Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Pērkamais Sex Vs Mīļākā Vs Laulība
Ierakstīts
pirms 31 minūtes, Blondy teica:

Jebkura gadījumā man ir prieks, ka šis topiks ir atdzīvojies . Varbūt daudziem nav saprotams tāds modelis , ka sieva mauka. Jo pēc dabas virietis ir privātīpašnieks. Bet , ja tas abiem uzbudina , tad tas ir pats labakais nekā melot un  aiz muguras to darit   . 

Domaju, ka Tev ir daudz godīgākas attiecības ar sievu nekā citiem ģimenē, jo jūs esat patiesi atklāti . 
 

 

   Es vairāk apbrīnoju ( no pozitīvās puses ) ,priecājos ,ka pāris var par šādām lietām,variantiem izrunāties bez kategorisma. Ļauties dažādībai,kaut vienu reizi ( lai zinātu,sajustu der abiem vai nē) . Ar to domaju seksu ārpus ierastā - iekšā,ārā un viss. Ir taču tik bagāta šò sajūtu,veidu pasaule.! Mēģini gan šā ,gan tā .... sarunās...,nojaušamās rīcībās... attieksmē... . 

  VISU CIEŅU BLONDY par atvērtumu ,attieksmi,izpratni.,viedumu ! 

Link to post
Blondy buduārs
Ierakstīts
4 hours ago, Melanholiskais Valsis said:

nez, labākais uz ko viņa var cerēt ir tieši mīļākās loma. Kādēļ neprasa alimentus no bērnu tēva, tur kko var nokāst, ja nemaksā tēvs, var bez auto tiesībām palikt,pasēdēt aiz restēm, valsts piedzīt parādus utt. Varbūt ar "divus gadus atpakaļ atstāja vīrs" tika domāts ,ka avīrs nomira, tad vis ir ļoti bēdīgi, bet ,ja vīrs sakramējā čemodānus un pateica čau Rasma, tad jākāš ko var.

Par bērniem vīram JĀRŪPĒJAS bet 4-istabu dzīvokli un auto kritu - šaubos.

 

Link to post
Blondy buduārs
Ierakstīts
On 2022.01.21. at 15:44, Blondy teica:

Tāds viedoklis izveidojies tikai no maniem novērojumiem . Iemesli ir dažādi , kad vīrietim paslīd kàja pa kreisi.
Ir tādas sievietes  kamēr ir brīva , rūpējas par sevi, lai izskatītos labi, seksuāla , utt. Tad dabon vīrieti , sakās kopdzīve, puķu laiks garām , nezin kāpēc sieviete paliek nevērīga pret savu izskatu , ar laiku parādās lieki kg, aizmirst , ka vajag uzkrāsoties, skaistas, īsas klietinas aizvieto ar iztaipitam treniņbiksēm , utt. 
 Ir vēl iemesli , kāpēc vīrietis sāk krāpt sievieti , jo sakas majas rutīna , ar gadiem sekss kļūst nav pats svarīgākais , paliek neinteresants . Mans viedoklis, ka sievietei vajag būt “ gudrai”, noturēt dzirksteli , lai vīram sieva būtu iekārojama .

Un protams, arī neieklausīšanās vīrā, kad virietis piedāvā  sievai kādu seksuālo fantāziju  , daudzas pasaka NĒ. Ļoti daudz man piemēri zināmi , ka  sievietes tēlo no sevis princeses . Piemēram , virietis saņemies un atklājis sievai, ka gribētu rimmingu, sieva sašutusi pasaka, ka viņa nekad to nedarīs , viņa bav nekāda mauka, utt. Logiski, ka agri vai vēlu, vins atradis citu sievieti, kas to izdaris. 
Ari liels iemesls, kad virietis mūk prom no majas, sievietes nemitīga “ zāģēšana”, nekas viņai nav labi, pārmetumi , citam vēl patīk paraudāt, uztaisīt histērijas , ka tu esi tāds un tāds, tu mani nemīli utt. Vel atcerējās, ka vina ir vīram dzemdējusi bernus, pasaka tāda formā, ka tagad viram vajag justies parada viņai .Kurš normāls virietis grib tādu sievieti, protams, ka vins meklēs pa malām atpūtu, kur viņu sapratis un vēl dos lielisku seksu. 
Es te varētu skaitīt un skaitīt , kāpēc sievietes ir vainīgas par vīriešu sānsoļiem . Ir , protams ir dažādi iemesli, bet 90% tā ir sievietes vaina. Teiksim tā- vina pati  pagrūž vīrieti uz sānsoļiem . 

Pilnībā piekrītu ! 

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.