Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Atkarība No Maukām
Ierakstīts

Runājot par atkarību / iešanu pa kreisi utt., kas te vairākkārt pavīdēja. Ko veči saka par iespēju, ka sievietes dara līdzīgi? Varbūt citās vietās un formās, bet, ka arī slīd pa kreisi? Vai arī Jūsu pieredzē / skatījumā sievietes seksa dēļ diez vai slīdēs pa kreisi?

Kā tad tur īsti ir, ja pats “krāp” tiešām uztraucies par to vai sieva to dara?

Tas laikam atkarīgs no tā, kāda ir sieviete... Ja ir seksuāli aktīva, tad ļoti iespejams, ka tā pat kā Tu to var izdarīt vienkārši sporta pēc... Ja sieva ir aseksuāla, tad gan jau, ka iespējamība uz ko tādu ir krietni mazāka. ir dzirdēts, kad sieviete tiešām saka, ka seks ir kaut kas briesmīgs un vispār kapēc ar to jānodarbojas, kā jūs tādas pamanaties apprecēt es gan nesaprotu

Latvija - Eskorta Industrijas Anomālija
Ierakstīts

Mani vienkārši sadusmo tā nostāja un attieksme no mauku puses (protams, ne visu). Kā var sevi novērtēt uz 150 eur, ja tu esi REĀLI stulba, aprobežota un ar pretīgu raksturu un attieksmi, bieži vien arī neglīta un ar lieko svaru un/vai veca. :)

Sorry, bet spriežot pēc attieksmes un  izvēlētās leksikoloģijas iespējam pats esi vainīgs un normālu meiteni vienkārši nespēj sarunāt.  Ar nepatīkamu un rupju vīrieti es netiktos pat par 500e, ja izturies kā pret lētu mauku tad pie tādām arī tiec! Man gribētos ticēt, ka neviena normāla meitene kas ar to nodarbojas +- prieka pēc un tiešām iegulda sevi partnerī, netiktos ar vīrieti kas viņu pataisa par prastu mauku tikai 100e dēļ!!!

Atkarība No Maukām
Ierakstīts

Pārskrēju pāri diskusijai, jo uzrunaja virsraksts...  :lol:

Iespējams, šis variants jau tika kustināts un to vienkārsi palaidu garām, bet kā tad ir ar pateikšanu "NĒ"

Ja ieraugi meičiju un saproti, ka NEBŪS, vai tad nevar pateikt, ka sorry, bet nesanāks!? Kā man viens paziņa teica "Nekas nebāžu savu krāniņu kur negribās" :D :D

Man čaļi reizēm atbild "Ai Jūs te visas pērkamas, Jūs tādas un šitādas, visas tikai naudu grib", tad es saprotu, kad tā nav problēma VISPĀR, nebūs viena būs cita ;)

Tā pat par cenām, bieži tiek kūltivēts un bāzts sejā, ka cenā nav kvalitātes un no sērijas, jo lētāk, jo labāk, tad varbūt jāmaina taktika un jātiekas ar meičām nevis par 100e bet par 50e...

Pēc tā, ko esmu redzejusi un ar ko esmu satapusies (uzreiz varu pateikt, ka pieredze nav liela, nu tomēr viņa ir), šī tipa vīrieši kuriem ir tā sauktā "atkarība" vajadzētu tiešām pašiem izprast, ko tad viņi meklē un ko sagaida no sievietes! Jo esmu bijusi situācijā, kur var redzēt, ka vīrietis vēlas smuku meiteni BET ne pārāk gudru un tajā brīdī kad viņš saprot, kad tā brīža patnere nemaz nav tik dumja, cenšas parādīt šo savu pārakumu pār viņu, no psihaloijas viedokļa man tas šķita vaitrāk interesanti, kā aizvainojoši :D

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.