Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Padomi Dodoties Pirmo Reizi Pie Eskorta
Ierakstīts

Doma ir braukt ciemos, viesnīca, manuprāt, ir lieks tēriņš, bet mājās aicināt pat pārbaudītas lietas būtu stipri jāapsver, vai ir to vērts, lai bojātu auru :)

Budžets, pēc sludinājumu apskates un šeit rakstītā 150-200€, bet arī ne griesti. Principā esmu gatavs maksāt, galvenais, lai ir LABI un godīgi sakot lielākā baža arī ir par to, kā neuzrauties uz kādas Rumbulnieces :D

Padomi Dodoties Pirmo Reizi Pie Eskorta
Ierakstīts

Sveiciens,

Padalieties ar pieredzi, ko darīt un ko nē, pirmo reizi dodoties pie eskorta? Citā valstī šie jautājumi tik ļoti neuztrauktu, bet dzīvojot mazajā Latvijā, pirmkārt jau, baigi šos gājienus afišēt negribētos un otrkārt gribētos visu izdarīt pareizi jau pirmajā reizē.

1. Duša mājās, neatkarīgi no tā, ka būs jāmazgājas pie meitenes? :D Duša pēc procesa skaitās (morāli) obligāta, vai galīgi po?

2. Līdzi tikai skaidra nauda, maku labāk atstāt mājās? Doķus taču nevienam nav prasījuši? :D

3. Zvanam/rakstam no cita numura/telefona?

4. Pa telefonu/saraksti precizējam visu (cik reizes, anal, oral utt.), vai arī tikai pašu minimumu, lai meitene “nenolēktu” un tad jau skatāmies uz vietas? Un uz vietas tas būtu - pie durvīm jautājam, vai drīkst tev pieskarties? :D

5. Ja “zaķis” izrādās galīgi garām, tad kā labāk, burtiski, (a-)iziet no situācijas un vietas? Ar šo, personīgi, jūtu, ka varētu būt vislielākā problēma, jo esmu pieklājīgs un ja meitene būs daudz maz, tad varu teikt, ka nebūs grūti viņai mani pavedināt. Muļķīgi, bet negribētos pēc tam ar morāliem pārdzīvojumiem cīnīties :D

Kā ar pašu procesu, saprotu, ka atkarīgs no katras meitenes individuāli un no mums pašiem tāpat, bet ir vispār starpība, vai meitene ir eskorts, vai vienkārši meitene? Tie paši noteikumi, kas pārvedot meiteni no kluba, vai arī var slidināt uzreiz un pa “sauso”, pie nosacījuma, ka iepriekš esat par to kaut ko vienojušies? Tā teikt, naudu taču maksāju :D

Iesākumam kaut kā tā un uzreiz jau atvainojos par bērnišķīgi muļķīgiem jautājumiem, kur principā atbildes jau tāpat ir skaidras, BET tomēr gribētos kādu komentāru/pieredzes stāstu saņemt, lai pārliecinātos, ka visu esmu sapratis pareizi un varbūt kāds vēl var kaut ko papildus pieminēt un ieteikt, paldies jau iepriekš, kungi!

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.