Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Vr
Ierakstīts

:lol: :lol:

Par to kafijas tasi runājot - mūsu mazajā valstiņā starp praktiski jebkuriem diviem cilvēkiem var atrast trešo, abus vienojošu, tā kā ļoti pat iespējams. Arī tepat, forumā, ne reizi vien ir radusies aizdoma, ka viens vai otrs cienījamais dons varētu būt pazīstams.

Rokot info par šīs sfēras dāmām, gana bieži uzduros interesantām sakarībām. Vēl pavisam nesen, vienas feinas masierītes fb profilā uzdūros prominentam un personīgi ļoti labi pazīstamam kungam... ;)

Hahaa :D99proči,ka zinu,par ko šis stāsts, pats bik biju šokā.Un no tā nākas secināt,ka arī ar Tevi esam pazīstami. :lol:

Vr
Ierakstīts

?? Man, vecam cilvēkam, nesaprast - kā bildīti, kaut arī bik reālistiskāku par parasto, plakano - var kaut vai attāli pielīdzināt reālam kontaktam ar dzīvu cilvēku.

Nepārprotiet mani - es nesaku, ka dročīt ir slikti, ka no tā nokalst rokas un piemetas aklums. Es saku, ka pieīdzināt šīs divas lietas ir tas pats, kas pielīdzināt Sestdienas vakaru dīvānā ar GTA Sestdienas vakaram trijniekos. :)

Par raķetes pulējamiem instrumentiem runājot - toč nezinu, bet ir aizdoma, ka oriģināls Fleshlight arī nez vai būs īpaši lētāks par kādiem 150 rubuļiem. Tas tak ar būtu vajadzīgs šādā pasācienā, ne? Vai var izlīdzēties oldskūlā, ar rociņu?

Vells ar ārā, pievienojos J80 par sišanu kulakā un nesaprotamu gadžetfrankenšteinkaifu.Ar laikam esmu vecs cilvēks :lol: ,kā vecam cilvēkam piedien  ar negadžetisko daiktu,olām un veča sirdi zem nenokareniem uz vecumu pupiem.Un patīk nevien tvirta , svaiga miesa, bet arī milf/mature robežās tā no 35 līdz 50.Lai ir tāds draudzenes/mīļākās mikslis, kur nav regulāru pienākumu, bet tiekoties izpaliek nolietotas profesionāles antišarms, ir sarunas,tase kūpoša dzēriena,GFE versija vienvārdsakot.No te apspriestām versijām Zvirbulis un Lienna tīri ok, bet, neņemiet ļaunā, Zvirbuļa profesionālisms lien cauri visām vīlēm kā labā, tā sliktā nozīmē, bet Liennas pārmērīgais emocionālisms drusku atbiedē.Manas labās draudzenes,ar kuru kontaktiem PM neskopojos, laikam pārmēru aizņemtas ar gatavošanos Ziemsvētkiem, stiipri nevaļīgas,varbūt kāds ko varieteikt.No savas puses apsolu nelikt vilties ieteiktajām dāmām un arī pdalīties ar saviem šī lauciņa kontaktiem.

Postscriptum:J80- Tu runā par 3x3? vai tik neesam kādā kvadru izbraucienā vai vismaz kafenē pie meža lopa lopa gulašzupas vai nežēlīgi dārgajām frišķām ar apšaubāmas kvaitātes asinsdesu, bet lielisku kafiju tikušies kādā drēgnā sestdienas novakarē?  :ph34r:  :D

Morenas putnu būris
Ierakstīts

Morena nemelo, vienai družkai stipri patīk dziesma Baila Morena, kas nozīmējot Dejo tumšmatainā.Tiktāl par Morenas Niku, par pupiem un sludinājumu nav komentāru.Manas meičas nebrauc ar Lambo, Ferrari vai Māsasratiem(Masserati).

Bet Ko Ar Seju?!
Ierakstīts

Vot nepieleca līdz galam :rolleyes: Ja augums un komunikācija okidoki, tad sejai nav baigās nozīmes.Ja gadu skaitlis,ko laika zobs ierakstījis sejā,netuvojas manai omei,zobi vietā, fingāļu zem acīm nav, bārda neaug- pārējais gaumes lieta.

:D

Padoms: a kāpēc šaubu gadījumā koncentrēties uz seju, skaties dvēseles spogulī :D un tajās ķermeņa vietās,kas patīk :D !

Smieklīgākie Sludinājumi
Ierakstīts

Uzmet aci VW Tiguan, ja meklē pilsētas krossoveru ar retiem izbraukumiem uz laukiem, tad gan pakete, gan estētika, gan lietošanas izmaksas diezgan ok.Bik uzskrūvēta starta cena, bet tālākais process atsver šo trūkumu.Ir vairākām paziņām un neviena meitene neko sliktu nesaka.

Morenas putnu būris
Ierakstīts

Gaidot "gadsimta cīņu"vakarnakt, laiku īsinot pāršķirstīju Morenas topikus, postus pie dažādām tēmām.Nezinu Morenu "po žiznji", bet lieku krānu ķīlā,ka nekāds psiholoģijas bakalaura darbs vai jebkāds pētījums netika veikts(ja nu vienīgi par pētījumu sauc vēlmi sevis pašas ziņkārības apmierināšanu)..Iemeslus ,ko un kāpēc šeit meitene plosījās, vislabāk zina viņa pati, bet pilnīgi droši, tas bija kāds emocionāli nepatīkams klupiens dzīvē un vēlme tikt galā ar to "kaut ko grūti" pieņemamo savā dzīvē un savā galvā.Tagad visdrīzāk atrisinājums tāds vai citāds ir atrasts un ir kāds vīrietis,kurš aizņem Morenas vakarus pietiekami daudz,lai nebūtu vajadzības un vēlmes "sēdēt"xtrā.Ja kas aizies greizi ar šo kadru, tad Morena visdrīzāk būs atpakaļ xtrā  "uz pilnu slodzi".Ieradumam liels spēks. :lol:

Morenas putnu būris
Ierakstīts

Rudzītim arī nevedas. Viņam kaut kādas mānijas nāk virsū par sieviešu dzemdes spēku. 

Jā, jā :D Uz vecumu arī psihoterapeitiem savi putni parādās, Rudzītim , redz, dzemdes visam pamatā.Morenas minētais tostesterons kā pamats visam tad jau ir saprotamāks par šo.

Minhauzen: "Neviena sieviete nekrāsojas,ja taisās uz kapsētu  :)"

Kā tad nu ne! Vai neesi redzējis šito pērli: "Skaista bija nelaiķe....." :D  :D  :D Dullā Paulīne, latviešu komēdiju zelta fonds.

Morenas putnu būris
Ierakstīts

Un Tev noteikti pienākas vismaz divas balvas: ;žetons par aktivitāti,jo Tavi posti uzjundīja brīžam snaudulīgo xtru.Un goda lenta par savas pozīcijas kareivīgo uzturēšanu,lai cik greiza vai pareiza tā nebūtu konkrētajā brīdī.

Morenas putnu būris
Ierakstīts

Mazliet kļūdies: mana draudzene reiz man uzdāvināja pārsteigumu.Viņa bija sakontaktējusies attiecīgā portālā ar kādu jauku būtni (ok, prostitūtu, bet prostitūtas  mēdz būt arī patiešām jaukas sievietes), satikusies,apmaksājusi ciemošanos(sarunu un vienošanos par tālāko plānu),kā rezultātā saņēmu ....nu, to,ko saņēmu.Bija super un nepārkāpjot tās robežas,kuras var apdraudēt veselību (sievietes savā starpā maigojoties nevar ne uz kā uzvilkt prezi :) ).Tātad ,ja stipri vēlas, arī sieviete var apciemot prostitūtu. :)

Morenas putnu būris
Ierakstīts

Mja :) .Par Ameriku ieminēties būtu vietā, vēl jo vairāk taisnība Xtrim,ka reālajā dzīvē viss ir sarežģītāk un variantu,kas ,kuram/kurai, kāpēc stipri vairāk kā uzskaitītie.Reiz pie sarunas ar Viesturu Rudzīti viņš ieminējās,ka sievietēm,kuras pārņemtas ar citu cilvēku "izprašanu"un izskaidrošanu,pārmaiņas pēc vajadzētu mēģināt beidzot saprast pašām sevi ;) .Un tad vairs tik viegli nevedas, vai ne?Padomā pati: it kā smuka, it kā jauna, it kā nedumja.Tomēr stundām ilgi pavadi laiku kašķējoties ar prostitūtām, mācot dzīvot kā viņām, tā viņu klientiem, visubeidzot pat izskaidrojot viņu  rīcības motīvus,kā teikt, "no saknēm dziļi"un teorētiski.Nākas secināt,ka Tev, Morena, ir akūts uzmanības trūkums no vīriešu puses un šeit Tu beidzot apmierini savus kompleksus: bara vīriešu diezgan nedalīta uzmanība, cenšoties saglabāt cēlo baltā (nepērkamā) gulbja tēlu,pretstatā retajām daiļā dzimuma pārstāvēm šeit, jo tās ir Tevis ne pa mazam nozākātās pērkamās(fuiiiijjjjj??? :lol: ) sievietes.

P.S.šokolādi vai pupus nepiedāvat,lūdzu.Ja ļoti lūgsi,protams, neatteikšos pirmo pagaršot un otros aplūkot.Vai arī otrādi :D

Vārdadienas Tuss 14.07.
Ierakstīts

Redzēt dzīvajā? Kāda velna pēc?

Ne jau "gangbang party", bet, ja nāktu tās pašas 0.1% sievietes, tad vismaz būtu par ko parunāt.

Deru,ka Tev ir zem 30,90% ka zem 25.

MR Caps un virkne citu vīru atstāj visnotaļ jēdzīgu iespaidu,iedzert un pamelst par dzīvi ar viņiem varētu vienmēr.

Intīmās frontes trieciennieču apspriešana skaidrā nešķiet saistoša.

Piekrītu par pamelšanu par dzīvi pie alus kausa ar minētajiem šīs frontes puses pārstāvjiem un vēl vismaz 3-4 šī foruma dalībniekiem.Pēc valodas stila diezgan drošs,ka citā veidā pazīstami neesam, bet par šo tēmu intereses sapas.Svingeru tusus apmeklēju pāris reizes un abas reizes notinos,jo galīgi garām priekš manis.Paseksot savējo grupņikā pat ļoti ok, ar mazpazīstamiem neesmu uz ko tādu parakstījies un nez vai pavilkšos uz to.Vārdadienas tuss Osim man jau būs reāls ar visām no tā izrietošām piedevām un sekām.Bet ideja ir neslikta un ja kas tāds vēl kādā reizē šeit sabīdīsies, būšu par!A varbūt pats kādā crazy noskaņā būšu iniciators.Veiksmi organizatoram!

Vārdadienas Tuss 14.07.
Ierakstīts

Nu Tu gan laid. Domā, ka pamatā neizskatīgi vīrieši apmeklē prostitūtas?

Es zinu tādus kuri apmeklē prostitūtas un ir izskatīgāki par mani un es uzskatu, ka es arī neesmu no neizskatīgajiem.

Būtība tanī visā pamatā ir tas, ka ja ir lieki līdzekļi, tad agri vai vēlu pievēršas kādai no atkarībām piem. medības, makšķerēšana, spēļu zāles un arī piestaigāt pie šī aroda meitenēm, un ja sāk, tad nevar apstāties. Un iet regulāri!  

Logično, kāds te sakars ar izskatu.Ar atkarību gan ar tik puspajokam.Vnk problēmu lieku mazāk, ja rieksti iztukšoti, smadzenes nesapistas un i vilks, i kaza dzīvi un laimīgi.Pērkāmās meitenes ir drošs un labs tvaika nolaišanas mehānisms, ja neņem pie sirds (vai krāna :D ) uzraušanos uz fublām :D

Vārdadienas Tuss 14.07.
Ierakstīts

vo vells! :D Nez kā Oskaram dzimšanas dienas gratulation sanāca, bet te jau briest arī vārdadienas svinības vētrainos toņos.Tak reiz to Moreni gribētu redzēt gan, esmu gatavs publiski izteikt privātsponsorēšanas piedāvājumu. :P Tad Tu piedalies,miss vai misis Morene?Brunetes ir manā gaumē. :wub: Esmu izskatīgs vīrietis no visām pusēm, augšas,apakšas un dajebkuros citos rakursos :P

Neticami Pārsteigumi Paziņu Sakarā
Ierakstīts

Prasās pēc turpinājuma. Nolecāt? Atklājāt kārtis?

Nolecām no trases nekavējoties :D Māsas/lietvedes boifrends ir savs puika, labi,ka neietrāpīja viņš pa baru kopā ar mums pie tā vaiņagotā foto sanemšanas, turklāt pati dāmīte vairāk tāda čomiska,nemūžam neienāktu prātā,ka viņa uz ko tādu pavelkas. :D

Neticami Pārsteigumi Paziņu Sakarā
Ierakstīts

Pāris dienas pēc Jāņiem gadījās sevišķi spilgts piedzīvojums iecerētu virtuāli norunātu tikšanos sadursmē ar skarbo realitāti, varbūt kādam gadījies kas līdzīgs, varbūt vienkārši jāatceras,ka risks pastāv.Stāsts lūk šāds: es ar cīņu biedru meklējam netā kādu bezkompleksu dāmīti spēlītēm trijatā.Viss iet kā pa sviestu, sieviete izklausās tāda,kā vēlamies, 100 proči sapas sarakstē, tad nu vajadzētu kādu reālu kontrolbildi, meiča ir drosmīga un sūta pirmā.Džīzes!Mana cīņubiedra miesīgā māsa, mana ilggadīgā lietvede, ar visu Jāņu vainadziņu galvā... :lol:  :D  :ph34r:

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.