PUH.lv » Sievietes meklē vīrieti seksam » KundzeIevietots: Šodien 19:42 | Lasīts: 186 | Sludinājuma ID: #6091474 |
Kundze (44 gadi)
varbūtr rīt brauc Rīga- Jēkabpils posmā ap 9 no rīta un gribi nerātnu ceļabiedrenija gatvs paņemt mani no centra tad raksti
seksa pakalpojumus pie manis nemeklēt
| Sludinājuma ID | #6091474 |
|---|---|
| Vārds | Kundze |
| Vecums | 44 |
| Pilsēta |
|
| E-pasts |
kun***@gmail.com Parādīt e-pastu
|
Sludinājums sadaļā ''sieviete meklē vīrieti seksam'', sludinājuma beigas ''seksa pakalpojumus pie manis nemeklēt''. Bļin, tad kāpēc nelikt sludinājumu vai kādā facebook grupā? Bet atklāts paliek jautājums, ko nozīmē ''nerātna ceļabiedrene''?
amurareti 122
pirms 45 minūtēm, J_S teica:Par problēmām hvz. Noraut kkādu zarazu var arī nevainīgā ballītē ar tip zolīdiem cilvēkiem. Tīri filozofiski - eskortnieci paraut bez gumijas, pieļauju, ka ir drošāk kā hvz kādu meiču, izceltu no kluba. Eskortniecēm, tāpat kā taksometriem un sabiedriskajam tr-tam, ir daudzkārt stingrākas pārbaudes un augstākas prasības pret veselību. 😁 Par rumbulniecēm utml šņagu nerunāju.
Eskortniecēm,tāpat kā taksometriem un sabiedriskajam tr-tam, irdaudzkārt stingrākas pārbaudes un augstākas prasības - teorijā tā vajadzētu būt, bet praksē tā nav(ar retiem izņēmumiem)
-varbutr-rit-brauc-ri.jpg)
Ierakstīts
Tur kur nebija pietiekami labi, nevajag iet. Par pieticību īsti neiebraucu, nesaprotu ko tu ar šo vārdu domāji, varbūt vienkārši nepareizi lietoji. Par to piedāvājumu gribētu tev oponēt, tas tomēr ir diezgan švaks. Bet protams ar un pret ko salīdzina...
Un vispār vai kāds no pēdējo komentāru autoriem ir izlasījis tēmas nosaukumu? Vai tikai bliež iekšā šajā tēmā kaut ko par pašapliecināšanos, par to ka nevajag pie kādas dāmas iet vairāk par vienu reizi u.t.t. ? Un tad brīnās, ka nav tā sauktā gfe par naudu. Es izstāstīju savu piegājienu un man tas gfe ir kādos 50-60%