Miška 3 Ierakstīts 2018. gada 26. aprīlis Latvija - Eskorta Industrijas Anomālija Ierakstīts 2018. gada 26. aprīlis Man te būtu pilns iekšējo pārdomu,un sašutuma pilns kalendārs,bet es labāk atturēšos. Katrs savā Maskavā. Link to post
Miška 3 Ierakstīts 2018. gada 21. februāris Latvija - Eskorta Industrijas Anomālija Ierakstīts 2018. gada 21. februāris Katy_Katy,pag pag... nievājoša attieksme ir pavisam "cits stāsts". Klients pērk pakalpojumu. Un ja viņš vēlas - viņš var gulēt kā baļķis un neko nedarīt. Tev viņš ir jāapkalpo pieļaujamo iespēju robēžās,kā viņš to vēlas.Kāpēc? - Tāpēc, ka viņš maksā Viņš nav Tavs draugs, paziņa - viņam nav Tev jāstāsta, kāda viņam bēda, kreņķis, vai kas cits... Link to post
Miška 3 Ierakstīts 2018. gada 21. februāris Latvija - Eskorta Industrijas Anomālija Ierakstīts 2018. gada 21. februāris meloona,īsti nesaprotu - Tu vēlies justies kā princese? + vēl par šo saņemt 100eur?tad kurš kuram sniedz pakalpojumu? kad kādreiz pieleks, ka prostitūcija ir pilnīgi tāds pats darbs - kā daudzi citi. Link to post
Miška 3 Ierakstīts 2018. gada 29. janvāris Nevainīgs, 27 Gadi, Ieteikumi No Pieredzes. Ierakstīts 2018. gada 29. janvāris Kulināram jautājums - interesanti, kā Tu seksuālo spriedzi noņem?... pašapmierinies?Vai vienkārši Tev "ir traki" sapņi? Un 1x nedēļā slapji palagi? (spermas noplūdes)... Link to post
Miška 3 Ierakstīts 2017. gada 26. septembris Vakara Pavadone. Ierakstīts 2017. gada 26. septembris Prieks, ka tiki saviem kompleksiem pāri un pasākumu apmeklēji viens.Būt vienam šādā gadījumā/os ir daudz reiz pareizāk, nekā vēl kādu citu iesaistīt no malas(un vienmēr labāk zīmēties pašam ar savām spalvām, nevis kāda cita... un darīt to pašpārliecināti).Veiksmi. Link to post
Ierakstīts
Man te būtu pilns iekšējo pārdomu,
un sašutuma pilns kalendārs,
bet es labāk atturēšos.
Katrs savā Maskavā.