Neiet runa par tiesībām, bet par realitāti. Vai aseksuālas sievietes mēdz laist pa kreisi, vai tik tiešam ir tādas, kam sekss nav primārais un galvenais, lai ģimenē viss notiek?
Runājot par atkarību / iešanu pa kreisi utt., kas te vairākkārt pavīdēja. Ko veči saka par iespēju, ka sievietes dara līdzīgi? Varbūt citās vietās un formās, bet, ka arī slīd pa kreisi? Vai arī Jūsu pieredzē / skatījumā sievietes seksa dēļ diez vai slīdēs pa kreisi?
Ieteiktu labāk ņemt Spedra no savas un paziņu pieredzes. Efekts jau pēc kādām 15min, nevis stundas. + Labākais, ka arī nav nekādu blakusparādību + var pat kkādu alko ieraut un nekas nav.
Te daļa komentāru tādi interesanti. Nav jau runa par kaut kādu zirga izmēra daiktu, bet ir skaidrs, ka ir džeki, kam varbūt garumā ir tie paši 13cm un grib dabūt savus 16cm, tāpēc arī interesējas. Cik es zinu par to visu - nav īsti uztura bagātinātāju / maģisko tablešu palielināšanai, bet l-arginīns un kas tik tur vēl ne var ļoti minimāli palīdzēt procesā, jo palīdz stiept audus vai šķelt tur kko utt., bet bez tā var iztikt. Ar jelq un stiepšanu esot mega ilgtermiņa skrējiens, bet kā ir ar rezultātiem - baigi grūti pateikt.
Kaut kādi seksologi piedāvājot pat kursus kkādus, kur varot pa 3 mēnešiem kko pagarināt, bet cik tā visa opera ir patiesa, nezinu...
Vroģe, atsauskmes esot labas, ja ar prātu visu dara, domāju jāsāk, mēģināt 10 minūtes dienā
Es tikai internetā esmu lasījis atsauksmes, bet tur jau arī viskkas var tikt rakstīts... Tāpēc īsti neticu. Vēl raksta, ka stiepšana uz visām pusēm rezultējas garuma pieaugumā, bet kā tur īsti ir.. nezinu.
Ierakstīts
nevaru saprast - priecāties vai bēdāties, ka der standarta prezervatīvi un nekas nespiež?