Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Intīms bez komercijas
Ierakstīts
30.05.2023 в 17:33, alexparex сказал:

Ejiet uz rave tusiniem, vai online meklejiet caur Tinder vai Instagram. Viss strada, ja pats esi aktivs, adekvats un nebaidies. Vairakas reizes bija ta, ka no pirmas tiksanas lidz rokai zem biksitem ap 1,5h, bet tikpat iespejams, ka nekas nesanaks ari pec loti forsa randina :) 

Tagad censos, lai no visam meitenem, ar kuram biju gulejis vismaz 60% butu parastas meitenes, neka eskortnieces. 

Ja. Pareizi. Ta ari Ir

Link to post
Aqua Luna
Ierakstīts
26.05.2023 в 20:20, Sleeper777 сказал:

Parasta balle, nekā tur tāda nav... Pašas diez vai kāda nāks klāt un leks kaklā, bet ja diskrēti māk pajautāt, tad gan jau var ko sarunāt

Pilniba piekritu. Ta ari tur ir

Link to post
Blondy 10 postu krājējiem
Ierakstīts
19 минут назад, Blondy сказал:

Vai Tu lūdzu vari paskaidrot,  kā Tu to domāji ?

Salidzinajums ar darbavietu ir nevietā , jo pērkamais sekss ir pakalpojums . Mēs ikdienā kaut ko pērkam . Ejam pie friziera , ejam uz sporta zāli , ejam uz pasākumiem , kur jāmaksā par ieeju, izmantojam takšu pakalpojumus , utt. 
Mes izvēlamies , kur mes ejam atbilstošām vēlmēm un prasībām un par to maksājam . 
Sanāk,  kā Tu saki “ šeit TU esi tas , kas maksā “ Skarbi” , tad ja jau sanak pēc Taviem vārdiem - es MAKSĀJU, es varu uzvesties ka gribu . 
Es iekāpju taksī , es saku uzvesties, ko vien vēlos. Ēdu, skaļi  uzvedos , traucēju vadītājam darīt savu darbu, pazemoju viņu , utt. Jo es taču MAKSĀJU!  Bet .. takša vadītājs tik pat labi var atteikt klientam , ja klients uzvedas neadekvāti un necienīgi .


Tapat arī par meitenēm , jūs izvēlaties , pie kādam meitenēm iesiet atbilstoši  jūsu prasībām un vēlmēm un tas nenozīmē , kas jūs uzvedīsies pret viņam kā pret gaļas gabaliem ( vismaz es ta ceru, ka ta nav)

Ikviena  meitene izvēlas ar kuru viņa tiekās. Katrai meitenei ir TABU, katrai meitenei ir savādāki pakalpojumi . Citas piedāvā ātros variantus 30 min, minets auto, citas nē. Citas piedāvā masāžas, citas ne, utt . Tāpat meitenes izvēlas klientus , ar ko tiekas .. 
 Jūs maksājat meitenei par pakalpojumu , meitene to sniedz . Un es uzskatu, ka abām pusem ir JĀBŪT  ABPUSÈJAI CIEŅA .

Ja runajot par sevi, es nedomāju, ka man ir tik lieli filtri ( elementāras lietas - cipvecigims, adekvātums) . bet … man nav vienalga , kas mani drā…

šeit biju aprakstījusi par vīriešiem ar kuriem tiekos un ar ko netiekos .😊

Soglasen. Esli s golovoj u mujcini vse v porjadke - znacit i v shtanah s clenom toje budet porjadok. Kakoe razvitie u mujcini i kakoj on sam - takie i jenshini rjadom s nim. Kakoe povedenie idjet ot nego - to  on i polucaet v otvet.
Blondy - ti umnica )

Link to post
Blondy buduārs
Ierakstīts
1 час назад, dzeks79 сказал:

Sveiki visiem Blondy cienītājiem 🙂

Skatos sen nav neviena atsauksme par reālu tikšanos ar Blondy. 

Tātad tikos rudens/ziemas pusē ar Blondy 2x. Gribu uzsvērt ka pirms tikkos rūpīgi izvērtēju desmitiem atsauksmes te xtra par mūsu draiskulēm.

Jau vasaras beigās sāku kontaktēt ar Blondy lēnām sapazināmies, sarakste, tel saruna. Tā kaut kādu pāris ned. lencu Blondy līdz tikāmies. Gribu uzreiz piebilst tiem kuri grib uz ātro iztukšot olas Blondy nebūs īstā. Ar Blondy iespējams tikai kārtīgs sagatavots sex

Tikšanās: Jelgavas pusē, ieejot pa durvīm mani sagaidīja ar smaidu ļoti sexīgā tērpā (melnu īsu kleitiņu, augstpapēdenes ) tērpusies sieviete🤩 Vissvairāk patika ka viss notika nesteidzoties, protams es negāju tukšām rokām, puķes un dzēriens kas iepriecina sievieti, bija divejāda sajūta, bet patīkama... Itkā gāju pie tiešām ļoti profesionālas mauciskas sievietes (ko biju sapratis pēc kontaktēšanās) kārtigi nodrāzties, bet tajā pašā laikā sapratu ka ar šo intelģento sievieti var parunāt par dzīvi utt. Var teikt cik vīrišķīgs, pieklājīgs un zolīds būsi to pašu saņemsi pretī, bet tas nenozīmē ka visu laiku runājāmies😄

Pēc dušas uz gultu, Blondy ļoti sexīgi un profesionāli dabūja gaisā man daiktu. Gumija virsū un izjusti maucisks (labā nozīmē) minets un tad tika pagriezts sexīgi mazais dupsis, pavilka kleitiņu uz augšu un varēju izvēlēties kurā caurumiņā drāzt😇 Sāku ar pežuku tad pamainijām pozas un nobeidzu gumijā bet jau dupsī izdrāžot.. 🤩

Tad intelektuālā pauze un viss pa otram lāgam, gribu uzsvērt ka Blondy reāli izbauda sexu, izbauda ka ir īsta mauka ( nevis lēta un prasta ) bet izbauda ka viņu drāž un izmanto un tā nav samākota tēlošana... Kā arī otrā piegājienā drazu un paprasīju vai varu beigt uz krūtīm/sejas un Blondy teica: Protams spermo man virsū... 

Nu tā ar nobeidzu uz viņas, drusku sarunas, duša un atā... 

 

 

Polucaetsa cto Blondy umnica. Prijatno, kogda jenshina ne toljko krasivaja i sexualjnaja, no i ne GLUPAJA...s takoj i sex klassnij i vse ostaljnoe...a esli s takoj devushkoj postojanno vstrecatjsa, kak s postojannoj ljubovnicej, to i sex i obshenie mojet bitj vse luche i luche so vremenem....

Link to post
M91 abižojusies un dosies uz policiju 🤣
Ierakstīts
4 часа назад, Vienīgais Gators сказал:

V sejme - ZA NASH SCET )...Nu vot vidite - ona scitaet sebja boljshim POLITIKOM iz za togo, cto snimaet roliki na tik tok, v Fb, i vezde - i Vsjo ZA NASH SCET )...i odejda, i priceska ).- vsjo za scet nalogov...Ranjshe toje za vash scet, kto s nej vstrecalsa, no ranjshe ona bila na normaljnoj podhodjashej rabote - i delala cto to poleznoe dlja obshestva - na puh.lv - i vsjo bilo spravedlivo )))

Nicego ne imeju protiv Glorii, i ni razu s nej ne vstrecalsa...no Mi radi za tebja glorija, ni v cem sebe ne otkazivaj )...kushaj vkusnee )))

 

Link to post
M91 abižojusies un dosies uz policiju 🤣
Ierakstīts

Все прикалываетесь с нее..а она будет в сейме сидеть, критиковать все и хайповать на модных темах, и ничего не делая деньги получать. Таких и раньше много было. Ничего не имею против этой Глории. Оппозиция эта строить и развивать не может, только лаять. Потому что строить и развивать - это брать ответственность, а такие как ее партия или остальные - не способны. Karlis Ulmanis pareizi izdara, ka visus tas deputatus izmests arā. 

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.