Agrāk vēl bija viena blonda seksīga Lisa (pēc bildēm vērtējot). Dažās publiskotās bildēs fons bija līdzīgs kā Katjai. Varbūt abas agrāk strādāja kopā vienā lokācijā.
Kādam ir kaut kas zināms par šīs blondīnes? Tajā laikā neizdevās satikties, bet interesētu sarunāt mīcīšanās randiņu ar viņas, ja būtu tāda iespēja.
Izdevās pat atrast internetā dažas bildes.
On 27.10.2021. at 19:42, XXMenXX teica:
Agrāk vēl bija viena blonda seksīga Lisa (pēc bildēm vērtējot). Dažās publiskotās bildēs fons bija līdzīgs kā Katjai. Varbūt abas agrāk strādāja kopā vienā lokācijā.
Kādam ir kaut kas zināms par šīs blondīnes? Tajā laikā neizdevās satikties, bet interesētu sarunāt mīcīšanās randiņu ar viņas, ja būtu tāda iespēja.
Es jaunībā arī biju no sexystyle nopircis to smēri,kaut kāds bullis virsū,arī neko baigi nelīdzēja,tik atvēsināja galu. Paliekot vecākam,tie mēsli vairs nav vajadzīgi.
Mana pieredze kadreiz biju nopircis caur gribu.lv Spray, neatceros ne nosaukumu, neko.
Bet kadi 15 ls bija.
Reali palidzeja.
Ieej dusha, pec dushas uzreiz uzsmidzini un pec tam parejo noslauki un sakopies un tad jau spray bus iesucies un nepamanis ne perkama ne dzives biedrene.
Mazliet gals notirpa, bet dragāt varēja kā šujmašīna un pats varēji kontrolēt, vairāk sprey, vairāk darbnini.
Es biju atradis savu dozējumu, 35-40min dragā un tad beidz.
Bet tad vairs nevarēju atrast no nelegālajiem kanāliem, bet biju nopircisi kaut kadu sexystyle smerejamu, pilnigs fufelis, mazliet atvesina, bet efekts nav pietiekams.
Tas par tiem kuriem viss stav, tikai kapitulē pārāk ātri
Nu protams varu piekrist par alko un zālīti, tur var aiziet lidz spēku izsīkumam.
šis jau ir liels level up, bet ar laiku viskaut ko var meģināt
Tur nav ko čakarēties. Uzreiz ir jāpērk starpons un jāprasa lai padrāž arī un arī otrādāk, jādrāž beibe ar straponu + krānu pretīm. Nav ko bremzēt, vajag arī probēt zelta lietu, kāpj tik vannā vai dušā iekšā un dod tik vaļā. Dzīvojam vienu reizi taču. Pātadziņas un roku saites arī vajag iepirkt, tur nav ko atlikt.
Ierakstīts
Legend is back?