Atkarība No Maukām
Ierakstīts
· Paslēpa Moderator, 2019. gada 5. decembris - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 2019. gada 5. decembris - Iemesls nav norādīts
Jaunības maksimālisms.
Nevēlos tevi nekādā veidā aizvainot, bet lasot ko raksti gandrīz vienmēr lamājies un bieži vien nepamatoti aizvaino vīriešus, pie pirmās izdevības sāc viņus nolikt. Uzbrukums ne vienmēr ir labākā aizsardzība.
Par roku trīcēšanu - padomā arī kā tas ir no vīriešu puses, ne visi ir ekstraverti mačo tipi. Ja tev personīgi tādi neder tad arī tā saki, bet ja vīrietis lūdz padomu kā labāk tikties, ar ko un tad sāc viņu par to nolikt, nezinot apstākļus secināt kad sekss ir slikts. Loģika?
Atkarība No Maukām
Ierakstīts
· Paslēpa Moderator, 2019. gada 5. decembris - Iemesls nav norādīts
nav jau uzreiz gultā jāmetas, var vispirms kafiju iedzert, kaut kur kopīgi aiziet? vai ne? tādos momentos pazūd iekšējais diskomforts un viss notiek.
Par roku trīcēšanu runājot, neiet runa par mīkstais vai nē, bet par to, kādas domas tev pavīd galvā, piemēram vai tu nebūsi vīlies, vai neatnesisi kādu slimību mājās no fejas, utt... bet anyway tev to nesaprast.
Valsts policijai uz šo problēmu ir cits skatījums: nosakot vecuma cenzu, valsts demonstrē nostāju pret nodarbošanos ar prostitūciju, un tā viennozīmīgi ir negatīva. Līdz 25 gadu vecumam cilvēks vēl nespēj pieņemt atbildīgu, vērtībās un izpratnē balstītu lēmumu. Turklāt pētījumi neirozinātnēs apliecina: smadzenes attīstās līdz 25 gadu vecumam. Tas nozīmē, ka, nosakot vecuma ierobežojumu, likumdevējs apliecina, ka prostitūcija nav joma, kurā valsts gribētu redzēt jauniešus.
Pionieros un komjauniešus reāli esi aizķērusies. Kopā ar kompleksu kaudzīti tas ir sūdīgs maisījums. Ir tikai normāli ja nepatīc 100% visiem un nekā īpaša ja viņi to apraksta. Uzaudzē biezāku ādu un necepies par katru huiņu,tas līdzēs. Iedomājies labāk kāda dzīve ir politiķiem,mūziķiem,aktieriem utt
Neskatos, man seriāli kas velkas padsmit sezonas nepatīk, tur pārsvarā viss sižets saiet sviestā. Breaking Bad bija priekš manis ideāls, neko nesasteidza bet arī neizstiepa uz divdesmit gadiem
Ļoti patika arī Limitless, bet to neturpināja pēc vienas sezonas. Žēl, tomēr stāsts par lielam bija izsmelts.
Tādas populāras ainas kā Peaky Blinders in Westworld priekš manis par depresīvu, Vikingus arī nevaru pabeigt jo pēc tādiem sižetiem melnie nāk un gribas stundu atkopties skatoties kaķīšu video.
Vieglai izklaidei skatos RuPaul's drag race, viegls izbrīns ka šie puiši dažkārt izskatās vairāk pēc sievietes nekā es :lol: Arī tas geju humoriņš pēc dabas nejauks, tieši pa manai modei.
Runājot par seriāliem, varbūt kāds var ieteikt labu, ne pārāk garu, vēlams ar action, medicīnas vai kriminālo novirzienu? Bez visādām maģijām lūdz.
Ja vienreiz ieliec keratīnu, tad būs jāliek līdz mati jāgriež, savādāk kā pārstāj likt - mati pukojas nenormāli. Tā kā man mati līdz dibenam un es vēl aktīvi audzēju, pati likusi neesmu, bet no n-tajām draudzenēm esmu dzirdējusi sūdzības par blakusefektiem divus-trīs mēnešus pēc procedūras. Es pabaidītos īstenībā
Mēģini visu izlasīt vēlreiz un saprast. Tas noteikti ir grūtāk nekā atplest kājas,nu bet tomēr pacenties. Diskusijā no kurienes kurš kam izspiests nepiedalos,pārāk stulbi tas šķiet.
Meitenes, jūs trakās
Nē, paldies Dievam ka man pašai rokas no dirsas neaug un visu vajadzīgo varu izdarīt mājās... Es kā atceros kā man gadus atpakaļ "galus" apgrieza... Zaudēju vairāk par 10cm no garuma, nē paldies, atkārtot nevēlos...
Nelūza, jo tā veca kuce- kas uzskatīja sevi par meistari- salons Kolonna, keratinu matos ielika knapi knapi, aplauza mati pēc tā, tajā paša salona friziere ielika dkipsninas un pazuda uz stundu , gala rezultāts , beigti mati, mīnus 68€, un smuka zengalvina
Tavas domas par mums kādu xtrā interesēs tad,kad tu apmaksāsi mūsu pakalpojumus. Šobrīd ir pretēji,taču tavam vistas prātiņam tas ir par sarežģītu. Tāpēc vienkārši un mīļi - pis prom,neapkauno savu labo maukas vārdu vēl vairāk. Paldies!
PS savas domas par sevi klāsti savā blogā,vai sameties ar Aļinku un uztaisiet hujxtru un tur komentējiet klientus no panckām ārā kamēr pīzdā tulznas sametas.
Jauku dienu
Te ir hujextra loh
Ja neinteresētu manas domas ,diez vai Tu sūda gabal te nāktu un lasītu .
Ja vienreiz ieliec keratīnu, tad būs jāliek līdz mati jāgriež, savādāk kā pārstāj likt - mati pukojas nenormāli. Tā kā man mati līdz dibenam un es vēl aktīvi audzēju, pati likusi neesmu, bet no n-tajām draudzenēm esmu dzirdējusi sūdzības par blakusefektiem divus-trīs mēnešus pēc procedūras. Es pabaidītos īstenībā
Ierakstīts · Paslēpa Moderator, 2019. gada 5. decembris - Iemesls nav norādīts
Uz šis nots vari iet nahuj ,dalbajob