Paslēpa Moderator, 2020. gada 19. janvāris - Iemesls nav norādīts
Kurš teica ka man nepatīk?Es pati runāju,pati izvēlos ar ko tikties ,bet kuru uzreiz pasūtīt tekefoniski.Un ar ko varbūt atkārtoti netikties,pat ne tādēļ ka bija problēmas,bet tupo nav mans cilvēks.Vot tāda es ahujevša paveca mauķele.Un šis saits ir dpmāts tam-lai visi,tai skaitā ahujevšās maukas kā es carētu izteikt savu viedokli,nevis tikai foršie virtuālie brašuļi savu "konstruktīvo kritiku" paustu.
Модераторы,будьте так любезны,заблокируйте меня.Šī radijumu normālu ne valodu ne adekvātu domu gāienu nav spējīgi izprast.Drīz atkal sākšu necenzēti izteikties un pāriet uz personīgiem apvainojumiem ( ну вы в курсе).Вас,ребята,так рвёт на части только от более чем адекватности моей позиции в отношении даже не данного сервиса,а вашего отношения к нему.Прочитай глазами,в чём мои претензии,а не анальным отверстием,как обычно и через что обычно привыкли всё делать в этой жизни.
Lasu es tādus kā jūs ,Hannibala kungs,un saprotu,ka neskatoties uz nestabilu finansiālu situāciju manā divbērnu atraitnes prostitūtas dzīvē, nav ne maz tik slikti.Jo tādus kā jūs,man,pat savā nožēlojamā sociālajā statusā reāli žēl paliek....
ne velti prostitūciju saista ar cilvēku tirdzniecību
no otras puses tu tagad zini kāds ir šis naudas pelnīšanas veids, ums ir brīva valsts, verdzībā neesi tātad vari izvēlēties citu naudas pelnīšanas veid
Всё начались бизнесс консультации со стороны потенциальных нелюдей и преступников.Ja man būtu tāda uzvēle,diez vai es pašlaik jūsu kočerižkas sūkātu.Молчал бы ужо
Man pašlaik nav daudz laika te diskutēt,tādeļ vienkārši nokopēšu un ielikšu vēstuli,kuru auzsūtiju moderātoriem,pēc tā,kad man rīkli te nedaudz aizbāza. Скадем так -это моя гражданская и праституточья позиция.Un,lūdzu,nerajstiet man te savas banālās jēlības.
Un es velreiz saku,un tā pat tur arī rakstīšu ka man nav nekādu pretenziju pret postiem kur rakstīts par reālu uzmešanu no mauku pusēm -kreisās bildes,sasola to ko neizpilda,paņiem naudu un met ārā,krāpšana,sutiki aiz sienas - ok.Bet kad sākās novērtēšana ,dzīvo cilvēku,tādu pat kā jūs,jūsu ģimenes locekļi,labākie draugi kā lopus,vai kā vergus pirms 200 gadiem tirgū novērtēšana,kur tiek lietotas kaut kāda baļļu sistēma,tiek lietoti tādi apzīmējumi kā "darbināšana" un kas tam līdzīgs-tas nav pareizi, tas nav cilvēka rīcība. Ok, ko jūs darītu,ja jūsu klātbūtnē tiktu ar kādu kreiso veci aospriesta jūsu draudzene,sieva,meita,māsa,māte vai vienkārši darba kolēģe,ar ko jums labas attiecības kā manta,kā gaļas gabals -kādas viņaj tur kājas,pupi,dirsa,cik vecs vai jauns purns.Cik īlgi jūs izturētu pirms sprandu tam novērtētājam otrādi apgriestu? Ja jūs atbalstat ko tādu-tas nozīmē tikai to ka sievietes kuras sniedz sex pakalpojumus par atlīdzību jūs neuzskatat par cilvēkiem tādiem pašiem kā jūs. Jebkurā gadijumā- cilvēki kas izmanto mauku pakalpojumus ir izvarotāji,kas savam upurim mēģina kompensēt izvarošanu materiāli.
Tas ir pretīgi,kad atnāk pie sievietes iebāž daiktu rīklē,pežā,dirsā,starp krūtīm,uzšauj pa pakaļu ,nošļaksta ar spermu un pēc tam uzrakst ka nekāda zvaigzne tur nav,bet nu ok,centīga kuce,vai kā ohuenno atsūkāja un kā viņai pupi kratijās jad no aizmugures ņiema. Un vel atzìmes saliek sejai,ķermenim,sùkàšanai. Lai priecājās ka Tevi sagaidija laipni un par to kapeiku ļāva iespraust.
Varat paši redzēt ka tie nedaudzie mērgļi un necilvēki kas pa manīm rakstija - tikai slavē.Bet tas ir pretīgi.Es nopietki viņus nogalinātu,ja zinātu kā tas darāms.
Pionieros un komjauniešus reāli esi aizķērusies. Kopā ar kompleksu kaudzīti tas ir sūdīgs maisījums. Ir tikai normāli ja nepatīc 100% visiem un nekā īpaša ja viņi to apraksta. Uzaudzē biezāku ādu un necepies par katru huiņu,tas līdzēs. Iedomājies labāk kāda dzīve ir politiķiem,mūziķiem,aktieriem utt
[CENSORED] ты неугомонный, ну сколько можно. Нет про меня хуёвых отзывов-[CENSORED].
Пока тут всякие особо одаренные мне бизнес консультации дают как перед такими дядечками красивыми челом бить,в глазки заглядывать и каким то праституточьим стандартам соответствовать-я вся в труде.
Takš to varu tālāk visādus nejaukumus rakstīt.Man tā pat nav kur piesieties-bildes manas,nevienu beappišu, un cena pilnīgi adekvāta. Man nav nekas pretī ,kad viens otru pabrīdina par appisējām (feik bildes,krāpšana,sola da figa ko,ka tik atnāk,bet īstenībā - huj) .Bet reāli šķiebina no tiem sīkaiem aprakstiem un piekasīšanās pie kaut kādām maznozīmīgām figņām.Jūms tik nenormāli bail kaut kādā veidā associēt mauku ar cilvēku ka rakstat kā pa lopiem.Tādeļ jau esat paši pretīgi necilvēki(runa iet pat dažiem daiļrakstniekiem).
Es sapratu kas kopīgs visiem nopietniem xtras rakstītāiem ,kas man tik ļoti kaitina.Lielākai daļai no jums vispār nav humora izjūtas.Tas tiešām ir briesmīgi,it īpaši vīrietim.Paši sevi palasat - vērtējumi kaut kādi,kādas bez naz vai flīzes dušā.Es jūs jau pa telefonu atšifrēju un pēc iespējas izvairos.Un ja tomēr lohonusj un kāds tiek pie manis uzreiz atšifrēju pēc sakniebtām lūpām un novērtojošo skatienu.Man jūs reāli žēl,jo sīkāk un nopietnāk tiek sniegtas atsauksmes-jo vaurāk tam vecim problēmas pašam ar sevi.
Nav tā ja es ienīstu vīriešus kas man maksā.Bet tie kas te raksta ar pārspīlētu nopietnību kā kura izskatās un kā sūkā,un kur kāda rēta un vai dvieļi sausi nu nav gluži mana auditorija.
Varbūt kādai tie rakstnieki -baigi foršie čaļi.А я перебьюсь как то.
Кстати один классный мужик из тех кто пишет тут - был у меня.Но он с юмором такой.Не уверена что я ему понравилась,потомучто пьяная препьяная тогда была.
Es domāju daudziem no viņiem gan sievas gan gerlfrendas ir un sex regulārs,tikai ar to norunu kad viņa sievuete sagribēs un ļaus.Maukai maksā par iespēju kaut neilgu laiku dominēt,pat pazemot un pist kā viņš grib.
pirms minūtes
Kas taa pa resno cuuku te smird? es skatos maukas vispar drosmi saeedushas un nezin savu vietu,to ar fake foto chakare cilvekus,to te parak daudz muti virina tadam tik pojebalu vajag dot,paris reizes dabuus un sapratiis ka nevar cilvekus chakaret
Ierakstīts · Paslēpa Moderator, 2020. gada 19. janvāris - Iemesls nav norādīts
Kurš teica ka man nepatīk?Es pati runāju,pati izvēlos ar ko tikties ,bet kuru uzreiz pasūtīt tekefoniski.Un ar ko varbūt atkārtoti netikties,pat ne tādēļ ka bija problēmas,bet tupo nav mans cilvēks.Vot tāda es ahujevša paveca mauķele.Un šis saits ir dpmāts tam-lai visi,tai skaitā ahujevšās maukas kā es carētu izteikt savu viedokli,nevis tikai foršie virtuālie brašuļi savu "konstruktīvo kritiku" paustu.