Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai

Sveiki!

Man ir tāds stāsts, ka draudzenei kopš hormonālās spirāles ielikšanas libido ir faktiski uz nulles. Tā bija jau, kad iepazināmies, bet nu sākumposmā, kamēr rozā brilles, nebija tik uzskatāmi, un arī viņa bija iemīlējusies un izrādīja biežāk iniciatīvu. Šobrīd ir tā - man reāli gribas seksu katru dienu - rītā un vakarā. Viņai - principā tā īsti negribas vispār. Bet nu, kompromiss ir tāds, ka katru otro dienu, varbūt katru trešo dienu - mums ir sekss. Man ar to ir pamaz, tāpēc bieži jūtos negribēts, dusmīgs, aizvainots un nav garastāvoklis. Turklāt apziņa, ka viņai līdz galam negribas arī pabojā nedaudz noskaņu... Gribēju interesei uzjautāt:

1.Cik bieži Jums ir sekss MĀJĀS.

2.Cik bieži Jums reāli gribas? (Respektīvi, vai katru reizi, kad gribas variet dabūt)

3. Vai kādam ir līdzīga pieredze ar to ka sieva vai draudzene uz kontracepcijas tabletēm, vai spirāles pazaudē vai samazinās dzimumtieksme?

Man arī gribētos gan rītā gan vakarā, BET reāli sanāk pāris reizes nedēļā... :(

No sākuma bija biežāk, tagad, varbūt, rutīna utt??

Sievai spirāle, nemācēshu teikt vai hormonālā vai kāda cita...

Parasti atrunas nav tālu jāmeklē, tad nogurums, tad "rīt agri jāceljas", tad ikdienisks kašķis, no sērijas, pārmācīšu tevi nedodot :):D

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.