Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Morenas putnu būris
Ierakstīts

Morena nemelo, vienai družkai stipri patīk dziesma Baila Morena, kas nozīmējot Dejo tumšmatainā.Tiktāl par Morenas Niku, par pupiem un sludinājumu nav komentāru.Manas meičas nebrauc ar Lambo, Ferrari vai Māsasratiem(Masserati).

Link to post
Smieklīgākie Sludinājumi
Ierakstīts

Uzmet aci VW Tiguan, ja meklē pilsētas krossoveru ar retiem izbraukumiem uz laukiem, tad gan pakete, gan estētika, gan lietošanas izmaksas diezgan ok.Bik uzskrūvēta starta cena, bet tālākais process atsver šo trūkumu.Ir vairākām paziņām un neviena meitene neko sliktu nesaka.

Link to post
Morenas putnu būris
Ierakstīts

Gaidot "gadsimta cīņu"vakarnakt, laiku īsinot pāršķirstīju Morenas topikus, postus pie dažādām tēmām.Nezinu Morenu "po žiznji", bet lieku krānu ķīlā,ka nekāds psiholoģijas bakalaura darbs vai jebkāds pētījums netika veikts(ja nu vienīgi par pētījumu sauc vēlmi sevis pašas ziņkārības apmierināšanu)..Iemeslus ,ko un kāpēc šeit meitene plosījās, vislabāk zina viņa pati, bet pilnīgi droši, tas bija kāds emocionāli nepatīkams klupiens dzīvē un vēlme tikt galā ar to "kaut ko grūti" pieņemamo savā dzīvē un savā galvā.Tagad visdrīzāk atrisinājums tāds vai citāds ir atrasts un ir kāds vīrietis,kurš aizņem Morenas vakarus pietiekami daudz,lai nebūtu vajadzības un vēlmes "sēdēt"xtrā.Ja kas aizies greizi ar šo kadru, tad Morena visdrīzāk būs atpakaļ xtrā  "uz pilnu slodzi".Ieradumam liels spēks. :lol:

Link to post
Morenas putnu būris
Ierakstīts

Rudzītim arī nevedas. Viņam kaut kādas mānijas nāk virsū par sieviešu dzemdes spēku. 

Jā, jā :D Uz vecumu arī psihoterapeitiem savi putni parādās, Rudzītim , redz, dzemdes visam pamatā.Morenas minētais tostesterons kā pamats visam tad jau ir saprotamāks par šo.

Minhauzen: "Neviena sieviete nekrāsojas,ja taisās uz kapsētu  :)"

Kā tad nu ne! Vai neesi redzējis šito pērli: "Skaista bija nelaiķe....." :D  :D  :D Dullā Paulīne, latviešu komēdiju zelta fonds.

 

 

Link to post
Morenas putnu būris
Ierakstīts

Un Tev noteikti pienākas vismaz divas balvas: ;žetons par aktivitāti,jo Tavi posti uzjundīja brīžam snaudulīgo xtru.Un goda lenta par savas pozīcijas kareivīgo uzturēšanu,lai cik greiza vai pareiza tā nebūtu konkrētajā brīdī.

Link to post
Morenas putnu būris
Ierakstīts

Mazliet kļūdies: mana draudzene reiz man uzdāvināja pārsteigumu.Viņa bija sakontaktējusies attiecīgā portālā ar kādu jauku būtni (ok, prostitūtu, bet prostitūtas  mēdz būt arī patiešām jaukas sievietes), satikusies,apmaksājusi ciemošanos(sarunu un vienošanos par tālāko plānu),kā rezultātā saņēmu ....nu, to,ko saņēmu.Bija super un nepārkāpjot tās robežas,kuras var apdraudēt veselību (sievietes savā starpā maigojoties nevar ne uz kā uzvilkt prezi :) ).Tātad ,ja stipri vēlas, arī sieviete var apciemot prostitūtu. :)

Link to post
Morenas putnu būris
Ierakstīts

Mja :) .Par Ameriku ieminēties būtu vietā, vēl jo vairāk taisnība Xtrim,ka reālajā dzīvē viss ir sarežģītāk un variantu,kas ,kuram/kurai, kāpēc stipri vairāk kā uzskaitītie.Reiz pie sarunas ar Viesturu Rudzīti viņš ieminējās,ka sievietēm,kuras pārņemtas ar citu cilvēku "izprašanu"un izskaidrošanu,pārmaiņas pēc vajadzētu mēģināt beidzot saprast pašām sevi ;) .Un tad vairs tik viegli nevedas, vai ne?Padomā pati: it kā smuka, it kā jauna, it kā nedumja.Tomēr stundām ilgi pavadi laiku kašķējoties ar prostitūtām, mācot dzīvot kā viņām, tā viņu klientiem, visubeidzot pat izskaidrojot viņu  rīcības motīvus,kā teikt, "no saknēm dziļi"un teorētiski.Nākas secināt,ka Tev, Morena, ir akūts uzmanības trūkums no vīriešu puses un šeit Tu beidzot apmierini savus kompleksus: bara vīriešu diezgan nedalīta uzmanība, cenšoties saglabāt cēlo baltā (nepērkamā) gulbja tēlu,pretstatā retajām daiļā dzimuma pārstāvēm šeit, jo tās ir Tevis ne pa mazam nozākātās pērkamās(fuiiiijjjjj??? :lol: ) sievietes.

P.S.šokolādi vai pupus nepiedāvat,lūdzu.Ja ļoti lūgsi,protams, neatteikšos pirmo pagaršot un otros aplūkot.Vai arī otrādi :D

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.