Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Intīms bez komercijas
Ierakstīts

Jā, es arī pilnīgi piekrītu, ka šodien tikt pie bezmaksas seksa ir būtiski grūtāk, nekā tas bija pirms 20 gadiem. Šajā sakarā pieļauju nelielu, pavisam nelielu varbūtību- tas nav tādēļ, ka sievietes būtu kļuvušas savādākas, bet gan tāpēc,ka es pats esmu kļuvis par 20 gadiem vecāks :D

Link to post
Tēma par veselību, higēnu, slimībām, medicīnu
Ierakstīts
57 minutes ago, gad3 said:

Ir te eksperti, biju pie matures prūšu iela reanoveta māja, pirms 2 nedēļām, vis bija ar gumiju izņemot rimmingu, pirms nedēļas uzzināju to ka sieva stāvoklī, tagad uztraucos vai ir iespējams kaut ko notert caur šokolādes aci? (Diemžēl piedāvājumā bija orālais bez gumijas ateicos)

Teorētiski var noķert ar rimmingu caur šokolādes aci. Mēģini atcerēties, vai uz tās šokolādes acs neredzēji kādus izsitumus, un vai garša nebija dīvaina. Ja nē, tad gan jau būs labi.

https://www.medicalnewstoday.com/articles/oral-sex-std-risk-chart#st-is-that-spread-through-oral-sex

Link to post
Pērkamais Sex Vs Mīļākā Vs Laulība
Ierakstīts
39 minutes ago, eprieks said:

Nu laikam, līdz galam neizprotu gan...

Homo sapiens ir primāts, un primātiem instinkts diktē pāroties ar pēc iespējas vairāk mātītēm. Pērtiķu barā tiesības kopoties izcīna dominējošais tēviņš, bet tā nav, ka viņš visu laiku koposies tikai ar visskaistāko pērtiķieni. Viņš to centīsies darīt ar visām, lai maksimāli plaši izplatītu savu ģenētisko materiālu. Civilizācija un sabiedrības normas, protams, daļēji ierobežo šos instinktus, bet šī foruma esamība pierāda, ka ne līdz galam.

Link to post
Pērkamais Sex Vs Mīļākā Vs Laulība
Ierakstīts
21 minutes ago, eprieks said:

.. nespēju saprast kāpēc lai kāds kuram ir sieva, bet nav bērnu blēņojas ar maukām vai mīļākajām... Tak triec to frigīdo aitu ratā un meklē normālu...

Tu pašos pamatos kļūdies ar domu, ka visiem mīļāko medniekiem sievas / draudzenes ir frigīdas aitas. 

Rutīna iestājas par ar visideālāko partneri. Dažiem tas netraucē. Citiem atkal pat visizcilākais steiks apnīk, un rodas vēlme pēc Makdonalda, ceptiem pelmeņiem vai pat stacijas belaša.

Link to post
Pērkamais Sex Vs Mīļākā Vs Laulība
Ierakstīts
16 hours ago, Jānis112112 said:

Vēlos dalīties ar savām pārdomām par šo tēmu, jo diemžēl vai par laimi līdz manai ikdienai arī ir nonākusi sieviete ar Mīļās statusu manā dzīvē. Pirmais + noteikti ir tajā, ka citas sievietes vairs neinteresē. Nav nekādas pērkamās vai gadījuma sakari. Vienkārši neinteresē. Otrais - Emocijas. Ikdienas papildinājums un vīrišķības apziņa, kas jau gulēja noputējusi zem sievas ikdienas likstām. Trešais - Svarīgums. Apzināties ka tu spēj kādu papildināt no malas, dot padomu un vienkārši būt klātesošs. Varētu turpināt. Bet noslēgšu ar jautājumu - Ja Jūs sieva pieķertu.. Kāds būtu rezultāts. Pazaudēta sieva un iegūta mīļākā pilnā slodzē?Pazaudēta mīļākā un iedragātas attiecības ar sievu? Pazaudētas abas divas? Ko darīt Ja pieķer? Kuru ceļu iet? Šis ir gadījums, ka mīļākā ir kļuvusi par mīlestību.. 

Varu tikai just Tev līdzi, jo iemīlēties mīļākajā- tā ir NELAIME. Esmu pats bijis iekūlies šajā ķezā, un esmu laimīgs, ka tiku ārā ar nosacīti sausu ādu. Un atskatoties uz to laiku un savu rīcību, man izveidojās teiciens- Iemīlējies vīrietis ir stulbs vīrietis!

Man pietika muļķības viņai atzīties šajās jūtās, un tās bija abpusējas. Un kopš tā laika arī viss sāka bojāties, jo gaisā karājās mēms jautājums- ja jau Tu tā mīli mani, ko tad neej prom no sievas un neaicini mani būt kopā pa īstam? Jo ja jau ir tik kosmisku mērogu love, tad nekam nevajadzētu būt šķērslim. Un tas šo situāciju padarīja ļoti neveiklu. Plus vēl tam visam nāk komplektā nenormāla greizsirdība, un arī rutīna, Tu jūti ka sieviete vēlas ko jaunu, bet ko Tu jaunu izdomāsi, tiekoties hoteļos un īres dzīvokļos. Tas prasa nereāli daudz enerģijas, ko Tev nākas zagt īstajai ģimenei un darbam, lai organizētu tikšanās, izdomātu kādus pārsteigumus utt. Vārdu sakot, mana recepte ir vai nu nekāda mīļākā, vai arī tāda, ar ko var tikties ik pa laikam, ir labs sex, un vieglas, labas attiecības, var patīkami parunāt, bet ir tā, ka nebūs pārāk žēl, kas tas beigsies.

 

27 minutes ago, eprieks said:

...

2. Ja bērni nav - tad kāda starpība, dari ko gribi, tāpat nekādas jēgas no tevis, sievas, mīļākās, ģimenes nav - gaisu pa tukšo izelpojat...

Tu par daudz neuzņemies uz sevis, gaisa uzraug? Cilvēks bez bērniem var būt daudz noderīgāks sabiedrībai par pabalstu saņēmēju, kas atražojis bariņu sev līdzīgu. Protams, ideāli ja ir gan viens gan otrs, bet ne visiem tas ir dots tīri bioloģiski, tāpēc ne Tev spriest, kurš ir gaisu nopelnījis, un kurš elpo pa tukšo.

Link to post
Smieklīgākie Sludinājumi
Ierakstīts
16 minutes ago, tetris said:

Interesanti, kādi tieši bioprodukti te ir domāti!? Vai tie, kurus iegūst ar roku darbu!? 🙄😆

 

Velta (50)  Rīga  22346006  lenoora@inbox.lv

Relaksācijai un baudai : Dažādu veidu masāžas, stresu noņemšanai, bioenerģētikas papildināšanai, sāpju noņemšanai, profilaksei, dziednieciskās , rotaļas darba instrumenti o ar karstu tēju vai ledu , kabacis, un citi labumiņi. Viegli siltas telpas, speciāla mūzika Pieņemu tikai pazīstamus, tāpēc visu izrunājam pa tālruni. Varētu būt arī tas pa tālruni un skype video. Bioproduktu ražotājiem īpašs piedāvājums.

Taču skaidri rakstīts: kabacis, un citi labumiņi!

Esmu bijis uz kabaču priekiem pie viņas, viņa nogriež kabacim galu, drusku uzsilda mikrenē, un mauc uz pimpa virsū kā mākslīgo pussy!

Baigais kaifs, otvečaju! Un gumiju nevajag- no kabača triperi nenorausi! Un beigt var iekšā, stāvoklī taču nepaliks.

Un nav nekāds ķīmiskais lielveikala kabacis, bet bioloģisks, pašas audzēts! Jāiet vēl, kamēr vēl visa rudens raža nav iztērēta!

 

Link to post
Pērkamais Sex Vs Mīļākā Vs Laulība
Ierakstīts
34 minutes ago, alexka said:

(...) Речь шла немного о другом. О том, что качество секса с любовницей выше чем качество секса с проституткой. Не зря при оценке проституток так ценится отношение к клиенту и возможность GFE. Это симуляция нормальных отношений (и секса) с любовницей (...)

Ar mīļāko (kurai nemaksā naudu) lielākais pluss ir apziņa, ka esi viņu iekarojis ar savu šarmu, nevis maku. Mednieka instinkts apmierināts. Par to, ka seksa kvalitāte vienmēr augstāka, nevarēšu piekrist. Varbūt vairumā gadījumu tā ir, bet ne vienmēr. Ir labas mīļākās, bet ir arī kas guļ kā baļķis, ir kas grib uzspiest seksā visu pa savam utt. Tāpat kā prostitūtas, ir labākas un sliktākas. Bija man viena mīļākā (skaista un sekss labs), bet viņai laikam ticība neļāva uzreiz sākt ar seksu. Vispirms vajadzēja stundu dzert šampanieti, ēst vīnogas un ''komunicēt''. Tobiš, viņa stāstīja par savām darba problēmām un kāds viņai vīrs lohs, un man bija piekrītoši jāmāj ar galvu. Pēc apmēram stundas varēja sākt viņu pavedināt, ja ātrāk mēģināju tad uzbrauciens ''kur tu steidzies??''. Nu i nafig tādu GFE :D

Link to post
Pērkamais Sex Vs Mīļākā Vs Laulība
Ierakstīts

Ar mīļāko lielākā problēma ir- saistības. Vai viņa sekso ar tevi savam priekam, vai ''par atbalstiņu'', viņas visas grib tikties daudz maz regulāri. Tas nozīmē epastus ''kad tu šonedēļ vari?'' utt. Un tad ir jāplāno vai nu kad varu tikt, vai arī atrunas kāpēc nevaru tikt. Visu laiku kaut kur domās ir fonā šis, gandrīz vai, pienākums, atbildēšana uz epastiem utt. Un ātri vai vēlu viņa apnīk, un tad ir nepatīkamais pienākums viņai pateikt ka viss cauri. Man tas viss nepatīk. Pie masieres vai prostitūtas var aiziet, un nākamo reizi varbūt rīt, varbūt pēc 2 mēnešiem, varbūt nekad. Un viņa neprasa ''kur tad pazudi, kāpēc neraksti''. Izgāji no viņas teritorijas un viss, nedomā vairs par to.

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.