniecības). Ja pieķers, tad sekas nebūs patīkamas.

??? ironizē vai ari pārpratu? ne jau te kaut kāds kovid vai kas. ari tas ari kovid. vispār ja godīgi tad tieši intīmas attiecības ir tās no kurām tas kovid arī vispār labi var izplatīties. bet tas nu tā...

bet runa vairāk ir par tieši minets auto un vispār meklēt tāda veida sakarus. kam tie tādi vajadzīgi. pirmkārt tas ir stulbi... un rodas jautājumi. Kurā vietā tad to minetu auto dara. pazvani beibei viņa atnāk tur un tur jeb tev jābrauc tur kur viņa grib. tad ko? ja tā ir piemēram daudzīvokļu māju teritorija. nedo dies... vēl ir jautājums kāpec nevar sava īrēta dživoklī? tātad tur jau ir kaut kas... nav vietas... kapec? tad reāli tiešām auto varbūt publiska it kā vieta tad ja tu to dari publiska vietā... un seks publiska vieta vispār ir sodāma rīcība neskatoties pat uz to ka vispār prostitūcija ir aizliegta kā jau tur rakstīts ārpus sava vai nomāta īpašuma... tātad auto ne nekādīgi nav viņas nomāts īpašums... tad jau labak viesnīcā... kaut gan tas ar ir pārkāpums no prostitūcijas ierobežojoša likuma jo arī nav viņas nomāts īpašums... pie tam arī braukt uz māju un tur nodarboties ar prostitūciju nevar jo ti var darīt tikai un vienīgi viņas nomātajā īpašumā... un laikam no 25. gadi.. paga paga drīz tas viss būs.. tagad jau gatavojaties makuri ka tas viss tik pieņemts nedomājam ka tagad visu laiku "galertu" taisīs tā teikt tas ko tagad pieņema ka nevar sodu uzlikt ja pārkāpj prostitūcijas ierobežošanas likumu proti: nedrāžas prsotitūtas pašas īpašumā (auto un viesnīca un izbraukumi nav atļauti). Nav vismaz 25 gadi un arī tas ka 100 metri no skolam un baznīcām. Un domājat ka nekontrolēs? tiviet kontrolēs. īstās prostitūtas vispār ir bezmaz zināmas tiem kas to grib zināt un tur tas tiek vis pārbaudīts šad tad.

Link to post
Par prostitūciju kopumā un detaļās
Ierakstīts
On 2020.07.30. at 12:04, lielais3666666 teica:

...tikšanās auto?? Vai pilnīga covid mirstība?

gan jau ka minets auto ir. Bet kas vispār tas ir vai tiešam vajag to tizlumu ka minetu auto? PIrmkārt palasi likumu. Lai ari tagad kaut kas tur "apstājies" tomēr, kas to zin ka kas būs ka kāds palūres, kas notiek mašīnā un tie būs menti piem. Jo Prostitūcijas ierobežojošais likuskm paredz ka:

3. Personai atļauts piedāvāt vai sniegt seksuālos pakalpojumus par maksu tikai dzīvojamā telpā, kas ir tās īpašums vai par kuru tā ir noslēgusi īres līgumu.

Tātad vispār sanāk ka auto minets ne tikai it ka ir tas kas ir "nepareizais" no ta punkta kas ierobežo prostitūciju, bet ar reāli nekas labs tur īsti nav. Kāpēc vajag runāt tādas lietas auto kaut kāda imanta vai purčikā vai agenskalnā? Tur taču uzreiz redz kas notiek.   

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.