| QUOTE (jarmandins @ Feb 10 2007, 12:34 AM) |
| Vai kaadam jau ir Vista ieinstaleeta? Gribaas uzzinaat vai taa ir taisniiba ka taa dzesh aaraa visus tipa piraatiskos mp3 un no DC++ sakachaataas filmas? |
Par arā dzēšanu tas ir muļkjības. DC++ gan neizdevās palaist. Tas putns gan man pirātiskais. Ofiss 2007 gāja.
| QUOTE (puisicc @ Dec 8 2005, 08:25 AM) |
| =vagiina ir kas liidziigs lauku maajas pagrabam- taa durvis parasti atver un ar lukturu luukojaas peec zapts burkas vai kartupeljiem= |
Vot labais koments! ![]()
Dīvaini, bet avotā WWW.LIKUMI.LV publicētā kriminālikumā 193.pantā ir tikai 2 daļas. Kurš te nolaidis lažu?
=193.pants. Nelikumīgas darbības ar naudas dokumentiem
(1) Par sveša vērtspapīra, kredītkartes vai cita naudas dokumenta nolaupīšanu, iznīcināšanu vai bojāšanu
Sorry- nasalīda vienā piegājienā.
Veicot minētās informācijas pārbaudi, Ekonomikas policijas pārvaldes darbinieki noskaidroja, ka klubs "Prieks Tev" neeksistē. Bez tam noskaidrots, ka pārskaitījumiem tika izmantoti seši konti piecās Latvijas kredītiestādēs.
Veicot operatīvos pasākumus, policijas darbinieki noskaidroja, ka vēstules sūtījis chetras reizes tiesātais 1961.gadā dzimušais ēriks.
Policijas darbinieki, sadarbojoties ar AS "Parex banka" drošības dienesta darbiniekiem, ēriku aizturēja brīdī, kad vīrietis pie bankomāta noņēma izkrāpto naudu. ēriks savos noziedzīgajos nodarījumos vainu atzinis pilnībā.
Pārbaudot informāciju, policijas darbinieki noskaidrojuši, ka laika posmā no 2004.gada aprīļa ēriks, ar fiktīvo sludinājumu starpniecību, apkrāpis vairāk nekā 200 vīriešus. ņemot vērā sludinājumu raksturu un to, ka daļa no apkrāptajām personām ir precēti, cietušie policijā ar iesniegumiem nav vērsušies.
Ierosināta krimināllieta pēc Krimināllikuma 193.panta 4.daļas par nelikumīgām darbībām ar finanšu instrumentiem un maksāšanas līdzekļiem, ja tās izdarītas atkārtoti vai lielā apmērā vai ja tās izdarījusi organizēta grupa.
Interesants raksts LETA 12.04.2005.
Ar fiktīvu intīmsludinājumu starpniecību chetras reizes tiesāts vīrietis apkrāpis vairāk nekā 200 cilvēkus
Rīga, 12.apr., LETA. Policija marta sākumā aizturējusi kādu chetras reizes tiesātu vīrieti, kurš ar fiktīvu intīmsludinājumu starpniecību apkrāpis vairāk nekā 200 vīriešus.
Valsts policijas Preses un sabiedrisko attiecību birojā aģentūra LETA uzzināja, ka martā Valsts policijas Ekonomikas policijas pārvaldes (EPP) darbinieki saņēma informāciju par to, ka internetā izvietoti seksuāla rakstura iepazīšanās sludinājumi, kur sievietes vēlas iepazīties ar vīriešiem intīmu kontaktu nodibināšanai.
Atsaucoties uz šādu sludinājumu, cilvēki saņēma no sievietes atbildi, kurā norādīta interneta adrese, kur it kā ir izvietoti viņas kailfoto. Atbildē bija arī piebilde - lai varētu tikties ar viņu, jāiestājas klubā "Prieks Tev" un jāpārskaita iestāšanās maksa no 25 līdz 35 latiem.
Kopā ar minēto atbildi ieinteresētā persona saņēma vēstuli it kā no kluba "Prieks Tev" vadītāja. Sākumā vēstules parakstīja persona vārdā ēriks, vēlāk - Aldis. Vēstulē tika reklamētas meitenes un paskaidrots, ka jāpārskaita nauda uz vēstulē norādīto kontu, pēc kā pusstundas laikā varēs saņemt visu meiteņu telefonu numurus un adreses, kā arī atpūsties ar meitenēm kluba pirtī un no kluba saņemot bezmaksas šampanieti.
Pārskaitot sludinājumā norādīto summu, sludinājuma sniedzēji uz vēstulēm vairs neatbildēja un solītais netika pildīts.
Veicot minētās informācijas pārbaudi, Ekonomikas policijas pārvald
| QUOTE (javis @ Mar 3 2005, 03:56 PM) |
| Meitenei nav nekādas vainas (arī otra sieviete droši vien kādam patīk), tachu poza, kāda šamās ir nobildētas laikam varētu saukties: "PASKATIES MAšA, KAIMIņS ATKAL MūS IR APPLUDINāJIS!" |
Net maša. Eto ne voda. Eto sperma kapaet!
Eži dara uzmanīgi,
Gliemeži ir pacietīgi.
Vāveres uz katra zara, -
Dievs zin kā to chūskas dara?
Sex ir labs, sex ir labs......
Nu par ežiem viss skaidrs. Varbūt pāriesim pie vāverēm!!
Aņuks par traumām....
Satiekas divas vecenes.
- mans vecis laikam kļuvis impotents. Nestāv jau labu laiku.
- ja tik vien būtu tā bēda! Manējais jau kādu laiku trīskāršs impotents.
- ???
- nestāvēja jau labu laiku., bet nedēļu atpakaļ liekot jumtu vecis nomaucās zemē un... nepietika, ka mēli nokoda, bet arī pirkstus aplauza.Tā nu šis trīskāršs impotents, bet es griboša nomiršu.
Pilnīgi desmitniekā!
Pievienojos iepriekš teiktam un lai tev piepildās visas vēlmes.
| QUOTE (Pepper234 @ Mar 13 2004, 12:00 AM) |
| Man saak veidotie iespaids, ka tauta uzskata, ka tie, kas seezj pie datoriem ir galiigi aapshi untic visam ko pasaka kompis. Cilveeki veel vienkaarsjhi nav nojautushi kaads ir potenciaals, muusu smadzeneem. |
Simt punktu Tev taisnība.
Tad kapēc gan šodien, sestdien, nepacelt kādu glāzīti stiprās dziras par mūsu smadzeņu potenciālu!? Priekā!!! ![]()
| QUOTE (juzis @ Mar 8 2004, 12:22 PM) |
| tas ir pizdec.... |
Un tas ar vēl naf tas īstais apzīmējums!
| QUOTE (ReXXX @ Mar 6 2004, 02:22 AM) |
| http://www.magiccitymustangs.com/motocrash/ |
Brrrr! Tikko paēdu pusdienas.
Vecenes jau aiz ziņkārības. Viņas tikai negrib iet vienas.Iet vai nu ar draudzeni vai laulāto.Bet skaita ziņā tocho uz pusēm ar vechiem.
Linanard! Es ceru, ka tas nav tavs loceklis?!
Linardam žetons.Nē- divi. ![]()
![]()
![]()
Baigā tufta.Jau pagājušo gadu nekā acij tīkama nebija.Arī šoreiz viss līdzīgi.Pat mūsu intīmveikali nevar nolaist cenas uz šādu pasākumu.Ja arī kas maksāja lētāk nekā veikalā, tad tikai tāpēc,ka bija kāds defekts(piem.CD bojāts iepakojums).Tik vien bija kā skaļā muzika.Bet tā man neizraisīja nekādas erotiskas emocijas. Drīzāk otrādi - dzirdes traucējumus. ![]()
Tie burgeri ir super! katru dienu pa vienam.Nevar tachu pārēsties. ![]()
Es vis neteiktu, ka baigi labs. Ierakstiiet vārdu <mature foto> gan booble.com gan google.com un salīdziniet rezultātus! Fakti uz sejas. ![]()
Ja nemaldos, tad šāda IP ir SIA MAKSINETS. Ja nē, tad sorre! Būšu pie sava mājas datora- pachekošu, jo man ir pieslēgums caur viņiem. Viņiem ir FTP pie kura tiek viņu lietotāji un FTPX pie kuriem tiek klāt caur DC++.
Ierakstīts
Ja arî jums trâpâs sakaltusi maizîte, tad lai jums vienmçr ir krûzîte tçjas kur to pamçrcçt!
Laimîgu 2008. gadu!