Jā, esmu pieteicis karu ukraiņu suteneriem, kas apkràpj latvjus ar feik, 5-10 gadus vecàm bildēm, kad sievietēm jau ir riepas, izsūktas krûtis. Atbalstam vietējàs daiļavas, neļausim sev kãpt uz kràna ar ukraiņu gnīdām
Pateicoties viņam , Tu lej dîzeli pa 1,43 euro, ja nebūtu Straujupîte, maksàtu Norvēģu kungiem 2 euro par litru…..es neaizstāvu noziegumus, bet Zeiza nav sliktãkais…Godmanis un viņa draugi kolēģi iznīcinàja ražotnes Latvijà, Kràjbanka aplaupîja R.Paulu , un vainīgie kà Bonadars staigã apkàrt, tapec nevajag tagad te
nu ne līdz galam saprati, uz visām vietām vedu sievietes , kas mani interesēja. ja Tavā prātiņā nostabilizējies iedoma , ka mauka ir tikai gaļas gabals , ko var tikai apdirst un izmantot vajadzību nokārtošanai, tad attīstības līmeni esi tāds pats rāpulis kas to te cenšās visiem iedvest. man vinas ir sievietes ar saviem pārdzīvojumiem, jūtām un emocijām. un var gadīties ka cilvēciskais vinās ir vairāk nekā Tevī. gadijums iz dzīves. Leningradā stāvēju muitā, aukstums ārprātigs, manas mašīnas durvis bija nenoslēgtas, visu dienu un nakti viņas nāca un gāja sanesa visādus labumus, neko nenospēra un divas pat parādija supper maigu lesbi šovu. kad braucu prom visas pavadija mani, teica ka tāds nenormāls bet unikāls vīrietis. ja esi spējīgs noformulē , ko esi iedomājies izdvest par mauku likumiem. kas tie tādi ir ?
nevarat norimties? nu nesāksim katram gumijas lietotājam izsniegt goda diplomu un nelietotājam ordeni dot. man tad jau uz ķiteļa vietas nebūtu. Brežņevs zārkā apgrieztos. kādi preži padomijā. mēs bērni būdami bieži iegādājāmies. iepakojumā 2gab, cena 4 kapeikas. baismi pēc izskata bet ļoti izturīgi. neplīsa kad ielēja viņos 2 litri ūdens. šādas ūdens bumbas stiepām uz jumta un metot zemē mēģinājām trāpīt kādam garāmgājējam. parasti centāmies pa vecām kvorkļām tēmēt. tad bija jautrība, tantuks ķērca pusstudu. pa večiem mazliet raustījāmies mest , a ja nu noķer...... jautrība sita augstu vilni. mēs no Grīziņkalna, Vārnu ielas republikāņi.
Nesaprotu tos slimos, kas nelieto gumiju pie meitenēm, pat ja kopts, skūts un tīrs🤡 un otrādi,kad meitenes lauj bez gumijas…. Vai tad nepietiek ar to bèdīgo statistiku Latvijā ar STS?
Ierakstīts
Kāpēc tik daudz feiku saradušies?