Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Pērkamais Sex Vs Mīļākā Vs Laulība
Ierakstīts
12 minutes ago, Blondy said:

Gribu piekrist, ka tiešām sievietes pašas izprovocē savu vīrus /draugus uz sānsoļiem . Nekas nenotiek tāpat , ir iemesls , kāpēc virietis meklē seksu ārpus mājas . 
Sievietes ir daudz emocionālākas nekā vīrieši , aizskarts viņas  EGO, daudzas sievietes uzskata, ka viņas virs ir viņas īpašums , tāpēc ari viņas brūk virsū ne tikai vīram par sānsoli , bet sieviete tajā pašā laikā  aizmirst mazu niansi, padomāt , kāpēc tā noticis un izvērtēt sevi.

Rakstot šo postu, iedomājos jums pajautāt ,ja būtu otrādi . Ko jūs darītu , ja jūs uzkertu sievu/ draudzeni par sānsoli. Jūsu rīcība ? Jūs zvanītu vīrietim un runātu ar viņu, vai jūs tikai risinātu šo jautājumu tikai ar sievu ? Interesanti, kāda  jūsu rīcība, ja būtu otrādi 😊

Vispār jau cilvēki pēc dabas ir poligāmi radījumi - attiecīgi vienas sugas ietvaros abi dzimumi ir līdzīgi un tātad poligāmi ir gan vīrieši gan sievietes.

Liela daļa gan pēc laulības spēj ierobežot poligāmiju un palikt monogāmi ar savu partneri - tam ir vairāki aspekti kas to ietekmē un veicina.

Ir neliela daļa kuri jebkurā gadījumā paliks poligāmi un viņiem būs vairāki seksa partneri arī ja laulības seksuālajā dzīvē viss būs kartībā ar savu laulāto. Tas gan par sievietēm gan vīriešiem tādi būs

Pārsvarā gan protams pirms krāpšanas laulībā jau bija ļoti daudzi apstākļi kas to ietekmēja, taču tie tika ignorēti un neatrisināti. 

Kā teicis modernās psiholoģijas tēvs Freids - tad ja tu nodarbojies ar seksu ar kāda cita precētu partneri, tad tu tajā brīdī tādā veidā noskaidro attiecības ar viņa vīru/sievu...

Atbildot uz tavu jautājumu - tad ja tā nebūtu bijusi manas partneres izvarošana, tad es neredzu iemeslus risināt šo situāciju ar citu vīrieti, jo problēma jau būtu starp mani un manu sievieti!

Esli kabila nezahochet, togda kabelj nezaskochet 🤷🏻‍♂️😄

Link to post
Par prostitūciju kopumā un detaļās
Ierakstīts

Nu un tālāk ko šantāžists darīs ar to ka nofilmējis ka kāds piebrauc pie nama un ieiet iekšā? Tajā namā tiek izīrēti dzīvokļi un tas ir parasts īres nams, kādu Rīgā ir papilnam. Nav jau tas bordelis oficiāls, tur dzīvokļus īrē arī tūristi un citi pilsētas viesi.

Atbrauci ar biznesa partneri satikties, kurš ieradies uz īsu vizīti.

Kas notiek dzīvoklī aiz slēgtām durvīm, to arī šantāžists nofilmēs? Un ja to arī nofilmēs, tad jau vienalga ar kādu auto atbrauci, kur to noparkoji vai arī kājām atnāci.

Interesanti, vai tiešām kāds no mums šeit ir tāds svarīgs putns, ka kādam būtu tik interesants lai rafinētākās afēras izplānot 😂

Ministri ar dienesta auto un oligarhi jau paši nebrauks uz V22 un tamlīdzīgām adresēm, viņi izsauks fejas pie sevis 

Link to post
Par prostitūciju kopumā un detaļās
Ierakstīts

Es kaut kā cik reizes esmu bijis V22, tad vienmēr esmu meklējis Parking uz ielas. It kā veiksmīgi, taču ir bijis kad nu tā diezgan knapi kāda vieta gadījusies kur iespraukties.

Pēc dabas esmu slinks un lieki staigāt negribas.

Taču esmu ievērojis ka vienmēr ir kāda brīva vieta turpat pie mājas tur zem zīmes "P tikai ar Vagonu ielas 22 atļaujām"

Tāpēc jautājums vai kāds no biedriem tur novieto auto kad iet pie nama iemītniecēm?

Tipa uz stundu neviens nekādus sodus nesaliks, jeb varbūt ja atbraucu ciemos pie nama iemītnieces, tad ar viņas atļauju drīkstu tur parkoties uz to laiku? 😄

Link to post
Par prostitūciju kopumā un detaļās
Ierakstīts

Parasti tā tas ir jā, protams 👌

Taču ir arī gadījumi kad šis apgalvojums neiztur kritiku.

Piemēram viena meitene nosauc man zemāku cenu nekā citiem foruma biedriem un tajā pat laikā otra nosauc augstāku. Pie tam tā kura nosauca man augstāku par standartu, vēl sūtīja bučinas un rakstīja ka lai brauc ciemos kaut tūlīt, tā ka ja gribētu štobi otjibalsja, tad tik atvērta nebūtu.

Piedevām es visos gadījumos pirmoreiz saziņu uzsāku ar standarta copy/paste ziņu, kurā pietiekami korekti un konkrēti un bez liekas ilgas saziņas viss skaidrs.

Ja būtu nepatīkama saruna, tad visas teiktu lielākas cenas, nevis 99% gadījumu viss sakrīt, un kāda pat nosauc zemāku cenu.

Un dažas dienas iepriekš foruma biedrs ierakstīja atsauksmi kur minēja samaksājis lielāku cenu nekā es tajās pašās dienās citai fejai.

Protams pofig, kur aiziet ciemos nu galīgi netrūkst, un konkrēti man personīgi tikai 1 šāds gadījums ir bijis ka cena augstāka nosaukta, bet redzot ka arī citiem biedriem tā atgadās (kuri forumā korekti uzvedas, un tas arī liecina ka dzīvē ir adekvāti), tad skaidrs ka kaut kādos brīžos dažām pakalpojuma sniedzējām ieslēdzas citi tarifi no klienta neatkarīgu apstākļu dēļ.

Brīvais tirgus - katrs nosaka cenu kā grib 😄

Bet nu es vados pēc principa ka "pustj žadnost fraijera gubit" un pie tādas kura man nosauks augstāku ciparu nekā citiem, es točna pa tādu ciparu neiešu, ne naudas bet principa pēc 😁

Link to post
Par prostitūciju kopumā un detaļās
Ierakstīts
30 minutes ago, XXMenXX said:

Ir runāts ar dažām draiskulēm par viņu peļņu mēneša griezumā. Dažas labas pelna kā minimums pat sākot no 2500-3000€ mēnesi un paturam prātā, ka tas jau nav "uz papīra".

Tāda vidēja Rietumeiropas alga sanāk. 

Var teikt ka tas pats kas ja strādātu vidēji parastu darbu attīstītā valstī. 

Ja pieņemam ka tāds pats ienākumu līmenis sanāk prostitūtām Vācijā, Nīderlandē, Francijā un tamlīdzīgās valstīs, tad varētu teikt ka standarta ienākumu līmenis. 

“Nothing speshal”, vai tirgo savu gaļu vai kebabgaļu ēstuvē 😂

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.