Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Kojas
Ierakstīts
pirms 31 minūtes, vergilijs teica:

Iekšējās kārtības noteikumi katràm kojām ir savi. Tur arī ir rakstīts par izmešanu. No dažām met ārā uz neatgriešanos, no citām izmet uz laiku. Izlasi tos noteikums, tad zināsi.

Kur es tev ņemšu? Man viņi nav pieejami.

Kojas
Ierakstīts

Sveiki cīņubiedri!
Tāda lieta, ka pat nezinu, kā paskaidrot. Nav par pišanos. Drīzāk jautājums jaunāka gada gājuma pārstāvjiem. Aizvakar brāļa dēlu zmeta no kojām Rīgā. Par nepidienīgu izskatu. Sanāca tā, ka pālī iedams uz istabu no tualets, pusaizmidzisi, bez sajēgas, pilnīgi kails ielīda istabā pie kaut kādas meitenes un sāka riktēties blakām. Meituška puisi nosūdzēja. Jau ir atradis jaunu dzīves vietu citās kojās, bet vecajās viņam reāli patika. Kāds zinātājs pratīs paskaidrot cik ilgā laikā pēc izslēģšanas var mēģināt atgriezties atpakaļ tajās kojās. 
Paldies!

Kā aiziet ar godu jeb “hobija atmešana”
Ierakstīts
On 2020.11.14. at 08:22, celotajs teica:

“Nesapratīsim, pastāsti plīz :)

Lamu vārdus droši vari cenzēt ar kādiem simboliem, vai vienkārši  "cenzēts". Tiešām nopietna interese par variantiem, kuri varētu palīdzēt atmest "maucības" tieksmes :D Pagaidām centība šajā jomā nav attaisnojusies, pēc skarbajiem varinatiem ir bijušas morālās traumas, vai jebal i plakal bēdu stāsti, bet interese par šo  bezjēdzīgo "hobiju" īsti nepāriet.”

Šis Mr. Capa teksts lika saprast, ka neesmu vienīgais. Diemžēl arī man neizdodas. Tēmu forumā neatradu un netiku manījis iepriekš, tāpēc varbūt ir derīga.

Tātad. Sākšu kā filmās pie anonīmajiem atkarībniekiem.:D

Labdien. Mani sauc Ceļotājs un es maukojos. Tas sākās tālajos deviņdesmitajos. Pamēģināju, iepatikās. Jā, man bija sieva, ir arī tagad (cita :D), bet tas nepāriet. Esmu pircis meitenes visdažādākajās cenu katogirijās. Es pat nezinu, kādas ir bijušas lielākās izmaksas, bet noteikti četrciparu skaitlis. Un ne par nakti.:D Piemēram nesen 600€ par švaku minetu.:D Ir man piezīmēs arī normālas, simpātiskas, aktīvas neprofesionāles, ar kurām var labi pavadīt nakti par 100€. 
Man nepatīk profesionāles. Nu varbūt ir kādas 3, ar kurām ir vai interesanti, bet pārējās ir tāds “plastmasas sekss”. Nav interese. Mana mērķauditorija ir “hobijnieces”. Tādas, kuras ar to nenodarbojas ikdienā. 
Bēdīgākais ir tas, ka jau kādu laiku mani tas vairs neiepriecina, nesagādā baudu. Bet joprojām to daru. Un gribu atmest. Bet nevaru.:) Lai kļūtu interesantāk, meitenēm piedāvāju extra naudas summas par lietām, ko nebijām runājuši, pret ko viņas ir galīgi pret. (Gadījums ar švako minetu, piemēram. Un nē- tas nav ar Blondīnīti no Jelgavas). Un piekrīt. Kāpēc es tā daru? Reiz sanāca vienu meičuku pielauzt uz anālo. Par extra money. Un izrādās, ka viņa to nepiedāvā tāpēc, ka viņai no tā “norauj jumtu”. Un tad izrādās, ka ir daļa meiteņu, kas kaut ko “nedara” tāpēc, ka tas viņās sagādā baudu. Īstu. 

Katru reizi esmu nosolījies sev, ka šī ir pēdējā reize, bet nekā. Neskaitāmas reizes esmu metis ugunskurā vai Daugavā  “kreiso” telefonu- nepalīdz. Pēc neilga laika ir jauns vietā, jo esi uz ielas saticis kādu “draudzeni” no veciem laikiem un viss sākās no sākuma. Vai kāds vēl to mēģina atmest? Ir idejas un padomi, kā to izdarīt?:D

Diemžēl šeit ir daudzi, kas uzbrūk jebkam, kam ir caurums- tos šī tēma lai neskar.

Tāpat lūdzu bez komentāriem par manis maksāto naudu- tā ir mana nauda un mana darīšana. Tērēju kā gribu.

Kontaktus nedošu- strādājat paši. Diemžēl esmu šeit mēģināties samainīties ar kontaktiem, bet tas ir līdzīgi foto un video “tirgošanai”.:D

Sveiks hobijniek! Šis tavs posts klejo pa facebooku. Kaut kāds Dāvis Jansons ar to visu laiku dalās un kopē visiem hronikās. Ja tādā veidā meklē palīdzību, tad stulbums galīgi.

Kā aiziet ar godu jeb “hobija atmešana”
Ierakstīts
pirms 1 stundas, Andris2022a teica:

šis man jau 3-4 accounts.. es parasti dzēšu ārā, ar cerībām, vairs neatgriezties šeit! :D 

Viss sākās, kad draudzene, (tagad sieva), mani krāpa attiecību sākumā, bija studentu apmaiņas braucienos. Pisās pa labi, pa kreisi...  uzzināju to pēc 3 gadiem, pati pastāstīja. Bija liels, liels kamols man kaklā, tad arī aizgāju pirmo reizi uz erotisko masāžu, un pēc kāda strīda pie eskorta meitenes. Tad eskorta meitene, teica.. vecīt, tas Tev būs uz mūžu, es vēl teicu, nē.. tikai 1x.. un viņai līdz šodienai bija taisnība!!

Es saskaitīju, ka esmu iztērējis ap 6000-8000 eur pēdējo 5 gadu laikā.. vidēji ap 120 eur mēnesī.. ir mēneši, kad aiziet ap 400-600 eur, ir mēneši, kad nav laika, gribēšana utt. Visticamāk, esmu ārzemēs, vai darbā daudz ko darīt.. nav laika domāt, par svešām vagīnām.

Esmu izgājis cauri 80% ss/reklama.lv masierēm. Gandrīz 80% cauri eskorta meitenēm budžetā līdz 100. 00 eur  Vairāk par 100 eur meitenei esmu maksājis kādas 7x.

Viss caur prezervatīvu, bez preža nedodu orālo taisīt. 1x gadā pārbaudos, sevis paša labā!

Šobrīd reti sanāk aiziet uz jaunajiem variantiem, jo ja NAV xtra.lv atsauksme par darboni no 100 eur, tad neeju. Lai nav krokodils pretī, bet bilde saitos ir kā PLAYBOY meitene.

Ir masieres, kas ir ļoti labas! masāža uz 9/10 ballēm . un EJU TUR pa retam vai meklēju jaunu

Ir masieres, kas ir labas un sex ir un EJU TUR pa retam vai meklēju jaunu

Ir darbones, kur SEX ir fantastisks līdz 100 eur. ( tur, kur meitene cenšas, tur eju vēl).. 🤗

Ja jūtamas konveijers, gandrīz NEKAD Neeju otru reizi. F*CK that Sh*t

Tagad eju pie meitenēm, jo vajag to actionu.. sievai sex nav svarīgs, to pateica un 95% es uzsāku kko nevis viņa.  Bet man gribās vismaz 2-3x nedēļā.  Tā jau esmu laimīgākais cilvēks pasaulē ar sievu, ja nerunājam par intīmām attiecībām.. mosh karma sapista, mosh grūti uzsākt visu no nulles.. da huj viņu zina!

Īsumā.. cenšos tikt tur, kur vairs nevar.. ir meitenes, kas vairs nepieņem jaunos, jo ir savi klienti..  Ja kāda dzird, lai padod ziņu :) 

Veci, labāk naudu nolaist tā, meitenes drāžot, nevis totalizatorā nospēlējot vai nodzerot.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.