Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Iedzert alu
Ierakstīts
16 hours ago, Tagil2 said:

Nu davai mazā, dzeram šodien.😅Esmu olimpiskais zelta puisis..

Ik palaikam jaunībā pavadīju sestdienas naktis olimpiskajā kazino un arī zelta mini jackpot izcēlu. Tā ka gaidu ziņu, iedzersim, parunāsim par olimpiskajām gultām un tad došu lai uzvelc man populārāko olimpisko suvenīru un rādi savas olimpiskās spējas😂

Vot,bļ.. Tev aplauziens,Es alkoholu nelietoju,un viss šis uz mani nestrādā 😂

Smieklīgākie Sludinājumi
Ierakstīts
3 hours ago, njā said:

Nu... skatoties (par) kādiem "brīnumiem" daļa vīriešu ir gatavi maksāt, ticēšu, ka atradīsies, kāds, kas noliks pāris simtus tikai, lai pabūtu vienā istabā ar Karameli. :D

Varu uzvarīt karameli,vismaz gastronomisko baudu gūsiet 🥺😂

Par prostitūciju kopumā un detaļās
Ierakstīts
6 hours ago, Martins Majors said:

Protams, ka ne visur un ne pie visām ua. Pēdējais piemērs- Natali (26). Ko saprotam ar konveijeru? Katrs kautko nedaudz citu. Vai 4-5 kl.dienā ir konveijers? Cits teiks, ka nav, cits- ka ir...Nu >10 dienā laikam tākā būtu konveijers.. Jeb konveijers ir tikai tad, kad nākot pie meičas norunātajā laikā Tev jāuzgaida un pēc tam atsprāgst durvis un izlido smaidīgais tomāts, kam bezmaz var paspiest roku, bet viņš redzot Tavu smīnu, strauji novēršas?...Ar tādām situācijām daudzi (arī es) saskārušies Brīv.148 kādreizējā bordeļmājā.

Daži, kas raksta par konveijeriem vispār neko pozitīvu neraksta par meičām, tipa- viss ir slikti, bet katru nedēļu eju pārliecināties cik tieši atkal viss ir slikti...

Par 148 .ir taisnība, pāris reizes biju tur dzīvokli ņēmusi,tur reāli visu laiku kāds gāja,traki ātri,mēs vēl smējāmies 😂 Nu 4 ir maz prieks UK meitenēm,jo pusē jāatdod sutenierim

Problēmas ar beigšanu
Ierakstīts

Парень,пересмотри сегодняшнюю игру по хоккею Латвия - Канада,и думою дело само пойдёт ❤️👍😂 А если серьезно то может к Урологу или сексологу сходить,они поймут причину,

Minets bez gumijas OWC
Ierakstīts

Risks pastāv vienmēr,jo ir daudz slimības,kuras norit bez simptomiem,sieviete vai vīrietis nemaz par to nezin,tas,ka sieviete ir patstāvīgas attiecības,arī Tev nedod nekādas garantijas,jo Tu nezini vai pirms Tevis viņai vēl nav bijis tāds pats kā Tu,vai viņas patstāvīgais nav staigājis pa labi vai pa kreisi,...un ticēt cilvēkiem uz vārda ,nu nav īsti prātīgi,

Jaungada novēlējumi
Ierakstīts
21 minutes ago, tetris said:

Tu runā par kādām hipotētiskām situācijām - kā būs, ja tu atsāksi, kā būs, ja kāds kaut kā nepareizi paskatīsies utml - bet es gan izteikšos par to, ko tagad redzu reālitātē. No taviem komentāriem rodas diezgan skaidrs iespaids, ka tu ienīsti gan savus bijušos klientus, gan savu pagatni, gan laikam arī sevi. Arī tad, kad tu runā par to, ko tu darīsi ar klientiem, ja atsāksi nodarboties ar prostitūciju, tu pēc būtības runā nevis par iespējamo nākotni, bet par pagatni, izspēlējot to no jauna. Šķiet, ka tev īpaši nepatik tas, ka kādreiz klientiem bija iespēja ar tevi visu ko darīt - kā tu saki, līdzinot ar "bez smadzeņu un bez dvēseļu gaļas gabalam" - un tagad tu fantazē par to, ko tu varētu darīt ar viņiem; respektīvi, par to, ka no objekta lomas tu varētu nonākt subjekta loma. 

Bet nu redzi, te ir viena problēma: pagatne ir pagatne, un to nevar mainīt 🤷‍♂️ Daudz jēdzīgāk būtu to izprast, jeb, kā saka, inventarizēt - paša spēkiem, ar psihologa palīdzību - un dzīvot tālāk.

Steidzīgi atkal ir jāaizliedz alkohola tirdzniecība,savādāk dažai labai jumtiņš sāk tecēt 😂🤦vai arī tas kaut kāds jauns kovida paveids 😂 Jā,visi vīrieši ir izdzinteņi un maitas,bet mēs bez viņiem nevaram izdzīvot 😂ar kautko tie maitas mūs aizķer,kāds ar naudu,cits zin ka pareizi locekli pielietot,citām afigenna pressite,utt🥰

"Pakalpojums->Apmaksa" vai "Apmaksa->Pakalpojums"
Ierakstīts

Stāstu,kā pieredzējusi,parasti , cilvēki,kad nāca pirmo reizi,paši deva naudiņu uz priekšu,ja,tā tomēr bija drošāk,bet gadu laikā izvērtās tāda pieredze,ka bieži nebija,ko izdot un naudas starpiba tika atņemta nākošajā reizē,vai arī tika atnesta pēc tam,tas tīri uzticības princips bija,lai gan Es vienmēr biju teikusi:"sāksim ar patīkamo,pēc tam naudas lietas"taču ir bijusi arī ļoti saubigi, kuriem tika lūgts samaksāt uzreiz,pēc atrunām un citām izdomām,tika sūtīti mājās 😂tā,ka viss atkarīgs no paša cilvēka,ja cilvēki ir bieži uzmestu,tad viņi arī ir piesardzīgi,un prasa naudu uz priekšu,Vaivari ir meitenes,kuras solītais pakalpojums neatbilst solītajam, tāpēc ņem naudu uzreiz,lai klients nepārdomāti maksāt,

Covid-19 vai tas ietekmē industriju?
Ierakstīts
2 hours ago, Martins Majors said:

... delfos no Viņķeles preses sekr.tiek ziņots, ka Ārkārtas situāciju pagarināšot arī pēc 6.dec., lemjot valdībā par to jau šonedēļ. Cita starpā norādīts, ka Ārkārtējās situācijas laikā nedrīkst sniegt pakalpojumus, kas saistīti ar izklaidi un labsajūtu...

Jau izlēma!Bet spriežot pēc Vinķeles izskata,viņai ar skaistumkopsanu un labsajūtu saistīti pakalpojumi nav vajadzīgi,un ,ja runājam atklāti, NEPALĪDZĒS 😂

Ierakstīts
7 hours ago, eprieks said:

vispār man liekas baigi interesanti, ka esi izvēlējusies turpināt foruma dzīvi ar savu veco lietotāju "@meitene91", nevis uztaisot jaunu, bez bagāžas, utt. bet tā vietā tu uzraksti zem sava nika tādu kliedzošu paziņojumu:

• NESTRĀDĀJU!!!NEKO NEPIEDAVAJU UN NESŪKĀJU

vai varētu būt, ka tev vienkārši gribās to uzmanību, ko :D ???

no otras puses, protams, žēl, ka tavas tēmas ar bildēm nodzēstas - varētu būt forši, atnāktu kāds jauniņais, skatītos - opā, kas tad tas tāds - "nesūkātājs" iedziļinātos tēmā, saprastu, ka leģendāra darbone, būtu sava hrestomātija forumam, kūltūrvēsture :D

Es taču nekautrējas no tā,kas bija,piedalis diskusijas,neko ļaunu nevienam nedaru, 😂un vispār esmu labsirdīgs cilvecins

Ierakstīts
On 11/16/2020 at 8:50 PM, Suricat said:

"Ja iet tā, kā gāja šajās brīvdienās, nav izslēgts, ka ierobežojumi tiks papildināti," sacīja Viņķele.

Pilnīgi skaidrs, ka līdzšinējie ierobežojumi netiks mīkstināti, turpināja ministre. Viņa arī apstiprināja, ka "premjers ir ļoti nobriedis un gatavs lēmumam visu izglītību likt attālināti".

Visu noteiks cilvēku gatavība ievērot ierobežojumus un ekspertu ieteikumi. Striktāki ierobežojumi varētu skart skolas, veikalus, cilvēku pulcēšanos, atzina ministre. Kā piemēru viņa minēja Austriju, kur cilvēki nevar atrasties ārpus savām mājām bez nopietna iemesla.

Hmm, a vizīte pie fejas ir vai nav nopietns iemesls? 😁

Vinķelei,visdrīzāk ir kautkada šizofrēnijas diagnoze,ja viņa kā piemēru min Austriju 😂 Jā tagad austriešus atvest uz Latviju ,un nolikt fakta priekšā,šie prāta sajūtu ar mūsu dzīves līmeni,cenām,komunālajiem,nodokļiem ,un minimāli algu 🥺😂

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.