Kādas problēmas - pasaki, ka bez prezervatīva nekas nav iespējams. Un viss! Galvenais - saki to noteikti un laipni. Normāli domājoši vīrieši sapratīs pareizi, bet kretīni nesapratīs nekad. Un vēl - tici vai nē, bet lielākajai daļai vīriešu, kas izmanto prostitūtu pakalpojumus, sava veselība ļoti rūp - pat ļoti. Kāpēc prasa, vai kas iespējams bez preža? Tā ir pakalpojumu sniedzējas pārbaude. Elementāri. Voila!
Ja tā ir pārbaude, tad kad atbildu ka "VISS AR GUMIJU" saruna beidzas? Nav svarīga veselība.
Esmu pērkama meitene jau pāris mēnešus. Nevaru saprast, latvijas vīriešiem ir pilnīgi nospļauties uz savu veselību? Dienā saņemu ap 60zvaniem, un 50 no zvaniem beidzas ar frāzēm "Var bez gumijas?". Par savu veselību varu apgalvot 100% ka esmu vesela. Neko bez preža nekad neesmu darījusi. Kuni nepiedāvāju, neskūpstos. Tie kas saka, ka tā nevar inficēties-var un ka vēl!!! Cenšas izlocīties ar frāzēm "esmu precējies" "esmu armijā" un vēl sazin ko. Vieglāk atbildēt lai beigtos šīs lūgšanās "esmu slima, vēl gribi bez preža?" Vīrieši, nu padomājat, tas ka varat nomest naudu par seksu visu atlikušo dzīvi gribat mocīties ar sts?
Ierakstīts
Ja tā ir pārbaude, tad kad atbildu ka "VISS AR GUMIJU" saruna beidzas? Nav svarīga veselība.