Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Kāpēc mans dzimums ir tā∂i?
Ierakstīts
18 hours ago, PepeTheFrog said:

Pa lielam nav svarīgi ko ar viņu izdarītu. Atnāca publiski "smirdēt" nepareizajā vietā un brīnās, ka visi viņu sūta dēt. Kaut ko tur vēl par audzināšanu piesauc - tad padoms, ko man mācīja vecāki "izsaki savu viedokli kad to prasa (situācija vai cilvēks utt)", ja to neprasa, tad gudrāks būsi paturot to pie sevis.

Kopumā piekrītu Tev, bet man tik un tā patīk doma, ka viņu paņemtu priekšā 🤷‍♂️

Link to post
Девственность
Ierakstīts
1 hour ago, traxer said:

Это ты дурачок. Если после изнасилования на или в ней не будет днк насильника, тогда трудно будет доказать преступление. По Крайней мере так в Америке происходит.

А, ну понятно, что реально дебил. Еще и США приплел, о котором вообще ни хера не знает. Почитай для образования:
https://nij.ojp.gov/topics/articles/sexual-assault-cases-exploring-importance-non-dna-forensic-evidence

In cases in which probative DNA evidence is not readily available or offers little or no meaning to the allegations being made, an accumulation of non-DNA forensic evidence can be what ultimately leads to a successful conviction.

Link to post
Девственность
Ierakstīts
On 2/25/2023 at 10:02 AM, traxer said:

Ar prezi nav tieša kontakta, tad tas neskaitās par kontaktu, tas jau ir 

Savukārt anālais sekss, orālais sekss, masturbācija ir cita veida seksuālās aktivitātes.

Блядь, ты реально дебил или прикидываешься? Поймай на улице бабу, выеби ее в презервативе, а когда полиция приедет, расскажи им, что это не было сексом. Потом отпишись, как успехи. 

Link to post
Par prostitūciju kopumā un detaļās
Ierakstīts
15 hours ago, traxer said:

Kāpēc es. Es runāju par Latvijas strādniekiem.

Redzi, kadreiz - piemēram, 19. gadsimtā vai 20. gadsimta sākumā - sekss par naudu bija plaša pateriņa pakalpojums: prostitūtu bija daudz, cenu diapazons ļoti plašs, bet daudzas meičas cenu ziņā bija pieejamas arī strādniekiem, un līdz ar to aiziet uz prieka namu bija kas līdzīgs kafejnīcas apmeklējumam: katru dienu varbūt strādnieks tur neies, bet ja tomēr gribēs, tad ilgi nedomās, jo skāde maciņam nebūs liela. Mūsdienas sekss par naudu ir gan vairāk uz luksusa pakalpojuma pusi - piemēram, kā aizbraukt uz nedēļas nogali uz kādu Eiropas galvaspilsētu: atļauties jau var, bet ja serviss ir līmenī, tad lēti tas nebūs. Piemēram, es labprāt gribētu paņemt kādu beibi uz visu dienu, lai ne tikai nodrāztos nesteidzīgi, bet arī izbaudīt masāžu, papļāpāt utt. Bet nu sorry, atļauties to gluži nevaru pat ar visu IT algu, jo ir rēķini, kredīti un ģimene 🤷‍♂️

Link to post
Par prostitūciju kopumā un detaļās
Ierakstīts
52 minutes ago, Delfi komentētājs said:

Ko nozīme tavā skatījumā putni?😁ja tā runājam , mums visiem ir dīvainības un putni , tikai nesaki , ka tā nav 😁

Dīvainības un putni ir visiem, bet jautājums ir par to, cik tās ir lielas, kā arī vai tās parādās profesionālajā darbībā. 

Link to post
Intīms bez komercijas
Ierakstīts
4 hours ago, balovnik said:

Незнаю насчёт бесплатного секса, где вы такое взяли? Его нет вообще🤨. Жена берет с тебя деньги и желательно всю зарплату, любовница также, и в итоге продажная женщина самая честная в этом отношении, что это за совет сходи туда где тусят тоже развод на деньги, коктейль купи покорми потом ещё отремонтируй что нибудь. Так что басплатного секса нет априоре 🙄

Разница в том, что в "самой честной в этом отношении женщине"-проститутке до тебя уже побывали хуи половины Риги. С женой, если женился хоть немного с умом, такого обычно не бывает :D

Link to post
Девственность
Ierakstīts

Да ладно, "знакомый" 😆 Хорош заливать 😉 Нет, ты не девственник, если уже занимался сексом. А в презервативе, в кулечке ли из Maxima или без защиты - это уже несущественно. 

P.S. Но, конечно, начинать половую жизнь в 35 лет - это полный ахтунг 🤦‍♂️

Link to post
M91 abižojusies un dosies uz policiju 🤣
Ierakstīts
1 minute ago, Kurbads said:

Kādu termiņu tu gribi?? Kad tev sāpēs, tu jau tagad nespēj atbildēt kāda sakarā tu mani esi par cirvi nosaucis. Es esmu pārliecināts ka termiņš te nelīdzēs. Kaut gan tev ir visas iespējas patīt atpakaļ un pafiltrēt. 

 

Tikai cirvis var nesaprast, par kuru termiņu te ir runa. OK, skaidroju īpaši apdāvinātiem: par termiņu, kurā tu apņemies mani pārmācīt. 

Link to post
M91 abižojusies un dosies uz policiju 🤣
Ierakstīts
1 hour ago, Kurbads said:

Bet apsaukāties? Tad kad būs jāatbild, tu taču zini kā būs, sāpēs 🤨tad kam tā darīt, turklāt bez pamata? 

Tas, ko es zinu, ir tas, ka Internets ir pilns ar pizdaboliem, kuri māk draudēt, bet ar to viss arī beidzas ;) 

Bet nu nosauc termiņu, kurā es vai nu atbildēšu, vai nu tu tiksi pasludināts par fuflogonu. 

Link to post
M91 abižojusies un dosies uz policiju 🤣
Ierakstīts
2 minutes ago, Kurbads said:

Nu nevar būt ka forumā ir tādi diletanti?? 🤨 

Sabarojis-iedevis mutē, īpaši neattapīgajiem - vai kādam reāli ir minetu veikusi attiecīgā nu jau saeimas darbiniece? 

Es gan nebrīnos, kā forumā ir pāķi, kuri nespēj normāli domu noformulēt. Ja tev liekas, ka var sabarot veceni ar gumiju virsū, pamēģini apēst banānu ar visu mizu vai pasukāt čupa-čups ar visu apvalku 😆 Jebaaal, kas par cirvi 😆

Link to post
M91 abižojusies un dosies uz policiju 🤣
Ierakstīts
8 minutes ago, Valters84 said:

Kas vinai ar izglitibu? Ir macijusies vai nopirkts papirs? Man nav iebildumu,ka pelnija ar senako profesiju,bet ir iebildumi,ka gaterists saraksta cv visadas labas lietas un ar chomu busanu tiek saeima un atbalsta krievijas agresiju Ukraina. Ka tads ierednis var lemt par valsts labklajibu?

Es neesmu M91 politisko aktivitāšu fans, drīzāk jau otrādi, bet nu tomēr: vai tu pats spēj kaut cik kompetenti spriest par politiku, ja pat nezini, ka Saeimas deputāts nav ierednis? 🤣

Link to post
M91 abižojusies un dosies uz policiju 🤣
Ierakstīts
19 minutes ago, PepeTheFrog said:

Nope. Par šantāžu bija joks, bet pārējais nē. Vairāk fascinē Drošības dienesta darbs, kuri pieļauj tādu radikāļu piedalīšanos Latvijas politikā.

Pag, bet ko tad tu gribētu: lai mūsu drošības dienesti izlemtu, kurš var piedalīties Latvijas politikā, bet kurš nedrīkst? Tas manuprāt izskatītos pēc Krievijas vai Baltkrievijas, nevis pēc Eiropas. 

Link to post
Smieklīgākie Sludinājumi
Ierakstīts
1 hour ago, PepeTheFrog said:

https://www.gribu.lv/lv/sieviete-mekle-seksam/Viktorija6-Riga-4990405

image.thumb.png.7b4cc1ca29da979604e1fafdd8700399.png

Ja viņai būtu tikai viena augstākā izglītība, viņa prasītu 1000 mēnesī? :D Cilvēks ar 3 augstākajām izglītībām grib tik uzturēta par pāris tikšanās reizēm nedēļā... Kā tad, kā tad :D

Ahaha, šis reāli made my day, kā saka :D Viņai ir 36 gadi, āriene nav labāka, kā vidusmēra Maxima vai Rimi darbiniecei, un viņa grib 3000 eiro mēnesi par to, ka kāds viņu drāzīs pāris reizes nedēļā!? 🤣🤣🤣 Nu pizģeeeec 🤣 Un par 3 augstākām izglītībām: ne reizi neesmu dzirdējis, ka kāds ar tiešām labu izglītību sauktu piemēram savu bakalauru un maģistru par 2 augstākām izglītībām. 

Link to post
Par prostitūciju kopumā un detaļās
Ierakstīts
15 minutes ago, jurijsXXXjurijs said:

Может чуешь чего за собой,  вот кукан и подрывает?   Давай встретимся,  дашь мне в рожу, Поднимите мисьё свою самооценку. Зачем терпилить во весь сайт?

Это сайт про еблю, а не про единоборства, так что при встрече тебе могут дать не по лицу,а за щеку 🤣🤣🤣

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.