Vai šajos laikos var sakomunicēt sieviet bez komercijas? Atceros ~ 20 gadus atpakaļ. Bija pa pilnam un tikos ar vairākām. Tagad nezinu kur meklēt.
Es domāju laika gaitā Tev vienkārši ir samazinājies cilvēku loks ar ko komunicē. Padari aktīvāku savu personīgo dzīvi. Ir taču Tev kādas intereses, hobiji vai aizraušanās. Izmanto to kā veidu kā paplašināt paziņu loku, tad arī pišuki vairāk būs. 🤷🏻
06.03.2023 в 20:49, Blondy сказал:
Var dabut bez komercijas . Bet… sieviete tāpat skatīsies, kāds jūs esat virietis.
ka sapratu, jautāja šo jautājumu virietis , kurš precējies , vai ne??? Var jau dabut kādu izsalkušu , kurai gadiem sekss nav bijis vai kāda precēta dāma , kurai vajag piedzīvojumus.
parasti paštiekama sieviete izvēlēsies vīrieti, kurš viņu mācēs novērtēt . Atkārtoju, es nerunāju par pārmērībām .
Vīrietis kas mācēs novērtēt, vai vairāk vīrietis kas spēs izklaidēt? Cik svarīgi ir piemēram Tev, lai vīrietis spēj izraisīt Tev to pašu smaidu?
Sekoju lidzi jau kadu laiku visai šai situācijai. Tur ir tā.
Neizskustināms objekts sastopas ar neapturamu spēku .
Part I Prologs. Nezūdošais ļaunums
Kaķis istajā vārdā Morena,brunete ar tetovējumu(gluži kā tajās slavenajas grāmatās tipa "Meitene ar pūka tetovējumu'' tik bu'dzeta versija), pa dienu strādā ,kā krāsotājs Andris, pa nakti ,kā divas fejas draudzenes, betmeitenes , apkaro krānus no spiediena,un vienu no tām draudzenem sauc, Alina,Lada,Katy,REAL MILF,Dzintra,Dana.
Part II Femme Fatale
Tā nu lūk Māris ir reiz ticies ar viņu. Alina,Lada,Katy,Helga,REAL MILF,Dzintra,Dana esot atstājusi savu puiku Sidlavu batutos pie tirdzniecības centra, pati aizbrauca uz tikšanos ar Māri.
Part III Dvēseles atlikas.'' Esmu cilvēks vai briesmonis?''
Pasakums esot bijis fantastisks, PSE,GFE viss bija ideāli.......ja ne tik viena lieta..........mazais Sidlav batutos. Marīm galvā nelikās, ka bijis tik fantastisks seks ar ,tik cietsirdigu sievieti, viņu neatstāj doma, ka vajadzēja darīt ko vairāk....bet ko......Tā nu mokoties ar vainas apziņu,kaunu ik pa laikam parādās forumā, mazliet cerot , varbūt ,ka viņam kāds piedos, jo Dievs viņa liecieniks viņs sev piedot nespēj, vainas apziņa ir kļuvusi par neizkustināmu objektu. Katru nakti guļot viņs skatoties debesīs prasa ''esmu cilvēks vai briesmonis, ja esmu cilveks tad sanāk ,ka esmu slikts. Ja esmu briesmonis tad vai tāda ir mana daba?''
Part IV Gara spēks
Tā nu ir pagājis kāds laiks un Mazais Sidlav nav vairs mazs, ir pieaudzis, paspējis pasportot, pastrādāt, sakrājis dzīves pieredzi savu, un protams citu, jo aktīvi interesējās pa filozofiju un citām līdzīgām lietām,par spīti savas mātes Alina,Lada,Katy,REAL MILF,Dzintra,Dana centieniem izpostīt viņa dzīvi.
Part V Kaķim ir 9 dzīvības.
Gadiem izlasijis un izstudējis Suņdzī "Kara Maksla" nu beidzot ir sameklējis Māri, kuram nav piedevis pirms daudziem gadiem nodarīto,proti to ,ka Māris nedarija ko vairāk, un nepaglāba puiku no savas mātes Alina,Lada,Katy,REAL MILF,Dzintra,Dana.
Part VI Atriebība gardāka,kad pasniegta auksta
Tagad beidzot atradis vienigo civēku kurš vareja, bet izvēlējas nepalidzēt emocijas,domas ar kurām grūti tikt galā....smalki gadiem izstrādātias plāns vairs pavisam neiet pa plānam un aizvainojums kā neapturāms spēks laužas ārā.
Varbūt esmu kko palaidis garam, bet izskatās ,ka situācija ir tāda.
Kafijas krūze... Satikos ar vienu, tā bija manāmi iereibusi, bet simpātiska. Lai neizrautu uz kašķi pateicu ka nav manā gaumē un piedāvāju benzintanka kafiju par iztērēto laiku. Pēc pailgas sarunas pati uzkāpa virsū... Sludinājumā prasīja 80 eiro...
Ierakstīts
Es domāju laika gaitā Tev vienkārši ir samazinājies cilvēku loks ar ko komunicē. Padari aktīvāku savu personīgo dzīvi. Ir taču Tev kādas intereses, hobiji vai aizraušanās. Izmanto to kā veidu kā paplašināt paziņu loku, tad arī pišuki vairāk būs. 🤷🏻
Vīrietis kas mācēs novērtēt, vai vairāk vīrietis kas spēs izklaidēt? Cik svarīgi ir piemēram Tev, lai vīrietis spēj izraisīt Tev to pašu smaidu?