Nu jā. 35-40 es arī pamainīju savu dzīvi tādā pat veidā, tagad savos 45-50 tik kruts vairs nejūtos; pareizāk sakot, jūtos, bet 30-35 g. sieviete ka tik nav par jaunu, savukārt 40-45 gados "ņemamās" lielākā daļa ir jau "nogurušas". Tā kā jāizskata vien būs lepnās vientulības variants, ja nu kas. 😄
Vēlreiz atgādinu- gudri pirst nav cirvi dirst, viss ko jūs nosaucat ir sekundāri argumenti, bet galvenais ir nebaidīties kaut ko mainīt... Vai arī savelcies čokura un ciet.... Zobus sakodis.... Visu mūžu? Paradokss nē?
Piedod, bet lai saprastu līdz galam, par brīvjām čiepām, esmu spiests painteresēties par Tavu aptuveno vecumu; ~35 vai 45-50? Pats process ir pazīstams - esmu gājis cauri, bija citādi nekā Tev, bet jā - toreiz nenožēloju.
Pirms gada bija jāizdara tāda pati izvēle. Paliku pie 2. varianta. Protams morālās pohas par kopā nodzīvotiem 16 gadiem, iegūtajiem ieradumiem, u t.t. .Pirmos 2 mēnešus ir vnk super, tad sākās sevis žēlošanās un izmisuma periods (apmēram ~4 men.) Tad atkal viss iet uz labo pusi. Galvenais daudz nekontaktēties ar bijušu. Tici man brīvas, gribošas čiepas ir ļoooti daudz. Galvenais ir nemīzt un neapšaubīt savu izdarīto lēmumu pareizību😉
Man viss labi, esmu pašpietiekams pieauga vīrietis.... Es izbaudu SAVU dzīvi... Man uzmanības deficīts nav!!! 🤣 Vnk kaut ko iesmērēju dažädos forumos 😅
Es uz neko nepretendēja. Uzskatu kad nav jāmaksā par to kas pienākas par brīvu (protams tas ir diezgan relatīvi). Ja nu vienīgais nav bilnīgs bads un bezspēks iestājies, bet vienmēr ir plāns b,un c, un d
Vēlreiz atgadinu kko varu parādīt tikai tiem, kam intuitīvi uzticos. Man krūtis 4 izmērs, bet tev patīk pumpas krūšu vietā tā kā nekā iepriecināt nevaru!!
Nu… sievietei gadi ņem savu. Es noteikti esmu par jaunu viņai… vai viņa par….. man. Domāju pirms gadiem 20 bija ok! Eglīte. Katram savs.
liela daļa nolicēju varēja savas bildes iemest. Noteikti Alena Delona seja un ķemenis, kā Arnoldam Svarcnegeram 85gadā. Loceklis tāds, ka ejot visu laiku paklūp, tāpēc saloka pie potītes un piesien pie ceļgala.
P.s
Alinocka…
ja kādreiz dušas kabīnē nokrīt dušas želeja. Un paceļot iemetās mežonīgas sāpes krūtīs!
tas nav infarkts.. vienkārši nokāp no viņām. Tad varēsi iztaisnoties normāli!
Ierakstīts
Pilnīga aita... Vairš nav ko komentēt