Nē , normāli jūs toč neesat. Krāpnieks, tufta, spams, un vis beidzot kronis visam Gobzems. Nu paldies, par mēģinājumu kādam, kurš saskāries ar problēmu palīdzēt, saņemt tik jaukus epitetus. Atbildēšu vienkārši: nepatīk ko rakstu, EJ TIRST.
Raksts nav reklāma, dalos tikai ar pieredzi, reāliem notikumiem un sajūtām. Raksta mērķis ir palīdzēt kolēģiem atgūt nedaudz (vai daudz) zudušo vitalitāti. Zinu cik vīrietim ir svarīgi atgūt pārliecību par saviem spēkiem.
Esmu precējies 30+ gadus ar vienu un to pašu sievu un nekad, nekādos apstākļos, man nav bijis ne vismazāko problēmu ar potenci, kaut sieva jau sen seksuāli nepievelk, bet ar viņu tomēr ir jautrāk, kā ar roku. Dzīves laikā ir papilnam bijis mīļāko un arī ar prieka meitām ir bijis papilnam piedzīvojumu. Pārkāpjot 60 slieksni sāku ievērot ka uz jaunākām un seksuāli pievilcīgākām sievietēm mana potence vairs nav tik pārliecinoša, kā mājās ar neinteresanto sievu. Uztraukums? Bailes izgāzties? Nezinu un nemeklēju cēloni. Tad vienā jaukā dienā iepazinos ar 15 gadus jaunāku, precētu sievieti, ar kuru izveidojās romantiskas retas, bet ļoti kaislīgas attiecības. Abiem ļoti patīkamas. Tomēr jutu ka netieku sievietei līdzi. Viņa ir ļoti kaislīga. Draudziņš tāds pamīkstāks uz beigām paliek, bet sievietei vēl gribētos. Tas nebija katru reizi, bet ik pa laikam. Palasīju šo forumu un devos pie urologa. Nekādas problēmas viņš nekonstatēja. Vaļsirdīgi izstāstīju problēmu un urologs saprotoši mādams ar galvu izrakstīja Spedra 200mg 4 tablešu iepakojumu. Rekomendēja sākt ar pusīti stundu pirms. Ieteica pārbaudīt testosterona līmeni. Nolēmu netērēt laiku mērījumiem un nopirku internet veikalā Tribulus Maximus amerikāņu Bioteh ražojuma. Testosterona būsteris vingrošanas zāļu fanātiem. Bezrecepšu pārtikas piedeva. Padzēru kādas 10dienas katru rītu Tribulus un jau jutu izmaiņas, vajadzēja tikai padomāt par savu mīļāko, kad pitons jau kļuva nemierīgs. Pienāca randiņa diena. Ieņēmu pusīti Spedras stundu pirms. Pēc pusstundas sāku izjust nelielu siltuma vilni. Sekss bija vienkārši grandiozs. Parasti mums bija nelielas priekšspēles rotaļas, bet šoreiz tas izpalika. Es biju uzvilcies ne pa jokam. Nabaga meitēns beigās saļima, viss, alles. Neesot nekādu spēku vairs. Es protams staroju, jutu ka varētu vēl krietni turpināt. Kā jau rakstīju tā ir mana personīgā pieredze un iespējams kādam citam nebūs nekāda efekta. Varbūt tas bija placebo efekts. Bet karstumu es jutu vēl kādu laiku, un uzbudinājumu arī.
Domāju kolēgas gribēs zināt cik tas izmaksāja. Spedra 200mg 4 tabletes gandrīz četrus sarkanos, tātad pusīte piečuku. Tribulus Maksimus 1500mg Bioteh 90kapsulu divi četri eirorubļi ar omnivas piegādi
Nu grūti jau atbildēt uz ko šādu tā konstruktīvi un ar risinājumu. Varu tikai padalīties ar savu “pieredzi” un motivāciju doties pēc pērkamas tuvības.
Man laikam ir svarīgs pieskāriens, tuvība (arī emocionāla) un saskaņa/harmonija. Visvairāk laikam izbaudu erotisko masāžu. Arī pie prostitūtām uz kniebienu esmu gājis. Bet masāža mani padara laimīgu - aprūpētu un apgādātu. Lai arī esmu attiecībās jau gadus 4, un sūdzēties nevaru, bet kāda zemapziņas vai bērnības trauma “justies nemīlētam” ved un motivē mani sajust tos pieskārienus un rūpes ar ko nepietiek tikai no viena, vistuvākā cilvēka.
Atmest šo ieradumu grūti. Kāpēc? Tāpēc ka šo dāmu izpildījums liek sajust ko tādu, ko nespēj gūt ar ikdienišķu partneri. Pat ja Tev ir 30 gadi un neesi neglītenis vai pretīga rakstura cilvēks. Problēma, protams, ir manī, taču pērkamā tuvība man sniedz kaut ko ārpus ikdienišķām sajūtām un rūpēm.
Vai varētu atmest - iespējams. Nav jau tā, ka tas viss ir kas fundamentāli svarīgs dzīvei, taču ja uzdod jautājumu - ko es vēlos? Es vēlos būt fiziski “mīlēts” vai glādtīts. Kaut vai uz stundiņu...
Skumji, taču taisnība.
Domāju ka tas ir arī raksta autoram un lielākai daļai mums - atkarīgajiem. Man izdodas tikt vaļā no vēlmes atkal un atkal kāpt uz grābekļa tā kā kāds te minēja, atrodot traku, reāli traku mīļāko. Tad neko citu vairs negribu. Bet viņu ir maz un viņu trakums dažreiz ir tikai biznesa projekts
Bŗīnums ka diskusijas locekļi nemin tādu lietu kā "rodas atkarība" , tikai Martins.may20 to pieminēja. Citā tēmā inspektors Caps to ir pieminējis. Laikam ne visiem tā veidojas. Tā ir atkarība no asām emocijām, pirmā tikšanās un uzreiz sex. Medmieka iekarotāja sajūta vai kas cits. Šī atkarība liek atkal un atkal meklēt jaunas un nebijušas sajūtas ar jaunām un citām fejām atkal un atkal
Patiesībā kā ekonomiskais variants, nebija ne vainas. Darbojās ar atdevi un entuziasmu. Varēja sarunāt arī izbraukuma sesijas. No Jaunā gada pilnīgā oflainā.
Tas kas liek tos sludekļus nonstopā , ēpasts sākas ar edg..... Vai arī tas Edgariņš ir safanojies uz anālo seksu ne pa jokam ar Baibuci 🤪 Nu nez. Man personīgi tādas kaulainas ne visai.
Meitenei Salaspilī galvā viss ir sajucis. Grib čali, naudīgu. Grib pastāvīgas attiecības. Tiktāl viss ir pareizi un apsveicami ! Un tad pēkšņi bāc pa pieri - tu būsi mans vergs un piķosi par katru buču! Es būšu tava algotā prieka meita! Nah tāda vajadzīga? Iepazīšanās portāli lūzt no brīvu nedabūjušu sieviešu pūļiem! Ir tikai viena problēma, vajadzīgs nedaudz laiks un daudz šarma lai tās brīvās godīgās tev atdotos bez maksas. Mums precētiem, aizņemtiem darbos un cīnoties ar visām dzīves sagādātajām raizēm īsti nav laika ar to šarmēšanu nodarboties. Plus lai kādas , bet mīļāko attiecības tomēr rada pienākumus, kurus jāpilda. Daudz vienkāršāk ir kad rodas noskaņojums un vēlēšanās uzrakstīt vai piezvanīt kādai geišai un bez saspringuma atslābināties. Cienījamās geišu kundzes un jaunkundzes! Saskarsmei ar jums jābūt vieglai un vienkāršai, bez nevajadzīgām prasībām un noteikumiem. Ar skaidri definētām cenām. Ar redzamām īstajām figūrām!
Prostitūtas tagad iedomājas esam ļoti varenas. Femkas ibio, tas nekas ka sūkā par naudu gandrīz jebkuram. Nu un attiecīgi mēģina diktēt noteikumus. Un jaunie čomi jau ir kā lupatas, ko saka to dara. Maksā cik prasa. Tas nekas ka meiča neglīta, neko nemāk, komunikāciju drausmīga, cena vienalga 60. Tak sūtiet tās nekauņas pupās. Lai pasēž tukšā dūšā.
Būsim atklāti. Korona ir sapisusi arī šo biznesa nišu. Ja gribi aiziet pie savas sen zināmās fejas , bet ir nedaudz ( bļadj , stipri daudz ) bail no vīrusa tad tas nav nekāds kaifs
Ierakstīts
Nē , normāli jūs toč neesat. Krāpnieks, tufta, spams, un vis beidzot kronis visam Gobzems. Nu paldies, par mēģinājumu kādam, kurš saskāries ar problēmu palīdzēt, saņemt tik jaukus epitetus. Atbildēšu vienkārši: nepatīk ko rakstu, EJ TIRST.