Kas vainas? Mēģināju pēc iespējas tiešāk aprakstīt situāciju. Varbūt varēja arī šito izlaist, bet es te sevi tiešām netaisos izcelt kkā.
Nav jau jābūt tādai kura specializējas, vienkārši man interesanti, kas būtu, ja es neko neteiktu "viņai"? Gan jau labi viņas labi jūt, ka cilvēks varētu būt nevainīgs, nezinu.
Šāda veida attiecībās (par naudu) Tu nekad nejutīsies gribēts, mīlēts, vajadzīgs. Līdz ar to tavi kompleksi tikai pieaugs.
Tu nesaprati. Man tādas attiecības 100 gadi nav vajadzīgas. Jātiek pāri pirmajai reizei. Kaut gan pēc pirmās, otro varbūt stabili vairs negribēsies, es jau nezinu, esmu vēl puisīts
Čau, te iesācējs. Dzīvē ir sanācis tā, ka uz 27 gadiem joprojām neesmu gulējis ne ar vienu dāmu. Neskatoties uz to, ka neesmu neapdalīts ar izskatu, un nenormālu uzvedību, bet drīzāk ir kaut kādas iekšējas nedrošības, nepārliecība par sevi, problēmas ar komforta zonu, kaut kas tāds. Pat kad esmu piedzēries kā suns. Principā nekad mani ši tēma nav mocījusi, kā teiksim citus varētu mocīt, bet es saprotu to, ka ja tas tā turpināsies tad bez ģimenes točna var palikt, un draugi un galvenais RADI gan tuvākie, gan tālākie sāk jau dīvaini skatīties uz to, ka mani nav redzējuši ne ar vienu meiteni kopā. Es pat tupa nevaru aiziet uz parastu satikšanos ar meiteni dēļ tā, ka nav kkas ar komforta zonu kārtībā, nezināšu par ko runāt, neatbildīšu viņas standartiem kaut kādiem utt. Domāju te ir darbs psihologam. Bet tas viss tā.
Apsveru par pirmo reizi tomēr samaksāt, par cik nauda ir un domāju, ka varbūt manī beidzot kaut kas atvērsies. Bet ko man no tā visa sagaidīt? Saitos it kā visas, vai lielākā daļa bilžu ir neīstas?! Brīdināt, vai nebrīdināt sievieti, ka pirmā reize? Kā pirms tā saprast, ka viņa būs, teiksim, saprotoša, jo ja viņa atbrauks un teiks "davaj ātri un čau", domāju, ka tur nekas nesanāks, pat ja atkal būšu piedzēries kā suns.
Ierakstīts
paldies par ieteikumiem!