Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Tirgus situācija
Ierakstīts
5 hours ago, hei said:

Un nedomāju ka varēs tā cenu piemest,jo ja sabrauks,tad būs konkurence un iebraucējas cenas ziņā ir elastīgas.

Un tu esi muļķis, ja nezini, kā strādā "kartelis". 

Kāda vispār krīze? :D ideāls laiks, kad investēt, pirkt. Kā katru reizi, kad rublis saplīst. 

Covid-19 vai tas ietekmē industriju?
Ierakstīts
On 5/20/2020 at 7:05 PM, vilis_vilis said:

Industrijas ietekmējums tāds, ka ukraina ir aizbraukusi, vietējās kaunu pazaudējušas...

Bet ja ir pieprasījums... Tad jau viss ir pareizi... 

Nu hz. Pie Ukrainas iebraucējām vienas vilšanās. Lielākā daļa vietējo segmentā līdz 100e/h piedāvā tādu pašu vilšanos kā iebraucējas līdz 200e/h. Plus vēl aptuveni 50-100e cenu kāpums pēdējā gada, pusotra laikā (pie variantiem, kas vismaz ir spējīgi uzturēt normālu sarunu) . Viss šis liek vienkārši negribēt izmantot šos pakalpojumus un meklēt citus variantus. Kā arī cienīt Kaķi un Alanu par to ka netika celts kosmoss. Un nē, es nečīkstu par to ka agrāk bija labāk, vai ak dievs kādas cenas. Es esmu vairāk par to ka reāli nav piedāvājuma.

Grīziņkalna Prostitūtu Whatsapp Grupa
Ierakstīts

Nahren man tas būtu jādara, paskaidro sīkāk savu domu ?????

Slimību, narkomānu un netīrības perēklis. Sevi cienošs un ne tikai ar gal(v)u domājošs cilvēks tur nelīdīs. Es pats esmu tur redzējis ne vienu vien kas ar poršu savāc tauriņus un bīstos par to ko šie vīrieši izplata tālāk. Kā arī pietiek labākas kvalitātes tauriņu pie kā aiziet 50e diapazonā un ar savu vietu un dušu. Nevis ar mangali mazgātu vāveri. (cerams oriģinālais joka autors šeit ne apgrozās)
Mini Tops
Ierakstīts

Как вы вообще ходите к Лизе и Элисе? Они же не принимают местных

Ja esi pietiekami sakarīgs un pacietīgs, visu var mēģināt. Lisa, ja tu domā blondā, garā, silikons, kuru te Alex nodirsa, tad tā tiešām tiekas ar vietējiem un pareizā atmosfērā ir daudz sakarīgāka, nekā daļa te runā. Elisa? Nu tur var nākties ilgi bakstīt un neko nesasniegt.
Mini Tops
Ierakstīts

ну твой топ изчерпавающий !

даниелла

Лиза ( са)

Юля * чака 41*

больше нет вариантов куда идти

Man tevis ir reāli žēl, ja tas ir viss, pie kā tu vari aiziet. :(

Atkarībā no price range un mākas komunicēt ar sievietēm, Līgatnes meičas (tagad jau Mežciems/Purčiks) variants ir ok priekš zemākas cenas kategorijas. Kaķe ir vienīgais variants ar ko var runāt par visu kā pie terapeita un ir čujs ka saprot, vismaz savs viedoklis ir par visu. Ir vēl pāris varianti, kuri komunikācijā ir sakarīgi un attiecīgi pakalpojumu var pieregulēt savām vēlmēm. Jo ja grib tikai bez jautājumiem, lai tupa nosuc krānu, tad labāk tā vietā nosist dūrītē un aiziet uz bāru.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.