Bildes smukā veļā ar visiem pareizajiem rakursiem meitenes mēdz taisīt arī personīgām vajadzībām. Taisa kalendārus un dāvina saviem izredzētajiem, lai skatās uz viņām, nevis Liqui Moly vai citām pliko meiteņu kalendāru versijām.Kalendārs ir tikai viena no opcijām. Citas taisa sev piemiņai. Būs vecas un krunkainas, tad skatīsies, kādas bija jaunas un smukas. Te vēl ir zolīdi. Atrodas, kas iet pie Sokolova bildēties. Tādas bildes taču jūs arī neredzat sludinājumos. Bet Sokolovs apğērbtus cilvēkus nebildē un par ienākumiem arī nesūdzas. Padomājiet par to. Ja sludinājumos neviens agrāk nav redzējis, bet prese raksta... No visa foruma kaut pāris pārbaudīt tak būtu bijuši. Neviens neko nezina.
Bet padomā no otras puses - kā klients var būt drošs par Tava dzēriena izcelsmi un saturu?
Tā kā atliek tikai variants - katram no savas pudeles :lol:
Nekad nebiju iedomājusies, ka situācijās, kad klients atsakās no manis piedāvāta dzēriena, viņu vajag līmēt ar izolācijas lenti pie krēsla, ņemt trekteri un liet iekšā Loģiski taču, ka, ja klientam ir kaut mazākās šaubas par manu dzērienu kvalitāti, viņš atsakās un tad, ja grib, dzer savu, negrib, vispār nedzer. Man gan vēl nav bijis tā, ka mēs katrs savu dzertu, izņemot ar vienu krievu, kas bija atnācis ar šņabi sev, jo dāmām tādu jau nu gan nepiedienot piedāvāt
Vienmēr ejoši ir nauda ar puķēm un vieglu šmīdzi))
Vienmēr ejoši ir normāli sasveicināties un izturēties laipni un pieklājīgi Nauda vienkārši piederas pie lietas, puķes, tas protams ir jauki, bet dzēriens - kā nu kurai. Es no svešiem dzērienus nepieņemu, ja kāds klients kādreiz grib ar mani kopā iedzert, man ir krājumi, par kuru izcelsmi un saturu esmu droša
Cienījamie klienti! Atcerēsimies, ka pakalpojumu, ko jūs pērkat, nav iespējams kvalitatīvi sniegt, ja jūs tajā neiesaistīties. Sekss ir kā valsis - pat, ja viens dejo izcili, nekāda labā deja nesanāk, ja otrs stāv kā stabs. Ejot pie fizioterapeita, neviens negaida, ka fizioterapeits pavingros un pacientam labāk paliks - darbojas abi. Tas pats te - labākam rezultātam ir vajadzīgi abi.
Par cenu attiecībā pret minimālo algu man smiekli sanāca. Nekā tāda nav, kam cenu pielīdzinātu pēc minimālās algas. Prostitūcija ne tuvu nav tas pakalpojums, kas ir vajadzīgs cilvēka minimālajai iztikšanai. Attiecīgi - nevari atļauties, lieto rokas.
Vēl smieklīgāk ir tas, ka intelektu no prostitūtas prasa cilvēki, kam sava nepietiek, lai nopelnītu vairāk par to minimālo algu. Šī ir sfērā, kurā cenu nosaka pieprasījums. Ja ir cilvēki, kas ir gatavi maksāt tos 100€ par vecu resnu tanti, viņa tos arī prasa. Vēl jāņem vērā, ka viņa ir tā, kas izvēlas, cik liels pieprasījums viņai ir vajadzīgs, lai justos gana nopelnījusi. Varbūt viņai pietiek ar 2 klientiem nedēļā? Kaut kā klientiem vienmēr šķiet, ka prostitūtas krīt izmisumā, ja kaut viens, kam ir kāda nauda, neizvēlas tieši viņu. Tā nav. Katrai ir zināms, cik viņa grib nopelnīt un cik klientu par kādu cenu tam vajag.
Klientiem te teikšana ir tikai par to, kurai no tām, kuras viņš var atļauties, viņš to summu, kas viņam ir, atdos. Tāds tas bizness ir.
Labi būs pie individuālajām, lēti bordeļos. Labi un lēti - izcili rets savienojums, parasti novērojams pie amata iesācējām, kuras vēl nav apjēgušas, ka lēti neiet kopā ar labu dzīvokli, skaistu veļu, uzpucētu pašu un tīriem dvieļiem katram klientam tā, lai paliktu pāri arī tīrā peļņa pašas vēlmēm un vajadzībām.
Taksistiem prasi. Meklē taksistus ar stāžu, ja mācēsi runāt, sarunāsi un tie Tev arī piegādās gan žubītes, gan zīlītes, gan visu citu, ko vien sirds kāros.
Nē. Paldies Dievam, viņš man laicīgi paziņoja par savu nodomu maksāt monētās. Izdarīja to tā interesanti - apjautājās, cik liela man somiņa Uz manu apjukumu arī paskaidroja, ka maksās monētās, vai man būšot, kur ielikt, lai es tā muļķīgi nestaigāju ar monētu maisiņu pa viesnīcu. Pateicu viņam, kur viņš var samainīt papīros, un lai tad zvana. Kur tad es pēc tam liktu 300€ monētās?
Ja tādu sludinājumu redzu, dāsns, kopts. Tad uzreiz man asociējas ka tā ir tīra materiāliste kurai ir naudas slimība un vīrietis ir mazsvarīgāks par naudu ko viņs maksā un pēc iespējas vairāk. Vot tas nozīme dāsns.
Mīlīt, Tu nepareizajos sludinājumos sievu meklē! Prostitūta tamdēļ ir prostitūta, ka primāri viņai interesē nauda.
Manuprāt 300€ /h jau pilnīgi uzprasās uz klientiem - maniakiem
Nē, tā nu gan nav. Bet sīkumaināki gan tie, kas maksā lielākas summas, ir. Visam ir jābūt augstā līmenī, ne tikai pašam pakalpojumam, jo arī par to ir samaksāts.
Proporcionāli tik pat. Vienkārši masa, kas nevar atļauties lielās summas, ir lielāka, tāpēc arī ne tik turīgus neadekvātos var satikt biežāk.
Atslēgas vārds ir "sabiedrībā". Cilvēks, kas sabiedrībā ir adekvāts, pilnīgi mierīgi spēj kļūt neadekvāts, paliekot divatā ar sievieti, par kuras sabiedrību maksā. Un vēl paziņot "Sūdzēties pat nedomā. Kam tad ticēs, Tev vai man, pieklājīgam un cienījamam?" Ne jau visi kļūst neadekvāti un pat ne vairums, taču nav arī tā, ka viņi eksistē tikai trūcīgākās aprindās vai leģendās.
Ceļotāj, facekontrol nav bez iemesla (šo varu apgalvot tikai par sevi un savām draudzenēm), jo mēs nevēlamies satikt kādu pazīstamo, vēlamies justies drošas,ka nebūs problēmas. Mēs labāk izvēlamies tikties ar mazāk cilv.nekā riskēt...Jo zemāka cena,jo lielāks risks sastapt bīstamu klientu. Es labāk tiekos par 100-150eur ar 2-4 cilv.nedēļā nekā ar 20 par 50eur.
Cena nu gan drošīas ziņā neko nenozīmē. Arī ar par 300€ stundā atrodas visādi neadekvātie. Ir gan pa logu lekts ārā, lai aizmuktu no tāda, kas mēģina nožņaugt, gan nazis pie rīkles pajusts, gan zilumi ārstēti. Ne viņu maz, ne reti. Adekvātumu par naudu nenopirksi.
Zvani visām pa kārtu un saki, ka pirms dosi naudu, gribēsi, lai uzrāda papīru (Vizītkartes lieluma dzeltena grāmatiņa, cik nu grāmatiņa, iekšā dažas lapas), kas sāk stostīties un izvairīties, pie tās nav jēgas braukt, tai tādas nebūs.
Sākumā derētu noskaidrot, vai tad joprojām ir biznesā. Ja ir, tad gan informēt, jo zināt, kā sieva, kas jau ir sieva, tiek pie naudas, būtu derīgi. Ja vairs nestrādă, tad nav nekādas starpības. Es zinu vairākas meitenes, kas ir metušas pie malas. Precējušăs, vīriem uzticīgas, strādā pieklājīgu darbu un audzina bērnus. Viss kā parastā ģimenē. Un lai ir. Paši sievām nesakat (Kam nav, tie topošajām neteiks), ka nākat pie mums vai esat nākuši. Tiesības uz tādu noslēpumu ir abām pusēm. Nav ko vāvuļot kā tirgus bābai, ja pats izmantoja. Ja tas vēl turpinās, jā. Ja neturpinās, ar ko viņa sliktāka par čaļiem, kas katru vakaru no Just ved mājās citu? Nauda? Ko tā maina? Apšaubāma veselība? Prostitūtām OVP ir reizi mēnesī, cik bieži iet tie čaļi? Kaut kas izstaipīts? Nebūs Tava darīšana. Ja jau apprecēja, tad apmierina. Vienīgais arguments atvērt muti - joprojām strādā, tas gan ir fuj, ja vien vīrs par to nezina. Un vēl ir risks kļūt par lohu, ja nu viņš zina.
Ja kolhoza priekšnieks ēd gaļu, bet traktorists kāpostus, tad vidēji viņi ēd kāpostu tīteņus. Šajā ziņā vidējā statistika ir briesmīga lieta.
Kungi, cik no jums ir novilkuši bikses un nodevuši datus, lai pētījuma rezultāti būtu precīzāki? Konkrēti šajā pētijumā kā Latvijas pārstāvji, ir piedalījušies 267 vīrieši (Atsauci ielikt, vai paši sameklēsiet?).
Varbūt man pieredze savādāka, vai acumērs slikts, bet, skatoties uz lineālu, man tas vidējā latvieša izmērs liekas par centimetru, pusotru garāks.
Jūs Mani ieinteresējāt, tagad nevaru izlemt, grāmata vai tomēr seriāls..
Manā gadījumā seriāls. Grāmata nav kā "50 greja nokrāsas", kurā ataino nianses. Seriālā ir skatāms viss. Tik tuvu realitātei, ka man tikai pāris niansēm gribējās piesieties, bet es nekad neesmu strādājusi UK (Ir vācijas un Itālijas pieredze), iespējams, ka tā ir vietējā tirgus specifika.
Ierakstīts
Bildes smukā veļā ar visiem pareizajiem rakursiem meitenes mēdz taisīt arī personīgām vajadzībām. Taisa kalendārus un dāvina saviem izredzētajiem, lai skatās uz viņām, nevis Liqui Moly vai citām pliko meiteņu kalendāru versijām.Kalendārs ir tikai viena no opcijām. Citas taisa sev piemiņai. Būs vecas un krunkainas, tad skatīsies, kādas bija jaunas un smukas. Te vēl ir zolīdi. Atrodas, kas iet pie Sokolova bildēties. Tādas bildes taču jūs arī neredzat sludinājumos. Bet Sokolovs apğērbtus cilvēkus nebildē un par ienākumiem arī nesūdzas. Padomājiet par to. Ja sludinājumos neviens agrāk nav redzējis, bet prese raksta... No visa foruma kaut pāris pārbaudīt tak būtu bijuši. Neviens neko nezina.