Rokijs26 13 Ierakstīts 2020. gada 13. decembris Covid-19 vai tas ietekmē industriju? Ierakstīts 2020. gada 13. decembris Mani interese jautajums. Piemeram. Ja esi apmeklejis nedelas laika, kadas 6 dzusites, un nakamaja nedela zvaigznes saliekas, ka tiek veikts tests un covid19 pozitivs. Sanak tam spkc centram man janosuta visu dzusisu telefona numurus? Ka kontak persona. Link to post
Rokijs26 13 Ierakstīts 2018. gada 26. februāris Erotiska Masaza Rigas Centra Ierakstīts 2018. gada 26. februāris Sveiki!Meklēju Rīgas centra nu teiksim sakot no Origo lokacijas, kur kajam var aiziet.Varbūt jums ir zināmas dāmas kur var relax.Šoreiz viss spontāni notika, nebiju gatavs, un laiks ir ierobežots. Tapēc griežos pie vietējiem Link to post
Rokijs26 13 Ierakstīts 2018. gada 27. janvāris Rīgas Meitenes Līdz 120€ Ierakstīts 2018. gada 27. janvāris Sveiki!Nezinaju kur iepostet.Lieta tada ka ir doma braukt uz Rigu un izmeginat parmainas Rigas priekus.Galvenais kriterijs, lai maksa ir par laiku, nevis reizi, ideala gadijuma gfe pieredze.Budzets lidz 120€/h Zvanoties jau piekusu, jo parsvara par reizi maksa. Link to post
Ierakstīts
Mani interese jautajums.
Piemeram.
Ja esi apmeklejis nedelas laika, kadas 6 dzusites, un nakamaja nedela zvaigznes saliekas, ka tiek veikts tests un covid19 pozitivs.
Sanak tam spkc centram man janosuta visu dzusisu telefona numurus? Ka kontak persona.