Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Par prostitūciju kopumā un detaļās
Ierakstīts
pirms 15 stundām, Varis1984 teica:

nu tu vispār pats esi strādājis? manikīrs pedikīrs? kādi apartamenti. parasti ir auto varianti un izbraukumi. tas jau ja ir apartamenti tās taču vispār grib ciparu kas nav tā vērts nekāda gadījumā. Jo grib džīvot kā prezidents ar 4000. eiro algu.... starp citu kāds tur manikīrs kāds tur pedikīrs puh varianti bieži vien palasi viņus minets tavā auto. atnāk kaut kāda laikam pusvecis. dzinsās vai trenūzenēs ar botēm kājās kurtkā vai t-kreklā. vienīgi krūtis ir un mazliet varbūt lūpu krāsa virsū. tās ir meitenes? vēl naudu pa to prasa. Un tad vēl jautājums kā norēķinies taja auto? es vēl saprotu ka uz māju tad vēl... ja piemēram variants iekāpj viņa auto... pēc tam kas notiek prasa uzreiz maksā. un tālāk tu samaksā un šī no auto ārā un prom... un viss... un tas kā duraks paliek...  

Vecīt, neapkauno sevi. Ja tu nevari atļauties aiziet pie normālas maukas, tad tās ir tavas problēmas. Izskatās, ka vienīgais ko tu vari ir aizbraukt uz Mārupi, tēriņu iela? Aizbrauc labāk pie premium meitenēm, atpogā 300 eiro par stundu un saņem augstākās klases servisu un tad pasaki vai bija vērts?

Link to post
Par prostitūciju kopumā un detaļās
Ierakstīts
pirms 5 stundām, Varis1984 teica:

nu paklausies kurs spiež iet ar 5 dienā? pietiek ar vienu. tāpēc jau es saku nevajag to padarīt par profesiju un vieglas peļnas veidu kur pelan tur 4000. citadi šitā rūpala ir tāda kad nekontrolēta ar lielām naudām pagrīdē melnā zonā un vienīģais labums kam no tā ir tās mistiskās maukas kas slēpjas un kaut kādi suteneri kuri vispār ir krimināli.

Tu izdevumus paskaiti? Manikīrs, pedikīrs, kosmētika, silikons, apakšveļa, apartamenti, u.t.t. 

Nu jebatj, tevi reāli jāiesūta pastrādāt par mauku. 

Link to post
Par prostitūciju kopumā un detaļās
Ierakstīts
pirms 39 minūtēm, nuinafig teica:

Tieši tāda pati kā tavai sievai / draudzenei. Protams, ja vien neesi impotents, kas pēc tava domu gājiena, iespējams esi! ;) 

Turklāt tev vecīt ir problēmas ar loģisko domāšanu, pats tikko teici, ka lielākā daļa 15min to dara. 2x 15 = 30min un divreiz lielāka alga kā Tev! Varbūt vienkārši beidz iet pie maukām, Tev jau prāts sāk apmigloties! 😅

Tev lasīt jāmācās, vai arī kādas problēmas ar saprašanu. 

Paņem uz 1h un pēc 15 min pisiena viņas jau sūdzas. ;)

Viss chill, vari neatbildēt pat, lai neielaistos bezjēdzīgā diskusija. 

Link to post
Par prostitūciju kopumā un detaļās
Ierakstīts

Skaidrs ar jums viss. Brīnos, ka vispār varat atļauties maukas ar savu domu gājienu.  

Nezinu kā jums tur, bet laikam beidzat jau ieraugot pliku pakaļu meitenēm, bet realitātē daudzas pēc 15 minūšu drāziena jau sūdzas, ka nav spēkā un jabeidz ātrāk, tad nu padomājiet paši, ja pat viņa dienā 2 klientus paņem un 5 dienas nedēļā, tad kāda viņai tā šķirba ir pēc tām 5 dienām? 

Link to post
Par prostitūciju kopumā un detaļās
Ierakstīts
pirms 13 minūtēm, nuinafig teica:

Sākās…un Tu protams esi kārtējais xtra anonīmais user kas uz rokas pelna 5000+ vai ne? 🤦‍♂️
4500 ir ļoti zolīds atalgojums LV, lielākajai daļai cilvēku ir 1000. Turklāt lielākā daļa strādā 8h, nevis 1-2

Pag, ko? Anonīmais? Kas jāizdara lai nebūtu anonīms? Pipeles foto jāieliek avatārā? 🤣

5000+ nav man, nesatraucies, bet virs 3 ir. 

Moš gribi iejusties viņu lomā un tad pateiksi cik smagi tas ir? 🤣

Link to post
Par prostitūciju kopumā un detaļās
Ierakstīts
pirms 13 minūtēm, nuinafig teica:

Ja ir viens, kas samaksā 150, pričom tur 5 vajag? Nē nu protams, ja gribās 20 pakas nopelnīt mēnesī un 5 gados par miljonāri kļūt “sūkājot pipeles”, tad jau tā var darīt, bet nu neslikta dzīvošana sanāk arī ar 150€ dienā.
Tā jau gan esmu dzirdējis sūdzamies, ka ceļš uz pirmo citronu tas grūtākais, pēc tam paliekot vieglāk…😄

150х30=4500, nekas diži daudz jau nav, ja atskaiti dzīvošanas līmeni valstī, bet te atkal katru dienu kādam jāsūkā būs tad. 

 

Link to post
Par prostitūciju kopumā un detaļās
Ierakstīts
pirms 6 stundām, Varis1984 teica:

Nu šeit arī ir tas kāpēc man riebjas kas ir ar džekiem un ko dara. un pēc tam kādas ir meitenes un sievietes kad tā notiek ka puh ieliek sludekli un zvanās viņai tur tikai šai raksta davai pišamies davai tur ar auto izvizināsimies un tad pisīsimie utt. un cik gribi varu tev maksāt tur 150 un vēl vairāk. un tad jūs gribat lai pēc tam tāda iet strādā maximas kasē vai iet strādā kur ir 500. eiro uz rokas pirmais darbs? viņai labāk paņemt mutē vai lai ieliek pizda un pa 1 h jau 150. eiro. tikai nevajag runāt cik tas ir ārprāta grūts un mokoš darbs pasūkāt pipeli džekam...

Moš tev jāpamēģina? 

Prostitūcija jau nav viegls darbs pēc manām domām. Iedomājies, kad tev būtu jasūkā 5 pipeles dienā, katrs atnāk savādāks, cits lisijs, cits noaudzis, kādam lielāks, kādam mazāks un katrs grib dziļāk iespraust rīklē, lai palaiza olas un dirsu. 

Pēc tam vēl jāpišās, kad tev jau 4 pārgājuši pāri pīzdāi un tad vēl piektais sprauž un vakarā tev viss tur gan jau sarkans un uzpampis 

Link to post
M91 abižojusies un dosies uz policiju 🤣
Ierakstīts
pirms 7 stundām, Lada Deina teica:

Jā cilvēks strādā veikalā,vai salonā par administrators,vai vēl kādā ikdienišķā darbā, un te kāds pēkšņi sāk rakstīt es viņu redzēju tanī vietā,vai kā viņa ar draugu un bērniem Vecrīgā pastaigājās un kāda viņai deklarētā dzīvesvieta-tā ir līšana privātajā dzīvē. Kad pēkšņi viena no galvenajām xtras dirsā līdējām ar savu šķībo muti un neizteiksmīgu čangaļ seju provocē tik tokā vatņikus - tad sekām ir jābūt.

Nu kāda starpība? Ko var jaukt visur iekšā to politiku? 

Šeit ienākot ir jābūt informācijas zonāi par to kura labāk dod dirsā, sūkā vai papleš kājas špagatā, nevis jālasa par kautkādiem 'vatņikiem' vai politiku. 

Personīgi man vienalga par un pret ko kāda no meitenēm iestājas, ja dziļi ņem tad super, nevis kā dažas tikāi pipeles galu var aplaizīt un uzskata to par super lielisku minetu. 

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.